Pokaż pełną wersje : Red Skull na Rooku
Loguje siękiedyś na Antice a tu taki widok:
http://barthuz.w.interia.pl/Red Skull.JPG
Ciekawe jak on go zarobił?? :D
TheNatoorat
12-04-2004, 11:44
Takie coś już było. Poprostu jakiś mass pk został zrookowany i dalej ma czachę.
Tak jak ma sie red scula i zostanie sie zrookowanym to takze ma sie w rookard scula. On zniknie dopiero po okreslonym czasie czyli okolo 1 miesiac. Duzo juz takich sculi widzialem nawet niekotrym pomoglem wrocic do rooka z red sculem :D:D
Mysle ze to zadna sztuka widziec red skula na rooku ja to widzialem juz 3 razy . Too byl poprostu porządnie zrookowany pkowiec :) z którymi trzeba tak robic :0
TheNatoorat
12-04-2004, 12:48
I że takim ludziom chce się jeszcze grać... tylu wrogów... brrrr!...
Im się już nie chce grać tylko znowu robić zadymy :D
A może kolesia hakneli i chce zobaczyć co jest w postaci ?( Nigdy nic nie wiadomo ?(
Master Mazi
12-04-2004, 13:19
Heh no własnie ;) zrookowali jakiegos pikera ;D na test serverze to wiekszość ma red skulle ;)
Master Mazi
12-04-2004, 13:20
Opsss.... usuncie tego posta powtórzył mi sie jakos ;/ ehh ten moj net
Mam takie pytanie: Ktory trzeba miec level aby cofnac sie na rooka. Niektorzy mówia, że jak masz 3 i spadniesz na 2 to idziesz na rooka. Czy to prawda ?
ehh ..ja jak jusz nie gralem danom postaciom to sie rookowalem :D i mnie na 5 cofnelo (moze to od serwera zalezy )
to byla amera
ostatnio jak sobie rooka przelazilem to widzialem 3 red skulle na novei :P:) :D:D:D
Ja tez mialem kiedys palladynem red scula ale to dawno temu bo chcialem zobaczyc jak to jest :P Gdy tylko mnie ktos zobaczyl to bum, bum i mnie nie bylo :D Ale do rooakrd mnie nie zjechali. A do rookard spada sie na 5 lvl, kiedys spadalo sie dopiero od 3 ale jak widac czasy sie zmieniaja ;)
dj paker
12-04-2004, 21:51
ale breht red skull na rooku przewaznie jak kogos zrookuja odrazu usuwa har a gosciu se jeszcze wszedl pokazac ze ma red skulla na rooku hehe
don'diego
24-04-2004, 15:45
hehe na jakim swiecie ten gosc sie znajduje??? jak na isarze to ja kogos na A zrookowalem
idZi Master Of Dizaster
24-04-2004, 16:07
tez kiedyś się spotkałem ale to norma .. poprostu jakiś maniakalny Pk'er został zrookowan'yy =) bye
W sumie wydawało mi się że to kiedyś było ale bez screenów, po prostu zrokowany pk i tyle. Więcek takich na rooku powinno być
To naturalne jakiegos pk z czacho zrookowali i jest
Artuditu
28-04-2004, 16:20
Red skull gasnie dopiero wtedy kiedy minie termin ktory trwa w zaleznosci od tego ile zabil personow :D i nawet na rooku bedzie ja mial puki nie zniknie.
Oryginalnie dodany przez Artuditu
bedzie ja mial puki nie zniknie.
masło maślane
"bedzie miał skulla dopóki nie minie odpowiedni okres kończący karę"
hehs... lubię czytać takie posty...
(c) By Jedi
słowo ma trzy wyrazy
(c) By Jedi
Mass pk...rook plx!
:D:D:D:D
Wojskowy
04-05-2004, 15:40
ermmm........
niejeden taki....
to jest troche glupie bo widzialem red skule nieraz na rookgardzie!
----------------
oh oh wybory jusch blisko niech każdy zagłosuje!
Ehhh zrookowany pk i tyle. Czesto widze cos takiego.
I tak powinno sie z nimi robic.
Juz tyle razy widzialem loli w rook red skullem dlamnie to zadna nowosc :P
Inna postaciol widzialem raz goscia z red skull na roku ale nazwy goscia niepamietam :(
Bigvirus
06-05-2004, 13:57
Red Skull Ja sam kilka razy tak mialem:D
Ludzie toż ja widziałem kółka pk na rooku cały rynek był w pki krzyczeli "kill in main" ale to dobre bo mnie raz zrookowali(przez przypadek kolesia zabiłem) i to jest wstrętne być zrookowanym i nie polecam tego nawet pkowcom :O
ale coś jesteś słebo wyposażony jak na 5lvl (jak przypuszczam) ja taki ekwipunek mam ok. 3-4lvl
na rooku takich powinno być więcej
im więcej mass pk na rooku tym mniej na mainie :P
:)) jak byłem na rooku to tez byli tacy
Master Zonta
11-06-2004, 20:00
Moze ma postac na tym samym
koncie i ma sklulla bo na calym konice sie jest
Pk nie na jednej postaci
Wracam na nova!!!!! :P
To nie jest nowosc na serverach pvp to moza powiedziec ze to jest chleb powszechni wiec ameryki stary nie odkryles.
Kewin Władca Tibi
13-11-2005, 08:16
Cypher Noobie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.