Pokaż pełną wersje : Hyhy
Nowe ssy. Ostatnio długie hunty urządzałem sobie, więc malutkie awanse (http://student.agh.edu.pl/~milinski/tibia/adv.html)
poza tym świeżo zrobione questy (http://student.agh.edu.pl/~milinski/tibia/quest.html)
pierwszy Dragon Lord (http://student.agh.edu.pl/~milinski/tibia/dl.html) rozwalony razem z Wallentem
No i w ogóle przypominam, że istanieje moja stronka (http://student.agh.edu.pl/~milinski/tibia/tibia.html) , link także w podpisie
Bez opisów, same zdjęcia - proszę tutaj (http://student.agh.edu.pl/~milinski/tibia/screeny/) linek
Nie są zachwycające, nie ma super hiper mocnych hitów (czyli prawie w ogóle :P ), ale ważne, że są :P
Czkowron
12-04-2004, 16:27
GRATZ
Fajne SS'y Raynold :) . Oby tak dalej
BTW.Wiedziałem ze w tej wieży jest jednak jakiś quest :D ;)
Rincewind
12-04-2004, 17:01
spoko SSy mam nadzieje ze wkleisz wiecej :D
Zajeb~ ssy plx... jakie skille i stuff miales na guardach jak zaczales tam huntowac?
nooo gratuluje pewnie masz duzy lvl ... a wlasnie jaki masz lvl ciom ?? bo wiesz mi stronka niechodzi :P:P:P
Moje marzenie ...zostac moderatorem .. jeszcze dluuuga droga :P:P:P:D:D:D:D
Kadmilos
12-04-2004, 20:59
Screeny poprosto swietne tylko mam drobne pytanko co to za wieza co to sie po niejwspinasz, czy to ta kolo ab ??
nooo gratuluje pewnie masz duzy lvl ... a wlasnie jaki masz lvl ciom ?? bo wiesz mi stronka niechodzi
On ma 45 lv.
Ss super mi sie bardzo podobały szczegolnie te w wieży.
nightkin
13-04-2004, 19:59
Gratuluje Raynold :)
Widze ze niebywale postepy - wreszcie masz okazje zrobic pare lvli od kiedy przestalem Cie meczyc :P
Pozdrawiam, do zobaczenia ;)
Na stronie Raynold zamieszcza wszystkie swoje lvlupy, więc nie trzeba było pytać. A screeny fajne, ludzie to tylko hunty dają, a jak coś fajnego to jeden screen, a tu jakieś urozmaicenia. Od dawna śledzę nowości na twojej stronie:))
Allien the kniht
13-04-2004, 21:44
jestem debilek
rombnienta szmata
Allien the kniht
13-04-2004, 21:47
jestescie lole idioci
@up
Tak, tak, oczywiście. Nie należy wchodzić na nie swoje konto, wiesz ?
@Ontop
No gratz, świetne SS'y :) (choć trochę nasączone Quest spoilingiem :P)
@Ozzie: guardy zacząłem bić na lev 35 ze skilami 69/67, potem miałem długą przerwę na trenowanie skili i z 80/79 zacząłem bić guardy z szybkością ok. 30k exp na godzinę :> Teraz niestety kopalnie często są zajęte, ale jak się znajdzie dobre, mało uczęszczane miejsce, to można nawet robić 40k/h :D
@Allien the kniht: Dziękujemy, upomnienie raz, plx! (chyba, że sam zedytujesz te posty, bo nie wiem, jak oderać sugestię adarasa...)
@Adaras: przecież prawie w ogóle tam nic nie mówię o wykonaniu questa, prawie drogi nie wskazuję... ;) I postaram się robić ssy nie tylko z huntów, ale także z serii "z życia wzięte" :P
@Raynold
Mhm...ale wiesz...ja od razu odgadłem gdzie byliście na Questach, zapomniałeś zasłonić mapki ;)
Co do alliena...napisałem tak, bo zwykły "polaczek" nie przyznaje się do AŻ takich rzeczy...no,chyba że ma kiepskie mniemanie o sobie :P
>Henepo<
14-04-2004, 20:07
Spoko ss'y, a ten guard jeden nieźle ciebie lał:P Jak mnie raz jeden zaatakował to tylko pół życia mi zabrał, lał mnie po góra 30, a mialem na balanced a skille obrony tylko 45 :D a tarcza dwarevn :D:D i lvl 14 :P
Super SS-y.. tego questa z mumiami zrobiłem na 13lvl Knight :)
A tak nawiasem to zauważyłem że na huncie na DL używałeś DC++ , ściagaleś coś huntujac?
Nie miałeś lagów ? :P
@Dioskas: bratu obiecałem, że poczekam, aż mu się film ściągnie, więc nie miałem wyjścia. Tak, to zawsze wyłączam. Ale lagów nie miałem. W domu mam dobre, nieprzerywające łącze, z małą ilością lagów (chyba że sporadycznie jakieś małe)
@Henepo: na full attack, z dwuręczną bronią... To czasem leją guardy. A te zapiski na default channel to nawet z kilku guardów mogą być, nie zapomnij :>
@Adaras: nie będę jakoś specjalnie męczył się z edycją ssów, bo mi się nie chce ;) Kto zna miejsce, to pewnie i tak robił już questa, a kto nie znał, to nawet taka mapka mu nie pomoże :P w ogóle, to tylko ta pierwsza jest taka ogólna, nic z niej nie wynika... :]
Edit: Aha, mam już 47 lev, więc dwa kolejne awanse i inne ssy wrzucę w piątek wieczorem, jak do domu wrócę, bo tam je mam :]
Re: down: tak, jak poszukasz to masz: giant sword 46/22...
btw: dzisiaj właśnie dałem nowe screeny. Enjoy :>
>Henepo<
14-04-2004, 20:42
Rozumiem, że dwuręczna broń, pewnie GS no nie? A on ma też coś 20 ileś obrony, a ja byłem z dwarevn shield (26def) i spearami (0 def) :D A miałeś większy def odemnie o 22 :D Ale tam mogło być pare guardów, z tym przyznam ci rację :P
Oryginalnie dodany przez Adaras
No gratz, świetne SS'y :) (choć trochę nasączone Quest spoilingiem :P)
trcihe? jakby nie byl modkiem juz by polecial^^
Hahaha... :P To, że mam na stronce, to nijak ma się do forum ;] A w ogóle dajcież spokój. Jak bym nie napisał, że to questy i na zdjęciach nie było napisów: "You have found blablabla", to większość i tak by pomyślała, że to po prostu zwykłe ssy z jakiejś wyprawy... ;) No i nie daję żadnych podpowiedzi do rozwiązań! Same mapki dla tych, co nie mają pojęcia o tych questach, nic nie dadzą przecież...
Raynold, nie szkoda ci uhów by na guardy chodzic z gs'em? Masz dobre skille to wes bs i demonke i napewno wyjdziesz na tym lepiej :]
Szkoda mi :/ Ale przez święta wybitnie zależało mi na tym, żeby bić expa tak szybko, jak to możliwe. Poza tym bsa sprzedałem ostatnio, bo mieliśmy w ubiegłą niedzielę iść na questa, ale nie wypaliło i chyba w tą niedzielę pójdziemy. A demon shielda jeszcze nie mam. Narazie vampire (teraz widzę, że sprzedaż bs to nie był najlepszy pomysł :/ )
don'diego
24-04-2004, 15:58
suuuuuupppppeeeerrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
idZi Master Of Dizaster
24-04-2004, 16:20
nie no nic dodać nic ując Ss są zaj..fajne :]
mam_sraczke
25-10-2006, 23:36
nom spoko..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.