Pokaż pełną wersje : White Skull on rook
Ali'baba
16-08-2005, 14:20
Gdy gralem Noobcharem na rooku to zobaczylem to 8o :
http://i17.photobucket.com/albums/b85/alibabaa/Fuuny/pkrook.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b85/alibabaa/Fuuny/pkrook2.jpg
Gatho Gokhinin
16-08-2005, 14:27
Moim zdaniem to mogło stać się tak samo jak przy bugu z wihte skullem w temple... czyli gościu miał 6lv, puścił fire balla, zabili tego gościa, on wrócił na rookgaard a w międzyczasie ktoś wlazł w jego fire fielda i sie zabił, więc nasz bohater zlapał skulla :D troche skomplikowane, ale może ktos sie w tym połapie. Nie mówie też, że tak mogło być na 100%...To tylko moje przypuszczenia
@Down: Może masz racje :)
Legolas De'Shadow
16-08-2005, 14:28
Lol? ladnie wklejony skull czemu tylko ty sie interesujesz tym skullem? tylko ty niejstes afk?
Ali'baba
16-08-2005, 14:31
to nie zaden fake. to wszystko jest ralne i jeszcze cieple. pewnie ten koles dalej lata ze skullem po rooku na Azurze
Brawo dla Was wszystkich, rozkreca sie widze :)
Maziell Dragon'Shadow
16-08-2005, 15:44
to jest realne poprostu bug albo koles zabil czlowieka i dednol pare razy i czache sie ma przez 15 min
Arbalest
16-08-2005, 15:59
Dokladniej to bylo tak: ten nobeq mógl kogoś zabić (przypuszczalnie z hmm lub lmm) na 6lv i później padł i wrócił na rooka, a to działa tak jak wlasnie skull w temple... czyli go miał przez około 15 min... nie zbyt duża sensacja (osobiscie widziałem to pare razy)... Robicie jakąs sensacje z byle czego...
Pozdro ^^
Czy mi sie zdaje czy o tym było już ze 100 tematów ??
Olorion.
16-08-2005, 16:14
Wiadomosc z ostatniej chwili :
po smierci white skull znika :@
Już była setka takich tematów wystarczy poszukać i nie robić nowego tematu.
Lol? ladnie wklejony skull czemu tylko ty sie interesujesz tym skullem? tylko ty niejstes afk?
LLLLLLOOOOOOLLLLLL, ROOOOOOOOOOTTTTTTTTFFFFFLLLLLLLLL, LLLLLLMMMMMMMAAAAAAOOOOOOOOO !!! ómg..... skull nie wklejony bo to jest normalne (czyt. 1 post), czemu nie tylko on ma sie interesowac ? moze reszty nie obchodzi white skull na rooku ? a z tym afk to zes do*eabal.... widziales kiedys screena na ktorym sie ludzie ruszaja ? link plx ! plx plx plx !! tez chcem zobaczyc... ogladaj mniej harrego pottera to sie dowiesz ze screeny nie sa ruchome ....
@Topic
jak wczesniej napisalem to jest normalne (czyt. 1 post)
~~Ziomek~~
16-08-2005, 19:56
to jest realne poprostu bug albo koles zabil czlowieka i dednol pare razy i czache sie ma przez 15 min
Spoko, od kiedy to po dedzie biała czacha nie znika:/
Fake.
Ludziki, są minimalnie rozciągnięte. Czaszka jest za mała względem ich.
Mystic Evil
16-08-2005, 20:45
Fake.
Ludziki, są minimalnie rozciągnięte. Czaszka jest za mała względem ich.
LoL .. ty masz za maly mózg -,-
Co do screena to nie jest fake bo sam jak robilem uhmejkera to na rooku przy tym placu widzialem kolesia ze skullem. Tak samo jak w swiątyni czasami po deadzie wskoczy skull tak samo tutaj koles dednal ale pojchal juz na rooka i mial skulla -,-
Marek Tibioman
16-08-2005, 21:58
Moim zdaniem to mogło stać się tak samo jak przy bugu z wihte skullem w temple... czyli gościu miał 6lv, puścił fire balla, zabili tego gościa, on wrócił na rookgaard a w międzyczasie ktoś wlazł w jego fire fielda i sie zabił, więc nasz bohater zlapał skulla :D troche skomplikowane, ale może ktos sie w tym połapie. Nie mówie też, że tak mogło być na 100%...To tylko moje przypuszczenia
Lol white skulla od rzucenia fire fielda sie ma tylko wtedy, kiedy klikniesz celownikiem z runy na jakiegos gracza!!! a nie jak sie gracz zabije od twojego fire fielda -.-
Gatho Gokhinin
16-08-2005, 22:06
No to może...NIe mówiłem, że na 100% tak było, więc juz nie musisz mi tu odrazu "lolować" ;)
@up: niee.. to pierwsze co mowiles to dobrze, marek tiiboman zle powiedzial :P
@marek tibioman: nieprawda! ja rzucilem fire fielda pod sklepem i chcialem ubic akfera, za 2 sekundy ktos mi w to wlazl i DEAD, skulla zlapalem przed dp!! nie wycelowalem celnownikiem w zioma, tylko puscilem, raz..dwa..wlazl ktos i dead!!!
TO jest realne ja sam takiego skulla świadkiem byłem..., a gosciowi dopiero skull znikł po 15 minutach.... 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.