zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Świat PvP

Dark-Xaero
11-04-2004, 22:08
Siemka wmam takie pytanko jesli gra sie na swiecie non- PvP to jak tam sie trenuje tylko z potworami czy mozna jakos z kolega lub kolezanka ( innym graczem) ?? na PvP mozna trenowac z druga osoba bo chce sie przezucic z HIberny (PvP) na jakis server non- PvP ?

Kanasek
11-04-2004, 22:13
nie da się

Matheous
11-04-2004, 22:19
non-PVP to non-PvP... Na non-PvP to nawet fieldy i bomby jakos krocej dzialaja zeby nie ranily ludzi... Non-PvP jak to bylo dobrze powiedziane w jednym podpisie-TO JEDEN WIELKI ROOKGARD... Nie mozna w zaden sposob goscia uderzyc bo to tak jak na Rooku-you may not attack this person... Ja ci mowie-na non-pvp graj jak cie naprawde wqrw*** PK, ale pamietaj ze na nonpvp to sa pseudo-PK i thiefy... No i trenowac nie mozna-najwazniejsze, z punktu widzenia Twojego pytania...
Jak juz grasz na PvP, to po co grac od nowa? Rook jest nudny, strata czasu, tylko ci sie tibiowac odechce:) No a jak wyjdziesz na maina to sie okaze ze to ciagle to samo- glupio 'bezpieczny' swiatek...
OdRaDzAm;)

Dark-Xaero
11-04-2004, 22:32
dzieki ale mnie juz maxymalnie dobijajo te thiefy i pk jak ktoregos ubije to zaraz leca mnie bic bo widza czsze ;( i to mnie wlasnie dobija ;(... ale z drugiej strony jak zrobie 60 lvl jestem sorcem :D to jak bede mial white skulla to raczej nikt mnie nie ruszy :) wtedy bede mogl ubijac nieuczciwych graczy

EDIT : poprawilem bledy