Pokaż pełną wersje : Runy a Mlv...
Sir Devilaz
11-04-2004, 17:36
Czy podczas tworzenia runu rośnie mi poziom magii ??
Podczas tworzenia TAK bo spalasz manę.
Podczas używania NIE bo nie używasz many.
Bofedojo
12-04-2004, 16:37
Oryginalnie dodany przez Pfk
Podczas tworzenia TAK bo spalasz manę.
Podczas używania NIE bo nie używasz many.
Uzywajac runki Conwice zuzywasz mane :P, iwec wtedy Ci rosnie mlvl.
przy używaniu run używany się many?? chyba nie, inaczej knight i pal nie mieli by pożytku z run... ale ja to ne wiem ;)
Dark-Xaero
12-04-2004, 20:28
moim zdaniem :
spalasz mane gdy robisz runki i wtedy rosnie mlvl np. jak spalisz 3000 many to masz nowy mlvl.
jak rzucasz czary runiczne to wogole chyba niespalasz many ale tego na 100% to ja niewiem
jesli rzucasz czary spontaniczne to wtedy oczywiscie ze tez spalasz mane :)
Wujek eustachy
12-04-2004, 20:31
przy używaniu run używany się many?? chyba nie, inaczej knight i pal nie mieli by pożytku z run... ale ja to ne wiem
Kiedy używasz runki mana się nie spala i ne rośnie ci m-lvl. WYjątkiem od reguły jest runka convice(pozwala ona zauroczyć potwora, aby zachowywał się jak summon), gdzyż podczas jej uzycia spalana jest mana potrzebana do nabicia mlvl.
p.s Runki convince używają przede wszystkim paladyni.
Dawid_Mistrz
13-04-2004, 10:29
spalasz mane gdy robisz runki i wtedy rosnie mlvl np. jak spalisz 3000 many to masz nowy mlvl. jak rzucasz czary runiczne to wogole chyba niespalasz many ale tego na 100% to ja niewiem im wiekszy m lvl tym wiecej trzeba mnay spalic a nie za kazdym razem 3000 bo np na pierwszy trzeba chyba 100 mnay a co do 2 to przy waleniu z runow napewo ci m lvl sie nie zwieksza:P
Tomi....
13-04-2004, 12:19
Nom pewnie rosnie magia.... :D
Dawid_Mistrz
14-04-2004, 15:55
Mam nadzieje ze wiesz ze ludziska kupuja runy w bp i daja za nie sporo kasy
Gdyby podczas używania runow rósł by Mlv to ja juz bym miał....hoho i jeszcze troche.A że jestem Knajtem to mam 4 Mlv i narazie wystarcza
.
Szczawix
16-04-2004, 22:16
Jerzelich chcesz sie dowiedziec ile czeba many spalic na nastempny mlvl to zobacz do kalkulatora.
przy TWORZENIU runek mlvl ci rośnie bo spalasz mane (jest 1 wyjontek runa zauraczajonca stwora)
Przy URZYWANIU RUN NIE ROŚNIE (^^oprucz tego wyjontku)
Rafik.Secura
15-12-2007, 10:25
Oczywiście,że rośnie.
KROTKO I NA TEMAT:p
Rafik.Secura
15-12-2007, 10:28
Pewnie,że rośnie.
KROTKO I NA TEMAT:p
Donpeyot
15-12-2007, 10:31
@up: wnuk tego gościa co założył temat napisał mi na gadu że jesteś głupi
Zawsze, gdy zużywasz manę rośnie ci mlv. Podczas używania run ją spalasz, czyli rośnie.
gdy spalasz mane to mlvl rosnie tzn.gdy robisz runy itp ale gdy ich uzywaz nie palisz many wienc mlvl nie rosnie proste:P
Jak to jest, że jak jeden kretyn odświeży temat, to się znajdzie dwóch następnych, którzy nie zauważą, a do tego napiszą po raz piętnasty to samo? (Nie mówię o Donpeyot'cie).
ej mozna by juz zakonczyc ten temat bo wszyscy juz sie powtarzaja
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.