Pokaż pełną wersje : PoH i gs
szukam doswiadczonego gracza ktory poszedl by ze mna na gs
---->palk 29 lvl, skile 67 53<----
gram na danubii
Po co tobie palek skoro masz odpowiedni level na gs.Bierzesz troche bełtów i idziesz może ci k-arm lub k-legs wypadną.Z tego co wiem to chyba kaczor gra na danubi.
Fajnie by bylo jak bys jeszcze nick podal....
ja wiem ze mam odpowiedni lvl ale jescze na pohu nigdy nie bylem nie wiem gdziemoge go lurowac no i jak dlugo bede go klepal
<EDIT by Dr. Omader> oto co było w 2 poscie:
jak cos to piszcie do mnie na gg 2152311
Nastepnym razem edytuj posty bo nie bede tego robil za ciebie.
Tomi....
12-04-2004, 14:36
wes zrob sobie skile lepsze i idz sam:D
na 20lev morzesz isc ale jak cie gs goni niezatrzmuj sie bo padniesz
ale na 25 mozresz isc spokojnie sam:D
Ja bylem na gs z 17 lvl .. tylko ze kolega biegal i uciekal
:P:P:P:P a skille mialem 60+ niepamietam :P
Dark-Xaero
12-04-2004, 17:16
ja juz gsy bilem na 18 lvlu ze skillami 72/47 duuzo spedzalem na trenowaniu 3/4 dnia :D
Skile nie sa az tak wazne podczas walki z gs. Okreslaja one ilosc zurzytej amunicji. Najwazniejszy jest lvl ktory pozwala nam uciec przed pajakiem. Zalecany to 25.
Bym poszedł ale gram na innym świecie 8)
Kanasek Mistrz Secura 12lvl 6mlvl 40/30
Wujek eustachy
12-04-2004, 20:54
Udało mi się ubić gsa na 20 lvlu. Jak to możliwe skoro twierdzice, że do tego cudu potrzebny jest 25 lvl??
w końcu zdobylem sie na odwage i poszedłem bylo calkiem fajnie troche kasy wypadlo i p armor zabilem 5 gsow ale potem laga mialem i szósty gs zabil mnie;(
ale nie dam za wygraną, jutro z samego rana lece na poh
PS. te gsy nie sa takie szybkie, czasami musialem przystawac, a jak sie nie zatrzymywalem to wyskoczylo Target lost;P
Widzisz!
Nie taki kut** straszny jak go malują...
PS: sorki nei mogłem sie powstrzymać :D :P :D :P :D :D :P :D :P :D :D :P :D :P :D :D :P
Archaine
12-04-2004, 22:18
No widzicie wy uciakcie gs'owi a ja na 27 lv nie uciklem mu doganialme mnie kilka razy... A jak bylme na 15 lv z kolgom to mnie raz dogonil...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.