Pokaż pełną wersje : Cyclopolis z Monkami.
Mam pytanie. Mam zamiar isc z monkami do cyclopolis, tylko nie wiem na którym poziomie byłoby dla mnie najlepiej. I jakie runy wziąść, oraz ile :p Każda pomoc mile widziana.
Prima Scorpio
13-08-2005, 20:04
NA takim poziomie, zebys mogl summonowac 2 monki na raz :). Runy :
2-4 BP HMM
1-2 BP UH
1 BP of Firebomby + GFB.
Pare innych takich jak SD czy explo tez nie zaszkodzi.
NA takim poziomie, zebys mogl summonowac 2 monki na raz :).
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem... Na każdym poziomie moge 2 monki na raz summonowac więc... O.o Chodzi mi tu o -1 itd. Nie ekspiłem tam nigdy a podobno leci tam eksp genialnie.
re: Pudek
Wystarczyło się pobawić z opcją szukaj, prosze tutaj masz film, obejrzyj go i wybierz satysfakcjonujące Cię piętro. Film z Cyclopolis (http://rapidshare.de/files/3711113/Cyclopolis.rec.html)
L3viatan
14-08-2005, 02:16
Dla mnie bez sensu chodzic na cycki z monkami jak masz juz ds to idz solowac smoki jak nie to zawsze mozesz zownowac pietro kopalni z guardami tylko dla siebie i znacznie lepiej poleci exp niz w cyclopolis. A i moze wyprawa sie zwroci z nawiazka na cyckach w koncu slaby loot. Jak juz musisz to wez achera i z nim idz
Ja proponuje przywolac jedego monka gdyz drugi nie ejst potrzebny i bujac sie po pierwszym poziomie :) Jeden monk da sobie rade napewno ale ejsli pojdziesz na prawo gdzie jest arcan , lider , zerk to moze miec male problemy ... :p A co do expa ja tam dosc szybko nabijalem lvl jak mialem cale pietro dla mnie :] Ale jesli masz lvl zeby przywolac dsy to na co czekasz ? Jazda na smoki :D
w Cyclopolis za dużo ludzi jest, faktycznie lepsze guardy bedą. Bedzie więcej expa i dużo lepszy loot. Ja jak po cyclopolis biegałem to tylko na pierwszym poziomie bo na innych to już FE są itp. Na pierwszym jest tylko jedno miejsce nieprzyjemne ( arcanist, zerki, leader) a tak to można swobodnie po całym poziomie biegać.
Expienie z Sumonami na Cycopolis to głupota. Powiedzmy ze expisz z 1 monkiem, to mozna powiedziec ze dostaniesz 75 expa, urzywajac HMMów.Czy nie lepiej udac sie na ankrahmun i expic na Tombach ... ? tam za Ghula dostaniesz wiecej i jest mało ludzi.Tylko Spróbuj tam wejsc z monkiem to zastrzele.......
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.