Pokaż pełną wersje : Furora War
War miedzy gildia Dusskines vs Blood Rose + Sunblade
http://rapidshare.de/files/3983339/FuroraWar.rec.html
Na koniec troche malo akcji ....
Enjoy
!
Lord Motizu
14-08-2005, 23:38
Haha ale sieka :P i mnie widac B) (Nawil) :baby:
Jestem przeciwnikiem filmów powyżej 1 mb :> Ale skoro gram na Furora to sciągam.....
Fajnie to wyglądało, tylko że sunblade i bloody rose dosyć chaotycznie atakowali.
Zdzichoo
14-08-2005, 23:46
Z mojej strony link :P Ze strony zwiadowcy ^^
http://rapidshare.de/files/3983928/War.rec.html
Ja byłem za h-lvlami ^^ bo nic mi nie zrobili a było ich o wiele mniej .. tylko Thellionn jak zawsze...
A oto link Nagrywanego przezemnie Filma z wojny na Furorze, byłem oczywiscie po stronie BLOOD ROSE :D. Zobaczcie jak to bylo od mojej strony :)
http://rapidshare.de/files/3983798/Furora_War.rec.html
Name: Anosso :p
Prof: Knight ;)
Level: 21 :)
m lvl: 4 :)
Skills: 53/52 :(
:cup: Hail Furora :cup:
Bongozzpl
15-08-2005, 01:09
HAHAHHAHA jaka wojna, Duskiness jest z 10 gura a tych sunblade i bloody rose czy jakos tak z 40+ i nie potrafili zabic duskiness.Sunblade i Bloody~ stawali w "kupie" a duskieness pojedynczo podbiegali odciagali ich i zabijali poprostu pwned!
Koksiarz
15-08-2005, 01:41
Mnie tez widac moja andzeelke ;P hehe a to z puktu widenia mojego kolegi ;P
http://rapidshare.de/files/3987139/fufora_war.rec.html dobra wojna
Filmik autora jest tak denny że zniechęca mnie do obejżenia pozaostałych więc słynnego "GZ" nie będzie przykro mi idź se pograj a nie za filmy sie bierzesz :baby:
Krol Macius I
15-08-2005, 10:33
Ha ha! Hail Duskiness! ;)
Zobaczymy jak sie wojna potoczy ... Filmik spoko :D (Dronne)
Zdzichoo
15-08-2005, 10:41
Ha ha! Hail Duskiness! ;)
Zobaczymy jak sie wojna potoczy ... Filmik spoko :D (Dronne)
Ekhem :D No ja tam wam staram sie pomagać :P gorzej, że Thellionn pizga z sdkow :P (we mnie)
widać że br i sunbalde to zbieranina duskiness ma większe pvp:)filmik nawet nawet;pja mam filmik jak duskines zabija laaco~ale nie publiczny;p
Huhu Sun~~ to banda nOObow :P i Tyle
Felek a ty kto jestes ze tak mowisz?
Pewnie jakis low lvl z protektorem z Duskiness tak?
Nic nie wiesz o wojnie ale i tak sie wypowiadasz
Szpiedzy i osoby kozaczace na 4orum pozaluja......
Uwazajcie na ciemnosc... w ciemnosci moga kryc sie noze...
Zdzichoo
15-08-2005, 17:19
Szpiedzy i osoby kozaczace na 4orum pozaluja......
Uwazajcie na ciemnosc... w ciemnosci moga kryc sie noze...
Jeżeli to do mnie to Fu ..I..
Btw: widać, że to wasza 1 wojna ... 40+ z 10 se poradzić nie mogli
Buhahaha noob plx ! "Chodzcie wszyscy tutaj"
Jeszcze dodam, że są poniżeni ^^ gracie? wiecie o co chodzi ;)
Muzzores
16-08-2005, 14:51
Filmik autora jest tak denny że zniechęca mnie do obejżenia pozaostałych więc słynnego "GZ" nie będzie przykro mi idź se pograj a nie za filmy sie bierzesz :baby:
pedale wez sie showaj idioto niedorobiony szkoda mi slow bo nie chce miec upomnienia
filmik pokazuje wojne jak ci sie nie podoba to spi... matole jeden glupi niedorobiony grzybie , zamiesc ty film zobaczymy jaki bedziesz miec
pedale wez sie showaj idioto niedorobiony szkoda mi slow bo nie chce miec upomnienia
filmik pokazuje wojne jak ci sie nie podoba to spi... matole jeden glupi niedorobiony grzybie , zamiesc ty film zobaczymy jaki bedziesz miec
Po twojej wypowiedzi widac ze spedziles ( badz spedzasz ) w patologicznej rodzinie : ) Gdy wystawiasz film badz gotowy na krytyke. Wiec powiem tylko jedno... Skoncz wasc wstydu oszczedz : )
/Lindlay, kthxbye
Muzzores
16-08-2005, 15:19
Po twojej wypowiedzi widac ze spedziles ( badz spedzasz ) w patologicznej rodzinie : ) Gdy wystawiasz film badz gotowy na krytyke. Wiec powiem tylko jedno... Skoncz wasc wstydu oszczedz : )
/Lindlay, kthxbye
sam jestes z patologicznej rodziny -.-
@Lindlay
To co tam bylo napisane to nie kbyla krytyka. Krytyka to ukazywanie bledow i porada jak ich uniknac.
@Muzzores
Nie trzeba od razu brac sie do wyzywania, mozna grzecznie wytlumaczyc.
Mi sie tam filmiki podobaly, tym bardziej ze na nich bylem;p
Zdzichoo ty naprawde uwazaj bo ja tez sie za ciebie wezme. I to niedlugo...
Sorry za wyrazenie ale jestes lizodup.. myslisz ze szpiegowanie dla Duskiness cos ci da? Skoncza z nami to sam poczujesz na sobie jacy sa naprawde.
Ups?zdzichoo cos mowiles?;s
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=911920
I BTw.dobrze zrobiles ze retaired nie mial bys tu zycia za duzo osob sie na ciebie czailo:P
Zdzichoo
16-08-2005, 19:26
myslisz ze szpiegowanie dla Duskiness cos ci da? Skoncza z nami to sam poczujesz na sobie jacy sa naprawde.
Powiem Ci inaczej, wiem jaka jest większość, czyli evul. Ale mam też friendów z "ich" ekipy, po za tym, ja wiem że jestem huntowany i to nie u jednej osoby, ale pamiętaj lvl to nie wszystko ...
A z resztą jak się pytałem w grze o co Ci chodziło nie odpisywałeś oO Acc sharing?
@Xehe Retaired 8o od kiedy tak się pisze? oO
Ehh Czepiasz sie pisowni.... no bo wlasciwie tlyko to mozesz:P "ich"? ekipy? eeee no i?
Lvl sie nie liczy? Hehehe Ja wiem chyba o tym najlepiej;]
Zaden Acc Sharing tylko doslownie mowiac "olalem cie":P Myslisz ze nie mam innych zaczy do roboty tylko rozmawiac z toba?-.-
Wiekszosc jest "evul"?? Lol akurat ty sie zachowales jak prawdziwy karierowicz i szpieg wiec nic o evul mi tu nie mow>.>
Zdzichoo
17-08-2005, 00:15
Pogadamy na Tibii bo mam Ci coś do powiedzenia a nie chce spamować na forum bo nie od tego ono jest ... mam nadzieje, że teraz nie olejesz oO
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.