Pokaż pełną wersje : chce stworzyc lige pilki noznej tibi?
chcialbym stworzyc lige pilki noznej tibi
zespoly mogly by wygladac bram.+4 w polu
skladka mogla by byc 1 k na pol sezonu wiec 2 k na caly sezon wiec 400gp na glowe druzyna ktura by wygrala zgarnela by cala pule wiec np.12 zespoluw to 24 k wiec na glowe wychodzi 4,8 k nie duzo ale liczy sie dobra zabawa :D :D :D
eeeeee i co dalej?? bo nie bardzo kumam :D
Noon-Chacko
21-09-2003, 17:06
luZ...
Pomysł jest całkiem niezły, ale z wykonaniem byłyby problemy :rolleyes: ...
mam pytanie jaki swiat ?????
Tibia to piękna i ciekawa gra a ty chcesz ją zmieszać z prymitywną i głupkowatą grą jaką jest piłka nożna nie rozumiem co pięknego można w tym widzieć???22 palantuw biega za piłką i biją sie o nią przepychają...debilizm
Oczywiście bez obrazy dla fanuw tego sportu!!!
...
Bastien na jakim swiecie grasz bo ja jestem zapalonym fanem pilki noznej !!!
a co do tego pomyslu to mi sie on podoba ta gra zostala stwozona dla nas dla graczy my ja sami ulepszamy i sami wymyslamy zeczy zeby sie nie nudzic a nie lamic w miejscu wiec ten pomysl jest calkiem calkiem :)
Pomysl Spox, tylko podaj na jakim swiecie grasz
hehe super pomysl ja bede napastnikiem a (kogo) albo co bedzimy kopac :D
Oryginalnie dodany przez wersol
...
a co do tego pomyslu to mi sie on podoba ta gra zostala stwozona dla nas dla graczy my ja sami ulepszamy i sami wymyslamy zeczy zeby sie nie nudzic a nie lamic w miejscu wiec ten pomysl jest calkiem calkiem :)
Hej wyluzuj bo:
to byz zart i chcailem sprawdzić reakcje no i jak wielkim fanem pili jestes!!!Jeśli gracie na Ruberze to chce być napastnikiem:D
DrChomikvader
04-02-2004, 16:01
Sam pomysl dobry ale raczej nie bardzo wykonalny :>
Oryginalnie dodany przez Bastien
Oczywiście bez obrazy dla fanuw tego sportu!!!
wiesz co to takiego jest "edycja posta"?! mogles dopisac to zdanie w poprzednim poscie!
ps: fanów przez "ó"
a co do tematu to uwazam ze choc pomysl fajny to nie wypali
zara zbierze sie grupa n00bow chetna z#%^&ć piłke albo rozwalic boisko!
nawigator
04-02-2004, 17:33
Oryginalnie dodany przez wersol
...
Wersol ja tez jestem z Novej chcesz mozemy cos takiego zrobic :) taki turniej moge cie msgnac na tibi :)
weznie wie mastra dara jako lekarza :)
I Jinkina jako sedziego hyhyhy
jak chceesz mozesz napisac na PW swój numer gg to pogadamy na ten temat
------------------------------------------------------------------------
Your Nawigator :D HYHY
a jaki swiat?? z czgo bramki zrobisz?? kto sendzia a kibice:P??
Oryginalnie dodany przez Zaghi
a jaki swiat?? z czgo bramki zrobisz?? kto sendzia a kibice:P??
Fajnie nabijasz posty! aż miło patrzec juz nie pierwszy raz widze!
bramki i boisko robi sie z parceli,beczek itp
Ps: sędzia nie "sendzia"
Oryginalnie dodany przez Fetix
hehe super pomysl ja bede napastnikiem a (kogo) albo co bedzimy kopac :D
Piłkę. Jest w Tibi coś, co nazywa się Football i kosztuje 111gp.
zara zbierze sie grupa n00bow chetna z#%^&ć piłke albo rozwalic boisko!
Ehh...Niestety sama prawda... ;( ;( ;( ;(
Hmm.Ale jakby sobie stworzyc ochrone przed boiskiem to wszyscy pseudokibice dostali by to na co zasluzyli i mecz udalo by sie rozegrac!!! :D :D :D
Eustachy
05-02-2004, 08:56
pomysl spoko, ale to bedzie wygladalo tak :D włazi druzyna na boisko, n00b zabiera piłke i ucieka a drużyna zaczyna sie naparzać :D
normalnie zadyma jak ...... zasiał :D potem wejda h00ligansi :P i sie dolączą :P
Ja jestem za. Jezeli bedzie kilka osob na danubii (zgloszenia na forum lub w grze) to mozemy sie umowic np. na sobote 9-10 rano i pograc. Moge zasponsorowac parcele i pilke.
Teren moze gdzies posrodku tibii. Na pustyni? :D
Co do ochrony, to jak będzie trochę chętnych drużyn, to proponuję założyć temat na forum GMów na tibia.com, wyjaśnić co i jak i że prosicie o wsparcie jakiegoś GMa a przynajmniej C'sa. Takie imprezy są organizowane co jakiś czas, i przeważnie udaje się załatwić taką obstawę. A jak już GM stoi i pilnuje porządku, to niewielu znajdzie się takich, co będą przeszkadzać :D
A co do gry, to na Danubi chętnie się zgłaszam do jakiejś drużyny. Problemem może być tylko moja praca, bo mogę akurat pracować, gdy będziecie grali albo spać po nocce, ewentualnie siedzieć na uczelni.
Przesadzacie z ta ochrona!!!
Jezeli ktos by przeszkadal to tylko noob a taki nie ma wiecej jak 20 level. Sam sie nim zajme jakby co :P
Gdyby nawet ktos wiekszy przyszedl to przeciwko dwum druzynom na raz sie pewnie nie odwazy a gdyby sprobowal to by mial cieplo od runow 8) Zreszta po co mialby ktos przerywac? Dla pilki za 111gp? :D
I herkules dupa kiedy ludzi kupa.
Ja w kazdym razie postaram sie byc w sobote rano na serwerze.
Też uważam, że ochrona zbędna. Jeśli było by parę drużyn, to one by się nawzajem chroniły (dwie drużyny grają, a 6 patrzy, to pilnują przy okazji). Ale można by zaprosić jakiegoś GM czy coś, tak na wszelki wypadek.
Fajny pomysł i można załączyć nazwy drużyn na stronce.
Tylko gdzie będziecie trzymać piłkę bo do depo się nie da włożyć(oczywiście jeżeli macie dom).:D
Można by było zrobić stadiony w Tibii (każde miasto miałoby własny stadion) i brać kase za bilety:D.
(Tylko wynajmijcie najpierw ochroniaży by wam za darmoche nie wszedli) 8)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.