Pokaż pełną wersje : Reklamy
Macie 2 reklamy a niewiem czy wiecej bo nie przyjrzalem sie :)
Heyah i tp to specjalnike zrobiliscie czy same wyskakuje :confused:
Bo to troche utrudnia surfowanie po stronie jak ci nagle cos wyskakuje!!
X(
Dr. Omader
14-08-2005, 13:21
A czyli mam rozumiec, ze jestes ochotnikiem, ktory bedzie nam wysylal co miasiac pare tysiecy zlotych na utrzymanie serwerow, tak?
Okej, jak tylko tak bedziesz robil, bedziemy mogli wywalic reklamy... -.-""
Gonzo von Krenzel
14-08-2005, 13:53
A czyli mam rozumiec, ze jestes ochotnikiem, ktory bedzie nam wysylal co miasiac pare tysiecy zlotych na utrzymanie serwerow, tak?
Okej, jak tylko tak bedziesz robil, bedziemy mogli wywalic reklamy... -.-""
Już proponowałem Mateuszowi serwer, gdy fpp.pl szwankowało, ale chyba zainteresowany nie jest... [;
@topic:
Wkurzała mnie tylko reklama Heyah - ta ręka na czerwonej kartce na środku ekranu... Może to przez firefoxa, ale baardzo trudno jest to zamknąć (obszar klknięcia o wielkości kilku pikseli)... ;)
Ale i tak już ją zablokowałem... :evul:
Dr. Omader
14-08-2005, 14:21
Już proponowałem Mateuszowi serwer, gdy fpp.pl szwankowało, ale chyba zainteresowany nie jest... [;
@topic:
Wkurzała mnie tylko reklama Heyah - ta ręka na czerwonej kartce na środku ekranu... Może to przez firefoxa, ale baardzo trudno jest to zamknąć (obszar klknięcia o wielkości kilku pikseli)... ;)
Ale i tak już ją zablokowałem... :evul:
Jeden serwer to sobie mozesz wiesz co... Ta strona wymaga duzo wiecej ;)
Ja mam FF i KPF i nic mi nie wyskuje, w sumie to wogole nie widze reklam ;)
o czym ten na początku mówi ??? reklamy lol ja tylko czasami widze tylko reklame allegro na samym dole strony (a mam FF i norton system works) ;)
Gonzo von Krenzel
14-08-2005, 14:34
Jeden serwer to sobie mozesz wiesz co... Ta strona wymaga duzo wiecej ;)
Ahh, źle to nazwałem. Chciałem powiedzieć 'hosting' ;).
Ja mam FF i KPF i nic mi nie wyskuje, w sumie to wogole nie widze reklam ;)
No widzisz... Tylko konfiguracja tak zaawansowanego oprogramowania jest dość skomplikowana dla niektórych użytkowników ;).
Dj Fara0n
14-08-2005, 15:05
Ja mam ff i mi czasami wyskakuje ,a czasami nie [chodzi o te heyah ,bo te w nowych oknach to nie wyskakują].
A ja to mam Operę, i nawet nie wiedziałem, że jest tka reklama ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.