Pokaż pełną wersje : Znikajace Sd?
Yo all
Mam taki problem
Robilem se sd. Mialem juz w dp w backpacki sd
wylogowalem sie i wrocilem na nastepny dzien. A tu co?
Backpacki sd zniknely (te 2 ktore zrobilem). Nie mogla byc cofka serwera bo mam te percenty ktore dostalem za te wszystkie sd. Sprawdzam Last Login, wszystko dobrze. Stoje nawet w miejscu w ktorym sie wczesniej wylogowalem. Zglosilem to do TUtora i on powiedzial ze juz slyszal o takich przypadkach. Co o tym myslicie? Czyzby kolejny Bug?
Ps. Nie uwazajcie mnie za n00ba. -.-
Hm. Skoro piszesz, że last login się zgadza, to może przełożyłeś lub nie szukasz tam gdzie powinienes? Bo takie przypadki raczej się nie zdażają.
Hm. Skoro piszesz, że last login się zgadza, to może przełożyłeś lub nie szukasz tam gdzie powinienes? Bo takie przypadki raczej się nie zdażają.
Jest problem, szukalem juz we wszystkich miastach.
Ja osobiście straciłem runy hmm, a skoro jestem palkiem, to dla mnie dość duża strata...
może masz za dużo itemków w depie.... ale byłem zmęczony i nie włożyłeś SDków do depa tylko położyłeś na.... innego wytłumaczenia nie znam
to może to jakiś hacker... który bierze tylko runki.... lamki sie nie przejmują i robią dalej :D
może masz za dużo itemków w depie.... ale byłem zmęczony i nie włożyłeś SDków do depa tylko położyłeś na.... innego wytłumaczenia nie znam
to może to jakiś hacker... który bierze tylko runki.... lamki sie nie przejmują i robią dalej :D
Przecież napisał że Last Login sie zgadzał...
Myślimy i czytamy.
Tibio-gracz
16-08-2005, 16:26
Moze masz za duzo rzeczy w domku?To chyba najprawdopodobniejsze wytlumaczenie.
Zeczy mialem chyba z 40 (bo te sd nie wlozylem do dp w miascie w ktorym mam wszystkie inne moje zeczy). Wiec ta opcja odpada.
Rabanbar
16-08-2005, 21:11
Dzielenie konta. Nie wymagam zebys sie przyznał. Kiedyś jak bylem newbie podawalem passy kolegom a oni mi podkradali itemki i runki. Kiedys stracilem 2 BP UH a kiedys lopate wiec.... masz chamskich kolegów. Raczej nie haker bo oni sie nie cackaja po BP tylko rook+cleen depot. Zmien passy i nie podawaj nikomu. Jak sie myle to... nie wiem.
Hory portier
16-08-2005, 21:15
@up: Mowil przeciez ze last login sie zgadza wiec nikt mu ich nie ukradl nawet chamscy koledzy, czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Dzielenie konta. Nie wymagam zebys sie przyznał. Kiedyś jak bylem newbie podawalem passy kolegom a oni mi podkradali itemki i runki. Kiedys stracilem 2 BP UH a kiedys lopate wiec.... masz chamskich kolegów. Raczej nie haker bo oni sie nie cackaja po BP tylko rook+cleen depot. Zmien passy i nie podawaj nikomu. Jak sie myle to... nie wiem.
Kurde, takiego chama i idioty to ja w zyciu nie widzialem, sam dzielisz konto, De**lu. Tak wogole nawet gdybym dzielil to by mi nie ukradli, bo moim kolegom mozna zaufac, i skoro mowisz ze mi koledzy ukradli bo dzielilem konto znaczy ze ty dzieliles i ci ukradli.
Jak ci znika SD to ich nie rób przeżuć się na hmmki or gfb :P:]
Jak ci znika SD to ich nie rób przeżuć się na hmmki or gfb :P:]
Ja tu chcialem powazne odpowiedzi -.-
tajemniczy kolo
16-08-2005, 22:48
Mi kiedyś znikł plecak uhów....spytałem się kola co mu sprzedawałem, czy mu o 1 za dużo nie dałem, a on że nie ^^
No t poszukałem i znalazłem......zagrzebany gdzieś w dp :P (pomyliłem worki, zamiast pustego, zchowałem ten z uhami XD)
Neaniver
16-08-2005, 22:51
A ja uwazam, ze jednak dzieliles konto i to z tym last loginem to pewnie sciema. Sory Winetu :P
Rabanbar
16-08-2005, 23:07
Kurde, takiego chama i idioty to ja w zyciu nie widzialem, sam dzielisz konto, De**lu. Tak wogole nawet gdybym dzielil to by mi nie ukradli, bo moim kolegom mozna zaufac, i skoro mowisz ze mi koledzy ukradli bo dzielilem konto znaczy ze ty dzieliles i ci ukradli.Kto tu jest debilem? Wyraznie podkresliłem ze dzieliłem konto i ci koledzy mi kradli rzeczy
A ty na 90% dzielisz konto bo wszyscy dziela. Nie ma kogos takiego jak uczciwy kolega wiec radze ci nie ufać jak ciele kazdemu idiocie bo mnie okradli naprawde dobzi koledzy. Zreszta niema innego wyjscia jak tylko te ze ci kradna rzeczy. Apropos, wez wyluzuj.
Pozdr, Rabanbar
@up
Skad cie wypuścili idioto?
Wszyscy dzielą konta i niema uczciwych kolegów... ciekawe! Czemu do tej pory jeszcze ktokolwiek gra w tibie? Gm spią? :/
Neaniver
16-08-2005, 23:16
@up
Po co od razu idioto? Sa osoby ktore nie dziela kont, sa uczciwi koledzy. Nie wypowiadaj sie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.