Pokaż pełną wersje : BMX akrobacje, skoki z budynku, salta (GTA SA) podkład KORN
http://www.megaupload.com/?d=28BT2UGW
Życzę miłęgo oglądania ;).
Fajnie by było gdyby ktoś skomentował ;)
Yerhilliaeh
13-08-2005, 21:51
Nono ładny :) ludzie ****a dajcie mu komenta lizodupy ***ane -.-
redfaction
13-08-2005, 22:02
Ja dopiero co ścigąm ale kawałek udało mi się już obejrzeć. Narazie najbardziej podoba mi sie obrót po odbicu od ściany na autostradzie ;P fajnie Ci wyszedł :D.
@up
Lizodup? mam nadzieję, że to nie o mnie ;).
Yerhilliaeh
13-08-2005, 22:09
O :) nie ty ci co nie komentują ^.- N00000BS -.-.
Huo dawaj więcej :D.
Czarodziejka Ola
13-08-2005, 22:10
Jeszcze nie obejżałam i niewiele moge sie dowiedzieć po komentarzach.Jak obejże bedzie Edit pod spodem ;)
Edit:
No spoko, spoko Ci wyszedł ten filmik:D
Oby tak dalej :p
Anastazy
13-08-2005, 22:21
Nice filmik :D
Mi sie jedynie tu podoba to podklad muzyczny, bo w GTA nie lubie grac i w SA nawet nie gralem, bo mi sie nie chce tego instalowac -,-
ANALIZER
13-08-2005, 22:32
-.- sam mnie upominał że nie wklaja sie tu filmów z gta i innych gier a sam daje -.- ekhm
Nom, nadawaloby sie to do innego dzialu, ale za bardzo takiego odpowiadajacego nie widze, wiec chyba najlepiej do tego "O wszystkim i o niczym", czy cos takiego ;b
Matiz666
13-08-2005, 22:39
ale kurde debil poryty!!!!!!!!!!!!! to jest tibia TIBIA debilu a nie jakas stronka GTA SA moze ten film jest fajny ale trzeba byc kretynem zeby porownywac GTA SA z tibia zastanow sie co ty robisz taka jest moja opinia :glupek:
Fortera rządzi!!!
pozdro dla radzia mastera, eldona zioma, bezelowca (Hakniętego), densiusa haariana, palladyna człowieka
@Matiz666
Ja debil ;). Heh współczuję ci życia kolego ;(. Hoomik (puzdrowienia) też dawał tutaj film z GTA S.A. pt. Chryzantemy Złociste i jakoś nikt mu nie wytaczał argumentów, że to jest strona o tibi <lol> ;). Idź zabijać trolle. Pozatym jest to strona humanistyczno – komputerowa, więc można tutaj dawać zarówno filmy z tibi jak i filmy z gier (nie przesadzając z ilością).
Dziękuję za skomentowanie.
Właśnie nakręciłem filmik Tutorial BMX tricks” ktoś chce zobaczyć?.
P.S:
Matiz666 każde słowo musi zaczynać się od wielkiej litery, a ty piszesz "ale" z małej. Weź chłopie odłóż Tibię, i poucz sie ortografii.
Narescie jakas zmiana po tych filmach z TibiCam ktore niczym sie nie roznia prawie od siebie i nie prezentuje nic nowego. Można sie zanudzic.
#edit
Film jak na mozliwosci akrobatyczne BMX w GTA:SA nawet dobry. Bardziej preferuje w akrobacjach samolotow.
@Matiz666
Niepowinienes sie tak wyrazac do innego uzytkownika. Moze to i strona o Tibi ale Temat "Filmy" nie mowi jaki rodzaj filmow ma to byc wiec niewiem po co te bluznierstwa.
@Troto:
Cieszę się, że skomentowałeś. Mam tylko pytanie: Mógłbyś powiedzieć jak ci sie podobał film. Jest to dla mnie szczególnie ważne.
redfaction
13-08-2005, 23:24
No to tak filmik obejrzałem w całości więc moge się wypowiedzieć.
Jak już wczesniej wspomnialem najlepiej powychodzily Ci tricki polegajace na odbiciu sie od scian i wykreceniu 360 lub 720 :P, to w szczegolnosci mi sie spodobalo. Rownie dobre byly skoki z wiezowca - szkoda tylko, ze tekstury szalaly podczas tego skoku i kamera zjezdzala jakby pod ziemie :P. To tyle mysle, ze tak jak moj przedmowca zalecil - czas na tricki w samolocie :P.
Co do kolegi, ktory Cie wysmial - nie oczekuj wiele od czlowieka, ktory jest zaslepiony ta gra. Na jednych wplywa w mniejszym stopniu na innych w ogromnym i taki okaz wlasnie ujrzales :P.
Fany filmik mi sie podobal :D.
grzysztof
14-08-2005, 00:33
Ja debil ;). Heh współczuję ci życia kolego ;(. Hoomik (puzdrowienia) też dawał tutaj film z GTA S.A. pt. Chryzantemy Złociste i jakoś nikt mu nie wytaczał argumentów, że to jest strona o tibi <lol> ;).
Bardzo mądre myslenie skoro on jest głupi ja tez bede.
Idź zabijać trolle.
Idz jezdzic swoim swoją maszyna oraz wykonywac skomlikowane i wymagajace wielkiego doswiadczenia misje w San Andreas.
Pozatym jest to strona humanistyczno – komputerowa, więc można tutaj dawać zarówno filmy z tibi jak i filmy z gier (nie przesadzając z ilością).
To jest strona humanistyczno-religijno-matematyczno-komputerowo-ornitologiczna, mozesz tutaj wrzucic nawet swoj filmik z wycieczki do Oborników Slaskich oraz zdjecia z pierwszej komuni swiętej chetnie ogladniemy, a nawet swoj wiersz miłosny do kolezanki.
