Pokaż pełną wersje : PK?..a tak to wygląda na almerce :)
http://djiks.webpark.pl/2.jpg
http://djiks.webpark.pl/3.jpg
http://djiks.webpark.pl/1.jpg
nic cennego nie stracilem...żal mi tylko skili i expa... 3 raz mam 10 lvl :| (10-11-10-11-10)
******ale zemsta jest słodka,ma sie qmpli :D********
Widac ze koles ktory cie bil nie mial za dobrych skili i lvlu bo cie slabo jechal.
Aha i mozna wiedziec ktory on mial lvl?
mial 12 lvl.... zabil bym go ale mialem malutko hp
Szkoda ze tez nie gram tam gdzie ty bo byl zabil tego sculla i zarazem cie pomscil :D Moze mialby fajny loot
Omg co za lol... Powiedz mi po kiego grzyba szedles z ful atk!!! DO tego jeszcze dwarven shield w bp... Wystarczylo zalozyc... LOL... Co ty jakis nachlany byles ze tego nie zrobiles? A moze chciales zginac tak zeby pokazac ludziom ssa... Nic dziwnego ze tak szybko zgineles... Ssy mi sie nie podobaja... Jakbys mial duzy lvl i on tez to wtedy taki poscig wyglada fajnie...
EEEE :P
Bo zabijałem valkyrie... dlatego full atak.. a bez tarczy dlatego ze luk miałem...
P.S.Nie musi ci sie podobac :P
Trzeba było założyć dwarven shield i zwiewać bo jak ciebie ta extra biłto wiesz chociaż może to wszystko przez panike.A tom valkirie biłeś z biska:P.Szkoda że nie miałe programiku do robienia ss wtedy bym pokazał jak atakuje pk i jak ucieka na red:)
monaldo ETERNIA
12-04-2004, 14:26
Spoko przeprowadzam się na almere
hehe nie ma almery tylko amera
dla mnie pk sa smieszni ... taki cwaniaczek ma wiekszy lvl niech do równego wyskoczy :D :)
ehhh niewiem na co im te pekowanie :) skull im wskaczy i sami beda killowani :)
po pierwsze:
jka mial luk to nic by mu niedalo ze by se zrobil na max def.luk ma prawdopodobnie mniej obrony od war hammera.
nom przyznam ze ja tez niecierpie pk, ale zeby tarcza w backpacku se lezala a nie w reku....
hmmm widoczne byl zmeczony lub bardzo nachlany... 8)
Master Mazi
12-04-2004, 23:57
Dziwisz sie ?? z takim nickiem to kazdy ma chec cie zabic ;)
nick jak nick.... nie napisalem ze maniakalny pk .....
choć pomysł dobry... chyba zrobie nową postać ;)
apropo... można nicka zmienic ?
można ale to CIPy musza ci przeslac program czy cos w tym stylu ;/
pozwole sobie zacytowac slowa ktoregos z modkow(chyba matkusa lub raynolda):
nick mozna zmienic , piszac do CIP-ow ze jest obrazliwy dlakogos lub lamie zasady Tibi."
Oryginalnie dodany przez Bibuvet
ehhh niewiem na co im te pekowanie skull im wskaczy i sami beda killowani
Otoz niskie lvl pk robia to po prostu dla jaj. Maja swoje zwykle chary ktorymi graja na codzien i w niektorych przypadkach nawet bys nie odgadl ze to ta sama osoba ktora tak strasznie pekuje...:P
MOze to i szczegol, ale jednak... Otoz na 2 ss koles ma 8hp,a na drugim ss ma 3hp chociaz pisze: You lose 6 hitpoints.....Albo Tibia nie umie liczyc, albo chlopak cos sobie zjadl. Ale ja zamiast jedzenia zalozylbym tarcze... :D
Jak ja bym robl pk to magiem to na pochu bo plalków z bg lvl mozna latwo zabic :)
a poco taka 10lvl albo 8 zabjac (dla jary>?)
