Pokaż pełną wersje : Gdzie jest pojedynczy resp gsa!!
Mazi Pallek
15-08-2005, 20:33
Gdzie moge znajsc pojedynczy resp Gsa i jak tam dojsc plz !!!mapke jak ktos moze !!!
Vesper Drago
15-08-2005, 20:35
Na blood herbie znajdziesz pojedyńczy resp gsa mapki nie dam bo nie mam. Mogę ci tylko wpoiedzieć ze jest to pomiezy Dwarven Bridge a Venore po dordze masz do rozwalenia troche badziewi typu Roty ,Waspy... Już mniejwiecej wiesz gdzie to jest to teraz zobacz mape respawnu na tibia.pl
na daramie podajrze jest na skale gs mozna wejsc do niego na parcelach
Myst Rydan
15-08-2005, 20:40
Njalpiej na bagnach poniewaz jest jeszcze rampa wiec mozna latwo uciec jezeli cos idzie nie tak ;)
gdzies w polowie drogi miedzy veno a dwarven bridge musisz roskowac dziore, pozniej tunelem, kolo gomku czarownicy jeszcze raz pod ziemie i dojdziesz :)
Mazi Pallek
15-08-2005, 20:56
Thanks for all !!!!!thanks Very!!!
Mandrace
15-08-2005, 22:23
a jak sie umie to i na pohu mozna znalesc pojedynczy resp gs. albo w miejscach gdzie jest np. potrujny trzeba poprostu robic tak ze idziesz jedna kratke czekasz 10-15sek. jak nie ma gs to znowu kratka i znowu 10-15sek. i w koncu jeden gs z tego potrujnego respa przyjdzie :)
Suverase
15-08-2005, 22:29
a jak sie umie to i na pohu mozna znalesc pojedynczy resp gs. albo w miejscach gdzie jest np. potrujny trzeba poprostu robic tak ze idziesz jedna kratke czekasz 10-15sek. jak nie ma gs to znowu kratka i znowu 10-15sek. i w koncu jeden gs z tego potrujnego respa przyjdzie :)
heheh hyba nigdy ne widziales jak gs zapruwa. jak zrobisz tak ze ci tylko 1 gs z trzech przyjdzie po kilkunastu kratkach to jestes wedlug mnie najlepszym graczem w tibii
Gs'a można też w podziemiach ghoust land'u.
Mandrace
16-08-2005, 23:17
@up, up:
widziaalem jak gs popieprza bo mnie gonil przed update (jakims cude zwialem mu bo wszedlem do poczty) a tak pozatym sposob ktory opisalm (tj. branie 1gs z potrojnego respa) nie jest wcale czyms trudnym. (wiem bo widzialem niejedno krotnie jak moj brat tak robil)
Granteon
17-08-2005, 10:50
Pojedynczy resp GS-a jest rowniez na PoH-u na wierzy (albo sa dwa GS-y nie pamietam :P)
Blood Herb jest raczej najlepszym miejscem z pojedynczym spawnem Gsa. Sam stawiałem tam pierwsze kroki :] popytaj się kolegów bardziej doświadczonych albo obejrzyj film z Gs hunta ;P najczęściej właśnie tam huncą :P
Good Luck!
Komandos Strong
18-08-2005, 04:02
darashia- na skale jest 1 gs
venore (bagna) - blood herb
ghostland- podziemia
w tej nowej katedrze jest gs
no i na hellgate tam zaczynalem ^^
Miernota
18-08-2005, 10:33
każdy kto pyta ten wie ja też dorzuce że na ghostlandzie :confused: i blood herbie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.