Pokaż pełną wersje : New axe!
Szczelec Szypka Szczała
16-08-2005, 02:40
Expowalem sobie jak zawsze na Dragach i Dlach. A tu nagle w martwym Dlu jakies nowe axe. Zamieszczam ss jak ktos wie cos wiecej to prosze o pomoc!
01:31 You see a golden axe (Atk:42 Def:21).It weighs 36.0 oz.
http://i2.photobucket.com/albums/y42/Kielbaska123/Wow.jpg
atrureks
16-08-2005, 02:46
hmm... ciekawe
bardzo ladny ten axe i w dodatku ladne staty ma B)
Nono, wyglada niezle. Ale pewnie jest dwureczny = lepsze dlance ;P
Ghally zreszta tez troche
Bradwen Hellscream
16-08-2005, 02:57
nie znalazlem takiego axe w .spr ... ale no nic ; ]
A mi sie wydaje ze to fake ponieważ w spr nie ma takiego axe i na screenie masz 125 lvl a w podpisie 85. Tyle, poprostu moim zdaniem to Fake.
I co Ty jeszcze ciekawego wymyślisz :>
delete plz kolejny koles mysli ze zrobi gówniane fake i wszyscy sie nabiora
Flyer Puma
16-08-2005, 09:41
Sondzonc po backpacku znalazleś tego axe po updacie , a wienc crip soft zafundowalo wiencej niespodzianek niz tylko nowy teren. A ten axe ładyn a w dodatku macny jest .(Gratuluje ci chyba jako pierwsz znalazles nowom broń ) brawo brawo . :]
Moge się pewnie mylić, ale to jest fake. Przesznupałem już nieraz całe .spr po updacie i nigdy na coś chociaż troche podobnego do tego się nie natknąłem. Bleh, nie "wyszło" Ci.
Bla, bla, bla
Fake, fake, fake
Sondzonc po backpacku znalazleś tego axe po updacie , a wienc crip soft zafundowalo wiencej niespodzianek niz tylko nowy teren. A ten axe ładyn a w dodatku macny jest .(Gratuluje ci chyba jako pierwsz znalazles nowom broń ) brawo brawo . :]
O ****a! Przeraziles mnie... Slooooownik blz..
ontopic:
Mi sie wydaje, ze to fake...
\/
Lol, jakby ich nie dal w .spr to bys ich nie widzial, noobku :/
Songo gohan
16-08-2005, 09:48
jezuu znowu wszyscy mysla ze to fake??
Koles sie nameczyl zeby go zdobyc a wy go posadzacie o fake'i??
jestescie bezczelni..
moze CIpsoft udostepnil nowe itemki!!
a jeszcze ich niedal w .spr
skad macie pewnosc?? ja wam mowie ze to na 100 % nie jest fake!!
i gratz dla tego pana!! ze sie natrudzil i ze chcial opublikowac znalezisko!!
GRATZ GRATZ GRATZ i jeszcze raz GRATZ!
:]
Ladne!!Napisz mi prv czy dwureczne plx?? :D
moze CIpsoft udostepnil nowe itemki!!
Gdyby niedał ich do .spr to by niebyły widoczne w grze --.--''
@Topic
Fake jak nic ;d
jezuu znowu wszyscy mysla ze to fake??
:]
Wiesz w ogole co to .spr?
wy widzicie dzial??...pomoge wam to sa fake !!!:|
// jest w dziale fake'i ponieważ go przeniosłem cfaniaczku -.-
CHESTER from rubera
16-08-2005, 11:34
Mi sie ten axe podoba ładnie zrobiony szkoda tylko, że fake :'(
Cashigus
16-08-2005, 11:37
nie znalazlem takiego axe w .spr ... ale no nic ; ]
Ehh... Jak to miałeś znaleźć skoro to fake. Ludzie patrzcie na dział!!! Kolejny przykład noobostwa X(
Dj Fara0n
16-08-2005, 11:38
OMG oczywiscie że fake bo w DZIALE FAKE'I czy wy ludzie nnie rozumiecie -.-' czy jestescie tak ograniczeni że działów nie rozróżniacie ? A tak pozatym nice fake :)
Omg!Jeszcze kilkanascie minut temu ten temat byl w dziale zdjęcia bo koles chcial byc fajny ale nie przewidzial ze ktos mogl wczesniej sprawdzic wszystkie *.spr i zreportowac posta...
Ellenhorin
16-08-2005, 11:40
Ehh... Jak to miałeś znaleźć skoro to fake. Ludzie patrzcie na dział!!! Kolejny przykład noobostwa X(
Tak szkoda tylko ze twojego , bo do dzialu fake jakis modek to przeniosl
Fake i tyle... Ludzie nie mówcie głupio - Gratz Gratz!!!1111oneoneonerazrazraz....
