zaloguj się

Pokaż pełną wersje : White Skull on rook

Ali'baba
16-08-2005, 14:20
Gdy gralem Noobcharem na rooku to zobaczylem to 8o :
http://i17.photobucket.com/albums/b85/alibabaa/Fuuny/pkrook.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b85/alibabaa/Fuuny/pkrook2.jpg

Gatho Gokhinin
16-08-2005, 14:27
Moim zdaniem to mogło stać się tak samo jak przy bugu z wihte skullem w temple... czyli gościu miał 6lv, puścił fire balla, zabili tego gościa, on wrócił na rookgaard a w międzyczasie ktoś wlazł w jego fire fielda i sie zabił, więc nasz bohater zlapał skulla :D troche skomplikowane, ale może ktos sie w tym połapie. Nie mówie też, że tak mogło być na 100%...To tylko moje przypuszczenia

@Down: Może masz racje :)

Legolas De'Shadow
16-08-2005, 14:28
Lol? ladnie wklejony skull czemu tylko ty sie interesujesz tym skullem? tylko ty niejstes afk?

Ali'baba
16-08-2005, 14:31
to nie zaden fake. to wszystko jest ralne i jeszcze cieple. pewnie ten koles dalej lata ze skullem po rooku na Azurze

Alvorn
16-08-2005, 15:34
Brawo dla Was wszystkich, rozkreca sie widze :)

Maziell Dragon'Shadow
16-08-2005, 15:44
to jest realne poprostu bug albo koles zabil czlowieka i dednol pare razy i czache sie ma przez 15 min

Arbalest
16-08-2005, 15:59
Dokladniej to bylo tak: ten nobeq mógl kogoś zabić (przypuszczalnie z hmm lub lmm) na 6lv i później padł i wrócił na rooka, a to działa tak jak wlasnie skull w temple... czyli go miał przez około 15 min... nie zbyt duża sensacja (osobiscie widziałem to pare razy)... Robicie jakąs sensacje z byle czego...

Pozdro ^^

mih-u
16-08-2005, 16:03
Czy mi sie zdaje czy o tym było już ze 100 tematów ??

Olorion.
16-08-2005, 16:14
Wiadomosc z ostatniej chwili :

po smierci white skull znika :@

Filarel
16-08-2005, 16:38
Już była setka takich tematów wystarczy poszukać i nie robić nowego tematu.

Zewcio
16-08-2005, 18:36
Lol? ladnie wklejony skull czemu tylko ty sie interesujesz tym skullem? tylko ty niejstes afk?

LLLLLLOOOOOOLLLLLL, ROOOOOOOOOOTTTTTTTTFFFFFLLLLLLLLL, LLLLLLMMMMMMMAAAAAAOOOOOOOOO !!! ómg..... skull nie wklejony bo to jest normalne (czyt. 1 post), czemu nie tylko on ma sie interesowac ? moze reszty nie obchodzi white skull na rooku ? a z tym afk to zes do*eabal.... widziales kiedys screena na ktorym sie ludzie ruszaja ? link plx ! plx plx plx !! tez chcem zobaczyc... ogladaj mniej harrego pottera to sie dowiesz ze screeny nie sa ruchome ....

@Topic

jak wczesniej napisalem to jest normalne (czyt. 1 post)

~~Ziomek~~
16-08-2005, 19:56
to jest realne poprostu bug albo koles zabil czlowieka i dednol pare razy i czache sie ma przez 15 min

Spoko, od kiedy to po dedzie biała czacha nie znika:/

Khan
16-08-2005, 20:16
Fake.
Ludziki, są minimalnie rozciągnięte. Czaszka jest za mała względem ich.

Mystic Evil
16-08-2005, 20:45
Fake.
Ludziki, są minimalnie rozciągnięte. Czaszka jest za mała względem ich.

LoL .. ty masz za maly mózg -,-

Co do screena to nie jest fake bo sam jak robilem uhmejkera to na rooku przy tym placu widzialem kolesia ze skullem. Tak samo jak w swiątyni czasami po deadzie wskoczy skull tak samo tutaj koles dednal ale pojchal juz na rooka i mial skulla -,-

Marek Tibioman
16-08-2005, 21:58
Moim zdaniem to mogło stać się tak samo jak przy bugu z wihte skullem w temple... czyli gościu miał 6lv, puścił fire balla, zabili tego gościa, on wrócił na rookgaard a w międzyczasie ktoś wlazł w jego fire fielda i sie zabił, więc nasz bohater zlapał skulla :D troche skomplikowane, ale może ktos sie w tym połapie. Nie mówie też, że tak mogło być na 100%...To tylko moje przypuszczenia

Lol white skulla od rzucenia fire fielda sie ma tylko wtedy, kiedy klikniesz celownikiem z runy na jakiegos gracza!!! a nie jak sie gracz zabije od twojego fire fielda -.-

Gatho Gokhinin
16-08-2005, 22:06
No to może...NIe mówiłem, że na 100% tak było, więc juz nie musisz mi tu odrazu "lolować" ;)

KoGuTeK
16-08-2005, 22:08
@up: niee.. to pierwsze co mowiles to dobrze, marek tiiboman zle powiedzial :P
@marek tibioman: nieprawda! ja rzucilem fire fielda pod sklepem i chcialem ubic akfera, za 2 sekundy ktos mi w to wlazl i DEAD, skulla zlapalem przed dp!! nie wycelowalem celnownikiem w zioma, tylko puscilem, raz..dwa..wlazl ktos i dead!!!

naryn
17-08-2005, 10:19
TO jest realne ja sam takiego skulla świadkiem byłem..., a gosciowi dopiero skull znikł po 15 minutach.... 8o