Pokaż pełną wersje : Cos sie szykuje
Kurak4712
15-08-2005, 17:54
Przeczytalem przed chwila artykul na tibianews.. stronke kazdy zna wiec nie podaje.. na zolto z napisem MMORPG.. szykuja sie wielkie zmiany w tibii.. co o tym sadzicie.. swoje opinie itd piszcie w tym temacie
pozdro
Jeśli mają powywalać zakładających bezsensowne i nic nie wnoszące tematy na forach stron fanowskich, to ja jestem za.
Elte Knight Forester
15-08-2005, 18:32
Po pierwsze...Kurak....nauczyc ty sie angielskiego moze.....pisze wyraznie ze to MOZE byc znak na zmiany, a nie ze beda.....
Tak dla przypomnienia, ostatnio jak CIP szukal pracownika powstala funkcje senior gm-a, a wiec mozliwe zo cos sie zmieni, ale znjac CIP-ow potrwa to z pol roku
@Pani Kopytko: Jesli sie nie myle to fora sa po to zeby gadac, dyskutowac i omawiac roznego rodzaju tematy.....patrz przyklad tematu na forum tibia.de.....zaczelo sie od 1 glupiego zdjecia, ludzie chcieli zamykac temat.....a teraz temat ten ma ponad 600 odpowiedzi ( Chodzi o takie miejsce jak PoI, dla chetnych podam link na pm)...........a wiec co komu chodzi po glowie niech pisze......ale niech pierw uzyje opcji szukacj oczywiscie.....a jesli temat nie odpowiada zadnym gusta....no coz...od czego mamy modkow
Pozdrawiam
Cóż, masz rację. Ale z drugiej strony, gdyby pozwalać użytkownikom na wszystko - wiesz sam co by było. Mógł to przekazać w inny sposób - sensowniej, estetyczniej i takie tam.
Nie wiadomo czy cos sie święci.
To jest tak jak z Microsoftem, firma sie rozrasta ( potrzebuje wiecej ludzi ).Zreszta na poczatku sam Bill Gates programowal, potem juz bylo go stac na to zeby ktos za niego odwala robote a on sobie bedize z tego czerpal korzysci. Wydaje mi sie ze CipSoft sie rozrasta i poprostu brak im ludzi.
Jesli ktos z was sie czuje na silach to prosze, do objecia sa posady :
--> Team Assistent/in
--->Game Programmer for Mobile Games (m/w)
---->Senior Game Programmer (m/w)
----->Marketing Manager/in
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.