Jeśli nie ma takiego pliku w .spr znaczy to, ze nie ma takiego czegos w grze... Jaaaa. Zwyczajny Fake i tyle "Bleee Ivul! Wkrety wciska"
Szczelec Szypka Szczała
16-08-2005, 11:47
A mi sie wydaje ze to fake ponieważ w spr nie ma takiego axe i na screenie masz 125 lvl a w podpisie 85. Tyle, poprostu moim zdaniem to Fake.
W podpisie mam 85 bo nie jestem z tych osób co zmieniaja opis co 5 sekund.
Gratz dla moderatorów tego forum, jezeli oni tez sadza ze to fake. Myslalem ze tu tylko ludzie sa niedorozwinieci ale moderatorzy przebijaja ich na glowe.
Dla was to 125 level to jakis Bóg jest?? Alez tak, zapomnialem ze wy to 15 levelki co stoja calymi dniami pod dp! Jak sie trafi jakis wyzszy level to max 50. Takich noobów jak wy to mam na strzal.
Gratz dla moderatorów tego forum, jezeli oni tez sadza ze to fake. Myslalem ze tu tylko ludzie sa niedorozwinieci ale moderatorzy przebijaja ich na glowe.
Dla was to 125 level to jakis Bóg jest?? Alez tak, zapomnialem ze wy to 15 levelki co stoja calymi dniami pod dp! Jak sie trafi jakis wyzszy level to max 50. Takich noobów jak wy to mam na strzal.
O jeny, jesteś... kretynem. Co z tego, że ktoś ma level 125, 85 czy 15? W ogóle co ten tekst wnosi do tematu, najpierw dajesz jakiś idiotyczny fake, pamiętam jeszcze jak niedawno umieściłeś fotkę z Bazyliszkiem... żałosny jesteś... i durny.
A tak wogole to z 85 na 125 w 5 sekund? cos mi sie nei chce wierzyc...
Opuszczony
16-08-2005, 12:35
O jeny, jesteś... kretynem. Co z tego, że ktoś ma level 125, 85 czy 15? W ogóle co ten tekst wnosi do tematu, najpierw dajesz jakiś idiotyczny fake, pamiętam jeszcze jak niedawno umieściłeś fotkę z Bazyliszkiem... żałosny jesteś... i durny.
Całkowicie się z tobą zgadzam ;)
Ellenhorin
16-08-2005, 12:37
A tak wogole to z 85 na 125 w 5 sekund? cos mi sie nei chce wierzyc...
To chyba byla przenosnia , co nie zmienia faktu , ze autor tematu to skonczony kretyn ktory proboje sie dowartosciowac wciskajac od czasu do czasu jakiegos fake'a na forum
@Szatyneczka
Omg kolejny noob moze przeczytasz wszystkie posty nawet modek napisal ze przeniosl -.-
Master Olbaid
16-08-2005, 12:43
Fajnie zrobiony toporek ale moim zdaniem to fake
Szatyneczka
16-08-2005, 16:21
Sorka pomylka
TAK TO FAKE BO TEMAT NIE JEST PRZENIESIONY. A jesli autor chcial by kogos wkrecic dal by to w zdjeciach
Ps. Bardzo ladny ten axe ;)
co za kretyn-.- ten temat byl poczatkowo w zdjeciach
co za kretyn-.- ten temat byl poczatkowo w zdjeciach
Dokładnie, temat początkowo był w zdjęciach, chciałaś (eś?) genialnością zaszpanować - nie wyszło ;). Kretynem bym Cię jednak nie nazwał, co najwyżej niedoinformowanym cfaniaczkiem (lol?)!
Ludzie rozwalacie mnie poprostu.
"to fake" 'ja sadze ze to fake" " to fake bo tego axe nie ma w .spr.
A teraz uwaga!!
Troche wyzej niz pierwszy post na tronie widnieje napis:
forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i > New axe!
I co?
WoW > Fake'i >
TAK TO FAKE BO TEMAT NIE JEST PRZENIESIONY. A jesli autor chcial by kogos wkrecic dal by to w zdjeciach
Ps. Bardzo ladny ten axe ;)
Umyj zeby, wez rower i won mi stad!
Eh.. Az mi sie pisac nie chce... Czytaj wyzej. ;)
...:::Mareczek:::...
16-08-2005, 18:16
w jakims .spr widzialem tego axe jako fire axe, wiec duzo sie nie natrudziles by ppoprostu wzucic i se wpisac looka na poscie a nie dac look na ss..
