Pokaż pełną wersje : Mój pierwszy film wmv
Jak w temacie nagrałem dziś mój pierwszy film wmv. i musze powiedzieć że najgorzej to nie wyszło. Ale cóż jak to pierwszy film to czysta amartoszczyzna :] Oglądnijcie i komentujcie ale proszę troszkę wyrozumiałości to w sumie "pierwszy raz".
http://rapidshare.de/files/4006421/First_wmv*****.html
PS.
Niefortunny dead :P
Smash-Shady
15-08-2005, 18:23
niestety nie moge obejzec....gdy wlanczam jest tylko sama muzyka... :/
A o czym ten flim tak wogule ?? to moze sciagne jak powiesz o czym ;)
Saviour of Sula
15-08-2005, 19:02
Filmik ladny ale troszeczkę za krótki :/
@Nevons
No cóż film jest dosyć krótki. Opisuje on jak blokuje dl'a a na drugim padam przez laga ale zachęcam do ściągniecia i oglądnięcia :]
@Smash-Shady (sry jeśli się pomyliłem)
Nie widać obrazu ponieważ nie masz ściągniętych kodeków DivX czy cos takiego poszukaj na forum coś będzie o tym pisać.
Smash-Shady
15-08-2005, 23:00
a moglbys zamnie poszukac..??wiem wiem jestem leniem ale nie za czesto jeststem na kompie i nie mam za duzo czasu na przekopywanie forum..bylbym Ci bardzo wdzieczny
filmik krotki ale moze byc;) ten ded to nie wiem czy lag, nie wygladalo to na laga:P
@Ryba-Knight
Po pierwszym kombie tak nagle stanąłem i po sekundzie/dwóch dostałem drugie kombo. Taki mały freezik. :( Cieszę się że dobrze mi wyszedł :p
@up up
Poszukam może później jak znajdę czas. Teraz jestem trochę zajęty przez ten tydzień więc niewiem.
Zdzichoo
15-08-2005, 23:31
No, nic powiedziane wszystko było już :P
Mam pytanko w jakim programie zmienić rozszerzenie na *wmv możesz to napisz na gg 9197305 plx =]
Saviour of Sula
16-08-2005, 11:43
Ja to w zwyklym widows media playerze oglądalem więc nie mam problem z odtwarzaniem :]
Ja to w zwyklym widows media playerze oglądalem więc nie mam problem z odtwarzaniem :]
Tyle że niektórzy mogą nie mieć kodeków.
Topic:
Fajny, ale mam nadzieję że zrobisz więcej ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.