zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Trening z potworkami...

Kusznik
16-08-2005, 22:07
Możecie nazwać mnie noobem (choć wcale nim nie jestem) otóż mam pytanie:
Skilluje knightem załóżmy na dwarfach i niewiem czy mam brać dwa do treningu czy więcej trzy trochę mnie biją :confused: (ale zawsze mam zielone hp.)
W poradnikach jest przeważnie napisane , że bierze się dwa dwarfy a ja bym się z tym jednak nie zgodził , myślę , że przy trzech dwarfach o wiele szybciej rosną skille ^^
Co wy o tym sądzicie ? :P
@forumowicze wcale nie sądze abyście mieli rację to czemu jak skilluje np.30-50 knight to zawsze biorą 3-5 i zdarza się tak , że biją ich do krwi , więc jeśli by podzielali wasze zdanie to po cholere by brali te 3-5 dwarfów ? B) :]

Raul
16-08-2005, 22:11
Sądzimy, że są od tego obszerne poradniki, ludzi znających się bardziej od Ciebie i radzę Ci się ich słuchać. Tarcza może maksymalnie blokować 2 ataki naraz. W Twoim przypadku są to 3 ataki, więc przynajmniej 1 nie trafia w tarczę, tylko w zbroję, lub do krwi. Jak wiemy, żeby rósł shielding, zadawane ciosy muszą trafiać w tarczę. Więc cios nr 3 nic nie daje. I to na tyle.

befavaza
16-08-2005, 22:12
Skoro w poradniku bylo napisane ze dwa to znaczy ze dwa -.-'...zapewniam cie ze przy wiekszej liczbie potworkow skile nie rosna szybciej.

Klimmek
16-08-2005, 22:13
Co ja o tym sądze? Sądze, że powienieneś użyć wspaniałem (prawie jak google) funkcji SZUKAJ. Było wiele tematów z tym jakże durnym pytaniem, ale jak już pisze tego posta to przy okazji odpowiem na pytanie. Bierzesz sobie dwa potworki, bo uderzenia trzeciego idą już na zbroje, więc ten trzeci nie pomożec ci w szybszym wytrenowaniu shieldinga.

Prosze o zamknięcie.