PDA

Pokaż pełną wersje : Im lepsza zbroja tym...?

Real Finuko
11-04-2004, 10:40
Ja mieć takie pytanko:
Zatrujeć się można od ciosu w zbroję.
Tak wiec czy im lepsza zbroja tym trudniej zatruć??
Wiem, że to może się wydawać banalne ale...

Linek
11-04-2004, 12:34
No właśnie na to wychodzi.Potwór będzie Cię więcej razy uderzał zanim zatruje, ale jak zatruje to będzie odejmowac tyle samo co zawsze.Np. poison spidery i waspy mnie teraz bardzo rzadko zatruwają chyba że w większych ilościach wtedy jakieś ciosy idą na tarczę, a jakieś na pancerz i któryś musi zatruć :)

EDIT: Mój 150 post :)

Tikozax
11-04-2004, 19:35
Hmmm a mnie to troche zastanawia, bo jak ja czasami dostawalem w zbroje to mnie nie zatruwalo, a jak nastepny raz dostalem to juz mnie zatrulo... Troszku dziwne, nie ?

Wujek eustachy
11-04-2004, 19:59
Jak dostaniesz cios w zbroje od potwora, który zatruwa to masz 50 % szans , że zostaniesz zatruty. I o ile wiem lepsza zbroja nie zmniejszy szansy zatrucia.

Mleczyk
11-04-2004, 20:42
zgadzam się z resztą przedmówców :)

zdaje mi się również, że na to czy zostaniesz zatruty ma wpływ nie tylko zbroja ale i potwór... ale ja to ne wiem ;)

Matheous
11-04-2004, 22:33
A mnie czasami poisonuje jak w tarcze dostane...Mi sie wydaje, ze to zalezy od stworka-zatruje, nei zatruje...Na snejka to jak masz leather seta to cie nei zatruje, poison spider to moze zatruc nawet w p-secie(glupi s***syn jak ja nienawidze jak chodze po kopalniach i nagle mnie taki &^&*^&*%^%^$$% walnie...), scorpion zatruwa chyba prawie zawsze... Wasp chyba podobnie jak poison spider...
Inaczej-potworek moze trafic do krwi, trafic i zadac 0 obr., lub nie trafic-jak sie zdarzy to pierwsze lub drugie, to jest jakastam szansa(zaleznie od potwora) na poison...Np poison spider-trafienie do krwi na 100% poison, trafienie za 0 obr-jakies 30%... I bez znaczenia czy w tarcze czy w armor...(czy chmurka czy kreski;)
Takie sa moje obserwacje:D

Bibuvet
12-04-2004, 11:57
na posiona jedna rada szybko ubij trującego owada hahaha :D

Karwa
15-04-2004, 12:49
Jesli atakuje cie potwor ktory zatrowa i jego atak skonczy sie na tarczy ( nie przebije sie przez twoja obrone) to nie ma szans by cie zatrul. dopiero gdy dostaniesz w zbroje to jest jakas tam szansa ale nei znam dokladnie.

Mr Logest
15-04-2004, 15:46
dokładnie,
ale nie ma co i tak niskie lvl wieja bo mysla ze to Cię goni gs :D