Lord chaosu
16-08-2005, 19:00
Super fake dla mnie jak na lato daje ci ocene 10/10 widac że masz talent nauczysz mnie robic fake bo nie wiem jak wkleic na forum
O boze..... idioci bo inaczej nie mozna nazwac, chyba widac ze jest to umieszczone w dziale z fake'ami, a wy od razu do niego waty ze was nabiera.... pomyslcie troche, wydaje mi sie ze to nie boli
Cor Tibiarz
16-08-2005, 20:17
Eh wy macie problem to fake na 100 % bo po co on to zamiescil w dziale fake'i? Jakby to bylo naprawde to do zdjec -.-
Eh wy macie problem to fake na 100 % bo po co on to zamiescil w dziale fake'i? Jakby to bylo naprawde to do zdjec -.-
jakbys geniuszu czytal wszystkie posty, to bys wiedzial gdzie najpierw to bylo >.>
Skilowny Druid
16-08-2005, 23:00
Morze sie chlop pomylil lub podal lvl chara i wy od razu to nie prawda to fake ludzie chlopak sie pomylil bo po co mial zamieszczac fake'a :kilof: :kilof: :kilof: :kilof:
Ellenhorin
16-08-2005, 23:05
Super fake dla mnie jak na lato daje ci ocene 10/10 widac że masz talent nauczysz mnie robic fake bo nie wiem jak wkleic na forum
Hmmm dziwne przecierz ty masz "120lvl master sorca" ROTFL
Nastepny inteligentny chcial zablysnac i oswiecic nas swoja wiedza...
Morze sie chlop pomylil lub podal lvl chara i wy od razu to nie prawda to fake ludzie chlopak sie pomylil bo po co mial zamieszczac fake'a
Eee nie zrozumialem cos napisales...
Yoh Asakura
17-08-2005, 01:38
****a ty *******ony pedofilu co gwałcisz dzieci ****o po*******ona mam ci wy***ac na rl ****a ty dziwko piepszona <==== SorX ponioslo mnie ale palancie to dzial fake wienc po co mu piszesz Fake Fake Fake....****a umyj czoło pajacu
Dziecko,masz jakieś kompleksy ?Jeżeli tak to pogadaj z matką.Wiesz,że on to mógł napisać ZANIM to zostało PRZENIESIONE (tak debilu,przeniesione !) do tego działu ?I jeszcze jedno szczurzy pysku,kup sobie słownik bo aż mi żal Twojego nauczyciela od j.polskiego,który musi sprawdzaj "Tfoje" kartówki i inne sprawdziany."Wienc" zamiast nad używać wulgaryzmów,idź się do edukuj (uje się nie kreskuje palancie).
A co do tego,że nazwałeś go pedofilem:
Wiesz co to znaczy ?Może sam jesteś pedofilem,a może jesteś ofiarą pedofilii w rodzinie ?Nie obchodzi mnie to,jeśli ojciec każe Ci się rozbierać przed kamerą.to już Twoja sprawa,ale ja Ci mówie,zastanów się co piszesz i o co go oskarżasz.
Chopkers
17-08-2005, 10:00
jak na fejk to wyszlo mu to w miare...
ale widac ze przerobione z fire axa :>
LOl! co to ma byc ??? nawet super staty ma :D
Piotro1990
18-08-2005, 11:19
Ladnie zrobiony ax szkoda ze looka na screenie nie zrobiles bylo by bardziej wiarygodne hociaz i tak bym powiedzial ze to fake :baby: :baby: :baby:
PierDzacy
18-08-2005, 12:15
Jesli to fake to doskonaly, bo grafika rodem z tibi, wszystko zdaje sie byc na swoim miejscu a jakos nie umiem sobie wyobrazic, ze koles mogl takie cos narysowac sam :F Chyba, ze to jakas grafika? :F
Narazie nie wypowiem sie, ale przychylam sie do zdania, ze to nie fake ;d
Jesli to fake to doskonaly, bo grafika rodem z tibi, wszystko zdaje sie byc na swoim miejscu a jakos nie umiem sobie wyobrazic, ze koles mogl takie cos narysowac sam :F Chyba, ze to jakas grafika? :F
Narazie nie wypowiem sie, ale przychylam sie do zdania, ze to nie fake ;d
Jeezuuuu!!!! Sorry, ale jakie z was są nooby! Przeleciałem .spr dziesiątki razy, po update też, ale czegoś takiego nie znalazłem! A czego nie ma w .spr, NIE MOŻE BYĆ W REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!! Więc to zwykły fake, gościu zrobił se screena i namalował ładny toporek.
Ja uwazam ze FAKE! podobny do fire axe tylko inne kolory i wyszczerbiony:P ja uwazam ze FAKE!
PierDzacy
18-08-2005, 12:29
Jeezuuuu!!!! Sorry, ale jakie z was są nobby! Przeleciałem .spr dziesiątki razy, po update też, ale czegoś takiego nie znalazłem! A czego nie ma w .spr, NIE MOŻE BYĆ W REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!! Więc to zwykły fake, gościu zrobił se screena i namalował ładny toporek.
