Pokaż pełn± wersje : ¦wiezy Annihilator po update na Eterni!
Wiec dzisiaj o godzinie 16:00~ Team na Eterni wykonal Anni.
Zamieszczam te 2 screeny dla Gottriego :)
http://img.photobucket.com/albums/v237/Misieq/sca.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v237/Misieq/exdeh.jpg
Gratz dla Nich ^^
Yours Gogus.
Aldi Virax
14-08-2005, 18:15
Gratz udanego questa :P
No ładnie ładnie :) Kolejny Anni~ ukończony pomy¶lnie :) Ja sie tylko zastanawiam po co tym ludziom ten misiek ;)
No ładnie ładnie :) Kolejny Anni~ ukończony pomy¶lnie :) Ja sie tylko zastanawiam po co tym ludziom ten misiek ;)
O ile wiem jest on potrzebny do jakiegos qesta (to jeszcze chyba nie qs)
A na co paladynowi ktorykolwiek z innych itemow dostepnych z anni? E-plate jest lepszy niz demon arm, a meelee weaponow i tak nie beda uzywac... a misiek daje nadzieje otrzymania w zamian za niego czegos lepszego :]
Po prostu: Rar?
Też wybrałbym mi¶ka, fajnie mieć poprostu rara.
Arto Saari
14-08-2005, 21:05
Ta nie każdy posiada co¶ takiego ...
Magic sword to chyba tez rar??
Magic sword to chyba tez rar??
tak sie sklada ze wszystko co jest nagroda z anni jest rarem, albo ja sie myle;/.
w sumie tez bym miska wybral:>
spoko ss gratz dla nich ^^
No Ładnie :)
Nie Wiem Po Co Brałe¶ Anihilator Bera....
Ale wielkie gZ B)
No Ładnie :)
Kolejny Anni Nie Wiem Tylko Po Co Ci Ten Anihilator Ber.... :D
Do wszystkich ktorzy mowia ze wezma miska gwarantuje wam ze jezeli staniecie kiedykolwiek w tym pokoju i bedziecie mieli do wyboru mis(nic nie robiacy tlyko ozdoba) a SoV ScA (ktore mozna sellnac za 3-5 mln) wybierzecie bron poniewaz chec pieniedzy jest wieksza niz chec zainponowania innym ja bez najmniejszych skrupulow mowie ze wzial bym axe chodzby sie walilo i palilo :)
Do wszystkich ktorzy mowia ze wezma miska gwarantuje wam ze jezeli staniecie kiedykolwiek w tym pokoju i bedziecie mieli do wyboru mis(nic nie robiacy tlyko ozdoba) a SoV ScA (ktore mozna sellnac za 3-5 mln) wybierzecie bron poniewaz chec pieniedzy jest wieksza niz chec zainponowania innym ja bez najmniejszych skrupulow mowie ze wzial bym axe chodzby sie walilo i palilo :)
stary postac ktora zrobi anni, "powinna" juz byc bogata, a pozatym miska takze mozna sellnac za duza kase >.>
Music Maker
14-08-2005, 22:28
Mi¶ to fajny rar :)
I fajnie sie prezentuje w domku ;)
Thristen
14-08-2005, 22:29
Up. Swieta racja x]
ja np. kiedy zrobie anni, wezme sobie Demon armorka
a dlaczego demon armor? poniewaz C legsy + Demon armor + Demon helmet beda ladnie wygladaly, a jezeli zarobic to jasne ze soVa ;<
SkoRupa:
- Edytuj posty.
- A czy to on go brał, czy osoba która stała obok niego? Bo mi się zdaję, że osoba która stała obok niego.
Pozatym:
Misia za dużo kasy można selln±ć, wiele osób pragnęło by go mieć.
oo ulubiona Eternia gratz wykonania qesta
;) Hail Pinks:)
Ale co bylo w boxie oprocz misia? bo Container byl zrobiony chyba po to zeby zmiescic wiecej niz jedna rzecz prawda?
Venderer
14-08-2005, 23:45
Ale co bylo w boxie oprocz misia? bo Container byl zrobiony chyba po to zeby zmiescic wiecej niz jedna rzecz prawda?
Nie
Ludzie ja bym wzi±ł mi¶ka choćby dlatego, żeby ludzie na 4um się zastanawiali poco wzi±łem mi¶ka xD Satysfakcja z zapachu tych tęgo rpacuj±cych mózgów urzytkowników (przynajmniej niektórych) jest ogromna xP <joke>
Gratz dla nich^^ hihihi, muhahahah, buheheheh <lol?>
Darth Sumo
15-08-2005, 00:29
Fajny ma opis ten misiek :p Bardzo fajny :)
adam knight
15-08-2005, 02:01
grayz dla tych panów a pozatym mi¶ka moża tanio kupić to nie wiem poco go brac jak jest sie palem lepierw wziasc sova lub armora bo toporami mało kot walczy z na valori widziałem jak kolesie sova za 2200 k sellowali a miska tyko za 400 k to za sova moge miec 5 takich miskow i jestcze kase
Lady Tigerka
16-08-2005, 18:22
gratz dla was wszystkich dobrze wykonanego anihilatorka!!!Zuza my sweet mommy from eternia :( tak jak zawsze chciał tak i wzi±ł mi¶ka!ide mu go zabrać :P ehh..tęsknie za moja pinkowsk± rodzink± i za innymi ziomalami z eternii szczególnie za mam± zuzahow dziadziusiem majare wujciem hispo i nudkiem pozdro dla reszty zboczeńców z pinków i reszty eternii
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.