zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Armor

Agar
15-08-2005, 17:17
Pewnego słonecznego dnia Alleran dał mi msg o ciekawym znalezisku i postanowilismy wgłębic się w powód jego istnienia...i oto po ciężkich poszukiwaniach w nasze ręce trafił owy item:

http://i15.photobucket.com/albums/a377/Alleran/Quests/armor_7.jpg

Probably the first team who made this quest on Azura B)

Mafuss
15-08-2005, 17:19
hehe fajny armor ^^ tlyko szkoda ze zamazles nazwe i defa

Evilus
15-08-2005, 17:46
to jest dwarfen armor nie wiem jak go zdobyc :P

Kumagoro
15-08-2005, 17:48
Z tibianews wiem że nazywa się dwarven armor, może to jest nowa nagroda z dwarf questa lub crusader helmeta (podobny do crusadera troche ten arm)

Agar
15-08-2005, 17:55
to jest dwarfen armor nie wiem jak go zdobyc :P

Jak Bóg mawiał: "Szukajcie a znajdziecie" :)

Elte Knight Forester
15-08-2005, 18:24
A moze to nie jest wogule jakis quest item tylko loot z bosa krasnali ??....Skoro takie rzeczy jak amazon armor czy shield wypadaja z atakow orkow, to moze ten przedmiot jest do zdobycia tylko z bosa ?? Tym bardziej ze jego nazwa mniejwiecej nakierowuje na ten pomysl i fakt ze zdjecie bylo robione w kazo, wiec wnioski sa takie: to nowy quest, zmieniony quest, lub loot z bosa....
A co wy na to??

Tychanowicz
15-08-2005, 18:25
Czego piszesz po Angielsku ? Przecież to jest polskie forum.

Szczelec Szypka Szczała
15-08-2005, 18:28
http://i15.photobucket.com/albums/a377/Alleran/Quests/armor_7.jpg

Prosił bym o podawanie zdiec w takiej postaci, osobiscie boje sie keylogera.

Agar
15-08-2005, 18:29
A moze to nie jest wogule jakis quest item tylko loot z bosa krasnali ??....Skoro takie rzeczy jak amazon armor czy shield wypadaja z atakow orkow, to moze ten przedmiot jest do zdobycia tylko z bosa ?? Tym bardziej ze jego nazwa mniejwiecej nakierowuje na ten pomysl i fakt ze zdjecie bylo robione w kazo, wiec wnioski sa takie: to nowy quest, zmieniony quest, lub loot z bosa....
A co wy na to??

Nie wiem czy z czegokolwiek wypada ten armor, jeżeli np medusa shield jest z questa, a teraz również z hydr więc wszystko jest możliwe. Ten armor na ssie jest z questa :]

Czego piszesz po Angielsku ? Przecież to jest polskie forum.

A co nie rozumiesz? Napisałem z przyzwyczajenia. B)

Agar
15-08-2005, 18:30
Prosił bym o podawanie zdiec w takiej postaci, osobiscie boje sie keylogera.

Z tego co wiem podejrzane linki są usuwane przez moderatorów forum, a ten wyraźnie wskazuje na normalny album ;)

spd15
15-08-2005, 19:02
ale ta itemka jest juz stara i na każdym servie ona się znajduje do tego jest jeszcze helm i legi więc cały set isnieje pozdrowienia :baby:

Agar
15-08-2005, 19:32
ale ta itemka jest juz stara i na każdym servie ona się znajduje do tego jest jeszcze helm i legi więc cały set isnieje pozdrowienia :baby:

Skoro jest stara to dlaczego wcześniej nikt tego arma nie pokazał, ani nie wspomniał o queście? Ten quest był możliwy do zrobienia po update więc jak może byc stary...Jak moge Ci uwierzyc jak nie masz dowodów -.- Daj screena z tym swoim "starym setem"

Kobem
15-08-2005, 20:53
Bog kazal szukac, a Timber~ jest na dobrej drodze do znalezienie :>
Pozdro Alleran :)

Xagar
15-08-2005, 21:07
Jesli sie nie myle to dwarfen armor ma 10 arma i wazy 130 oz pewnie jest do zdobycia z jakiegos qesta lub wypada z Durina (boss krasnolud)

Zimahe
13-10-2005, 21:01
Jak kolega wyzej powiedzial ma 10 arm i dostepna jest z questa w ktorym trzeba zabic 2 albo 3 GSy.
Na forum jest nawet filmik jak ok 100lvl wykonuje go solo wiec wystarczy tylko dobrze poszukac ;]
Ogolnie dwarfen armor jest hu***y bo ma tyle arm co plate armor a wazy o wiele wiecej... ladnie tylko wyglada i malo kto go ma.

pkowanie
13-10-2005, 21:05
a nikt z was nie pomyslal ze to fake ? moze i nie ale czemu zobaczył jego wage skoro stal daleko ? w koncu "It weighs ..." widzi sie tylko stojac obok przedmiotu ...

Ixde
13-10-2005, 21:16
a nikt z was nie pomyslal ze to fake ? moze i nie ale czemu zobaczył jego wage skoro stal daleko ? w koncu "It weighs ..." widzi sie tylko stojac obok przedmiotu ...

Twoj mozg to jest fake o ile go masz -.-. Poczytajcie tibian library,zapytajcie Sama o "old backpack", szukajcie go na orc fortest(my szukalismy 2h ale nie wypadl)

Leweracja
13-10-2005, 21:25
Z tego co ja wiem to quest na tego armora jest w tym samym miejscu co inny quest na jednej z kopalni a calosc znajduje sie w skrzynce za dzwiami aby otworzyc dzwi nie powiem co trzeba zrobic ale klucza to tam nie ma -.^

Miszczu
13-10-2005, 21:27
ogladalem filmik gdzie robili qesta na dwarven armor bylo tylko jak zabijaj gsy i znajduja armor podejzewam ze gdzies w dwarf hell
mala poprawka nie ma bossa krasnoludow jest to dawno obalony mit ten ,,boss''
niby nazywal sie durin ale nie istnieje poniewaz diurin jest bogiem krasnoludow :P

Nowohucianin
13-10-2005, 21:29
Jesli sie nie myle to dwarfen armor ma 10 arma i wazy 130 oz pewnie jest do zdobycia z jakiegos qesta lub wypada z Durina (boss krasnolud)

nie ma bossa krasnali -.- ten armor jest dostepny z takiego quesciku ale trzeba miec takie cos co się respi losowo w pewnym miejscu :)