Sry ze tak mówe ale troche noob jestes bo wlasne tak jak mówi mateusz moze tarcze bylo by laska zalozyc :P
Oryginalnie dodany przez Bibuvet
dla mnie pk sa smieszni ... taki cwaniaczek ma wiekszy lvl niech do równego wyskoczy :D :)
ehhh niewiem na co im te pekowanie :) skull im wskaczy i sami beda killowani :)
Ja raz próbowałem moim pk zabić silniejszego od siebie. Ale nie wyszło :(
Mlecyk wzg
16-04-2004, 16:03
jak ucieklaes to mogles go zaczac atakowac albo zalozyc dwarven shilda :D
Zamiast zakladac tarcze full def i uciekac do ab lub carlin to ten sie kieruje do portu ;/
Mr Logest
17-04-2004, 14:41
może po prostu jak korespondent dziennika w iraku poddał sie specjalnie torturom, by zrobic dobre zdjecia!
więc nie dziwmy się ze też się nie broni.. bo nie widac by uzywal luku.. bo korespondent to pacyfista :D
Noobek z tego mordercy jak sie patrzy :P. ja moim pkiem (knight, lvl 14, skille:41/36) zabilem palla lvl 24 uzyl 2 razy exure vitke i raz exure gran zostalo mi 40 pare hp ale zajebalem goscia a najlepsze to ze mial red skuld 8)
Ps. Mama to na filmiku do tibia cam (tego najnowszego 8) )
1.Jadlem przed atakiem pk (dlatego 1 hp podskoczyl)
2.Bylem zjaety uciekaniem a nie zakladaniem tarcy... zreszta zanim bym luk wsadzil do bp i z bp tarcze do reki to i tak dead by byl...
Troche zrozumienia dla ludu :D Mam qmpla co ma 15 level i jak byl na cycach to tam jest DS, no nie ?? no i koles poszedl na DS'a, chociaz kolej mojego qmpla byla i stracil polowe zycia. qmpel zabil go :) takie cos powinno byc dozwolone ale jezeli bez powodu to trzeba sie zemscic.... fajnie jest jak jakis idiota pk chce kogos w miescie zabic ahhaha ale jajca mowie wam mnie kiedys zaatakowal koles i pół miasta sie na niego rzucilo :) mam od tego ludzi hehe
a wlasnie, co do tego shielda... maja racje chlopaki ( i dziewczynki) mogles zalozyc tego shielda i wolac "# HEL ME HELP PK WANT KILL ME" :D zaraz bym przylecial i go z SD zaj...l
Bigvirus
12-05-2004, 14:16
NO czasem tak bywa jak 2 nooby sie znajda w tym samym miejscu wtedy kazdy musi pokazac swoja sile
Moga byc screnki fajne
Ps.Dlaczego te zdjecia sa znowu???Prosze nie rob postow po jakis okres z takimi sa mi zdjeciami bo to juz widzialem i mnie nudzi X(
Chcialbym go spotkac. 10-11 strzal i by zszedl.
Ale slabo ci walil :P
Oryginalnie dodany przez Aexer
Jak ja bym robl pk to magiem to na pochu bo plalków z bg lvl mozna latwo zabic :)
a poco taka 10lvl albo 8 zabjac (dla jary>?)
LOL a zabiles kiedys jakiegos "palka z bg level"?:D
spoko.... twraz juz z knightem nawet na 20 lvl nie amm problemow a amerianense dostal w dupe
;/ a co to byl za typ?Knight a jaki lvl?
Dzisiaj podszedłem do gościa 17 lvl knight ja 12 sorcer i on zabił mojego qmpla ja mu powiedziałem ze jest n00b i on atakuje i go sprałem :D:D:D:D:D dostał fire fildami :D i go zdedowałem nie bałem sie bo właśnie szedł kumple 21 druid:D:D:D:D pk to śmiecie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.