Pokaż pełną wersje : Dziwny problem z postaciami na rooku;(
No wiec mam takie problem: mam pacc i zalozylem sobie postac na rooku ide sobie na raty i nagle postac sie zacina :( hity i chmurki pokazuja sie 1 kratke odemnie X( po jakims czasie moge sie troche ruszac ale potem znów to samo Zakladalem duzo postaci na rooku i na wszystkich to sie powtarza :( . ALe na mainie wszystko dobrze chodzi wiec..... POMOCY!!! ;( ;( ;( ;(
tomcio3396
13-08-2005, 21:12
nie używaj tbi też raz tego użyłem i tak samo miałem
Yoh Asakura
13-08-2005, 21:59
Pewnie masz lagi i tyle.Powiedz jaki masz ping*.
----------
*Ping możesz sprawdzić poprzez uruchomienie komendy "Uruchom" z menu start.Potem wpisz: ping -t onet.pl (lub wp) i voila.
Clubvoxx
13-08-2005, 23:11
OMG jakim cudem masz pacca chyba rodzicie cie wypieścili !! A co do twojego problemu to masz LAGI spowodowane albo pingiem albo netem moze masz za slaby albo tym że serv jest przepełniony albo znajduje sie a Amerycę (USA)
Wicker Men
13-08-2005, 23:41
Masz lagi i tyle!!!!
Ellenhorin
13-08-2005, 23:51
Nie to nie sa lagi.... takie freezy powoduje tbi pewnie na poprzedniej postaci nastawiles autouhanie na powiedzmy 200 i mniej hp a ze na rooku masz mniej hp to bot proboje Cie uhnac i powoduje freeza wlasnie dlatego przestalem tego uzywac :P
Wicker Men
14-08-2005, 00:20
Nie to nie sa lagi.... takie freezy powoduje tbi pewnie na poprzedniej postaci nastawiles autouhanie na powiedzmy 200 i mniej hp a ze na rooku masz mniej hp to bot proboje Cie uhnac i powoduje freeza wlasnie dlatego przestalem tego uzywac :P
a skad wiesz ze to nie lagi ? :P :]
Infernal Assassin
14-08-2005, 00:43
Lagi, możliwe ale podejrzwam, że tbi a up up zostało to opisane... Wątpie ze lagi tylko na rook... Hym zastanowiliscie sie nad tym?? B)
Carl Fry
14-08-2005, 01:07
ta ta ta lagi lagi lagi... a nikt nie pomyslal ze mapy (przykladowo z rookiem) zapisaly sie na czesciowo uszkodzonych sektorach dysku (bad block)?? mozesz sprobowac odinstalowac tibie i skasowac folder, potem zdefragmentuj dysk i odnowa zainstaluj tibie... powinno pomoc ale tez nie ma 100% pewnosci...
~ patrze ze sami informatycy na forum... n/c
@Xowx
mam nadzieje ze sie uda ;]
Gonzo von Krenzel
14-08-2005, 01:40
[...]Powiedz jaki masz ping*.
----------
*Ping możesz sprawdzić poprzez uruchomienie komendy "Uruchom" z menu start.Potem wpisz: ping -t onet.pl (lub wp) i voila.
Przygadał kocioł garnkowi... ¬¬
Nie mam lagow-.-bo jakos tylko na rooku tak jest i nie uzywam tbi. Sprobuje preinstalowac i zobaczymy
Ping mam :59
Lord Of Knight's
14-08-2005, 10:36
@Clubvox : Moze go i wypieścili a moze sam sobie uzbierał to juz jego sprawa ze ma pacca.
@Topic : Hmm nie wiem mogą być to freezy/lagi/słabe łącze naprawde nie wiem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.