I czemu mnie od nOObow wyzywasz? Oo
Po 1: To moje zdanie
Po 2: Gowno mnie obchodzi, ze tego nie ma w plikach .spr panie znawco
Po 3: Nie ma czegos takiego jak "REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!!", chyba, ze juz nie odrozniasz Tibi od RL world, wiec z czym do ludu? :/
Edit@: Jesli czepiac sie juz szczegolow, to pisze sie noob'y a nie nobby
Polska 100
18-08-2005, 12:51
Nezle zrobiony jak dla mnie to jest spox :)
I czemu mnie od nOObow wyzywasz? Oo
Po 1: To moje zdanie
Po 2: Gowno mnie obchodzi, ze tego nie ma w plikach .spr panie znawco
Po 3: Nie ma czegos takiego jak "REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!!", chyba, ze juz nie odrozniasz Tibi od RL world, wiec z czym do ludu? :/
Edit@: Jesli czepiac sie juz szczegolow, to pisze sie noob'y a nie nobby
1. Forum publiczne. Moge dodawać swoje zdanie do Twojego, że się mylisz/masz racje itp.
2. Od .spr się zaczyna.
3. W tym przypadku są 3 rodzaje: 1. Świat realny. 2. Świat realny TIBII. 3.Fake'i o Tibii.
A co do noobów, sorka mała pomyłka, już to porawiłem.
Pexazowe
18-08-2005, 16:33
Interesuje mnie jedna rzecz: Jak już ktoś tam napisał na 2 stronie gdzieś że moderator to przeniósł to na jakiego *&^%* jeszcze spamujecie że to fake skoro do cholery WIDAĆ że to jest w dziale fake -.-
A toporek niezły jest.
PierDzacy
18-08-2005, 16:51
Nie ma czegos takiego jak realny swiat tibi, bo tibia sama w sobie jest nierealna ;d
POsluchajcie, on nie wklejil tego tak ze narysowal to w paincie a potem gdy zabil Dla to wklejil tylko zrobil tak:
Narysowal tego Axa w paincie i podmienil spr. z np. Fire Swordem. i gdy fire Sword wypadl to wygladalo jak to Axe i wtedy zrobil screena zeby na wszelki wypadek nie bylo zle wklejone!
Ameryke odkrylem co nie? :P
Proponuje zobaczyc w jakim dziale jest to zdjecie -.- a potem komentowac
Ellenhorin
18-08-2005, 17:36
Nastepny wielce oswiecony... proponuje przeczytac wszystkie posty a potem komentowac
TO ZOSTALO PRZENIESIONE!!
Koniec dyskusji.Ładny fake,byłbym w stanie uwierzyć w to axe ale jeżeli nie ma tego w .spr to nie może być tego w PRAWDZIWEJ TIBII (a nie realny świat tibii ; ) )
ludzie jeżeli to jest w dziale Fake to to jest Fake no nie? - Proste i logiczne (chyba że modki przenieśli temat ze zdjęć do fake :baby: :baby: )
Ellenhorin
21-08-2005, 22:22
Nastepny wielce oswiecony... proponuje przeczytac wszystkie posty a potem komentowac
TO ZOSTALO PRZENIESIONE!!
Lol cytuje sam siebie , tak trudno zoabczyc co napislem jednego posta wyzej?
Fake... Taki sobie ale do czego to ma prowadzic ??
Bardzo ładny axe o ile ty to rysowales!!
To bylo na tibia Ots......
-.-
xD
Gratuluje ci pomyslu axa!!
Fajnie by bylo gdyby byl ten axe w rl tibia xD :]
Knight Patryk
01-01-2006, 13:51
zamknac temat moze i nie odswiezac?^^
Przerobiony Fire axe. Ten sam krztałt, ale fajny pomysł wielkie GZ.
Ludzie zwrócie uwage że bronie i tarcze które wylatują z potworów są w worku a ten w worku nie jest więc to fake
Po co ciągle mówić tak to pewne to fake!!
skoro to fake to może oceńmy ten przedmiot a nie ciągle gadamy to samo...
Ten axe jest taki sobie to jest wzorowany za mocno na f axe...
Ocena:3/10
Ludzie zwrócie uwage że bronie i tarcze które wylatują z potworów są w worku a ten w worku nie jest więc to fake
E coś ci się pomyliło. Mi co chwilę coś wypada z potworków nie w bagu a bespośrednio w jego ciele.
Po co ciągle mówić tak to pewne to fake!!
skoro to fake to może oceńmy ten przedmiot a nie ciągle gadamy to samo...
Ten axe jest taki sobie to jest wzorowany za mocno na f axe...
Ocena:3/10
Eee... co? 3/10 za tego axa? Owszem jest to przerobiony F axe ale widać to tylko po krztałcie. Zmieniony kolor, jakieś złote... niewiem obręcze? W każdym razie bardzo dobra praca. 8/10
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.