Dziękuję za skomentowanie.
Nie ma za co.
Właśnie nakręciłem filmik Tutorial BMX tricks” ktoś chce zobaczyć?.
Spoko zapodaj, wrzuc jeszcze serie filmikow Cross Mega Hiper Trick , Squad Trick Turtorial by Huo Best SA player, Triki na Ciagniku, Scigacz Super Chruper Trick. Wszystkie z muzyka korna i budki suflera, a najwazniejsze założ do kazdego osobny temat zeby bylo czytelnie !
////
Narescie jakas zmiana po tych filmach z TibiCam ktore niczym sie nie roznia prawie od siebie i nie prezentuje nic nowego. Można sie zanudzic.
No wlasnie nudza mnie filmiki z tibi dlatego bede dalej siedzial na forum o tibi i czekal az zapodaja filmiki z gta, dooma 3, far cry, colina 10, bo strony poswiecona tym grom smierdza i tam nie bede wchodzic.
Isair of Xel'Rash
14-08-2005, 09:43
Zapowiada sie super.....GTA lubie ;] , jeszcze z podkladem Korn-a :)
Jak go obczaje to walne edita :P
Edit: super filmik ... utwor Korn-a doskonale pasuje :]
Bardzo się cieszę, że wam się film podoba. Włożyłem w niego troszke pracy, ale po waszych komentarzach twierdze, że było warto :). Dam tu zaraz opis tricków na BMX (tricki nie są wymyślone przezemnie).
@grzysztof
Nie będę komentować twojego posta bo jestem za inteligętny ;).
P.S
grzysztof, nicki się pisze z dużej literki.
grzysztof
14-08-2005, 16:19
Nie będę komentować twojego posta bo jestem za inteligętny ;).
tylko Ci sie wydaje
grzysztof, nicki się pisze z dużej literki.
Wiem
Film fajny, gdyby nie:
powtarzające sie scenki
gleby(!!!)
Mogłeś się troche postarać z tymi trickami, jedyne czego nei robiłem to skok z budynku xD ( skakałem z wieelkiej góry, może zrobie filmik )
Zapomniałbym, czym nakręcasz filmiki?
Na pewno korzystałeś z WINDOWS MOVIE MAKER i z czego jeszcze? Ja kombiuje FRAPS + WMM
Grundos'clubbaser
14-08-2005, 18:25
Eee...
Mi się nie podoba... za to że jakoś tak... na hama to było zrobione, nie dokładnie i po amatorsku.
Pozatym Hou, nie wyśmiewaj innych za to że ci coś złego powiędzą.
I ty zrobiłeś filmik za ciosem, czyli za hryzentami złocistymi, a powiedziałeś że w tibi cam (filmiach) nie ma nic nowego etc. i ty właśnie NIC nie wniosłeś, pozatym ty wykonujesz tylko 360, albo skok przez samochód/siatke n/c ...
Yerhilliaeh
14-08-2005, 20:01
@UP
A co miał pokazać ?
Jak sra?
Może jak uprawia seks z denise?
Idź spać -.-
Filmik mi się podobał tak jak przedtem ;p. KORN \m/
Straznik Monopolowego
14-08-2005, 20:05
UP: ****a o co ci chodzi bronisz go jak jego matka ?? jestes jego chlopakiem (dziewczyna) czy co ?? czlowieku wyluzuj a co do filmu potwierdzam to co napisal grzysztof
Grundos'clubbaser
14-08-2005, 21:48
@UP
A co miał pokazać ?
Jak sra?
Może jak uprawia seks z denise?
Idź spać -.-
Filmik mi się podobał tak jak przedtem ;p. KORN \m/
Ja wyrażam opinnie, a ty mnie obrażasz, to zmienia postać rzeczy -.-
Pozatym, mi się WCALE nie podoba to co pokazał, i zdania mojego nie zmienisz, na rl czy w tibi. (czy forum) więc nie rwij bystraka, bo już nie jeden taki był, i wogle po co mam pokazywać takim jak Ty, oco chodzi na forum.
Fajne xD
A zastanawia mnie jak wlazłeś z tym bmxem na ten budynek wysoki :P
Yerhilliaeh
15-08-2005, 20:32
Ja wyrażam opinnie, a ty mnie obrażasz, to zmienia postać rzeczy -.-
Pozatym, mi się WCALE nie podoba to co pokazał, i zdania mojego nie zmienisz, na rl czy w tibi. (czy forum) więc nie rwij bystraka, bo już nie jeden taki był, i wogle po co mam pokazywać takim jak Ty, oco chodzi na forum.
Ta mów sobie dalej synek, ale nie lubie jak ktoś mówi "n00b gówno nie film ja bym umial zropic cos lepshego X( "
=.='
Grundos'clubbaser
15-08-2005, 23:26
Ta mów sobie dalej synek, ale nie lubie jak ktoś mówi "n00b gówno nie film ja bym umial zropic cos lepshego X( "
=.='
omg...
koleś ty masz jakieś popieprzone w głowie i wogle nie masz toleracji, każdy ma prawo do swojego wyboru i poglądów...
że ty popierasz leppera i takich innych "rynkowiczów" to twoja sprawa, ja napisałem że jest fe, wogle te tricki nie są wykrącone do 100 % profesjonalnie, po prostu zrobił 10 tricków które mu wyszło, posklejał i dał na forum...
pozatym te tło jest tak perfidne z window movie maker, że wiesz... -.-
Straznik Monopolowego
16-08-2005, 01:16
Ta mów sobie dalej synek, ale nie lubie jak ktoś mówi "n00b gówno nie film ja bym umial zropic cos lepshego X("
=.='
eh ciekawe ile masz latek "tatku" :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.