zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Koszulki, kubki, tibia.pl...

Gunir
16-08-2005, 22:11
Myśleliście kiedyś o sprzedaży koszulek tibia.pl? Albo kubków z owym nadrukiem? :)

Hę? Kupowało by się je w kilku rozmiarach (L, M, XL, XXL) przez sklep internetowy http://xycho.csh.pl/ ;) Kubki byłyby w kilku kolorach i wzorach itp.

Co myslicie?

Dan the Automator
16-08-2005, 22:13
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15897
:-)
...ale ten "nawał pracy"... ;-)

Gunir
16-08-2005, 22:18
Co mi po tym konkursie... pytam sie o sprzedaz...

Tak wiec, co powiecie na temat sprzedazy gadzetow tibia.pl przez sklep internetowy...?

Dan the Automator
16-08-2005, 22:21
Co mi po tym konkursie... pytam sie o sprzedaz...

Tak wiec, co powiecie na temat sprzedazy gadzetow tibia.pl przez sklep internetowy...?
No wiesz, raczej na własną ręke byśmy tego nie "szyli"...

Tasior
16-08-2005, 22:21
Robiłem sto piędziesiąt milionów głupich rzeczy, a takiej koszulki to bym w życiu nie założył :P Nie rozumiem wogle po co komu koszulka z gry ;/ Postaw się w sytuacji szarego Tibijczyka, wolisz kupić koszulke czy uzbierać kase na PACCa.

Gunir
16-08-2005, 22:23
No wiesz, raczej na własną ręke byśmy tego nie "szyli"...

Hmm... kupujesz czarna koszulke, nadrukowujesz tekst, skladasz, wkladasz w opakowanie i koszulka 0wn3d

Dan the Automator
16-08-2005, 22:26
Hmm... kupujesz czarna koszulke, nadrukowujesz tekst, skladasz, wkladasz w opakowanie i koszulka 0wn3d
No o tym mówie - kto miałby na to czas?

Dr. Omader
16-08-2005, 22:32

Zrobic jedna - to nie jest problem. W momencie gdy dostalibys np. zamowien na 50 koszulek - kto to bedzie robil?
Sa firmy ktore sie tym zajmuja. Obiecalem modkom, ze zajme sie tym i slowa dotrzymam. Tylko zakonczmy ten walony update -.-""

Nie rozumiem wogle po co komu koszulka z gry ;/

Wiesz, ja bym chetnie nosil koszulke z wielkim logo Cywilizacji Sida Meiera, albo z logo X-Comu i napisem Microprose ;) Tylko ze takich nie sprzedaja, a samemu nie chce mi sie robic :(

Tasior
16-08-2005, 22:45
@Dr.Omader
1. To ja jakiś zboczony jestem i wolałbym zainwestować te x złotych jakoś inaczej. (nawet chipsy :P)
2. Między Tibią a Cywilizacją jest spooooora różnica.
PS. z czipsami przesadziłem ale ale na placki to już definitywnie :P

Xyrius
16-08-2005, 22:58
@tasior: placki rządzą !
@topic: A ja bym chętnie ubrał się w koszulke na której widnieje napis 'tibia', ew. logo tibia.pl ;)
To jest dobry pomysł :) Nawet tibia.org.pl (tfu...tfu... nie lubie tej strony, jak to wogóle istnieje... evul nub boty i quest spolling tam tylko są..) ma swoje kubki. O własnie... herbatka z kubka z logiem tibia.pl - to musi 'lepiej' smakować...

Descartes
16-08-2005, 23:28
Ale nupki z Tibia.org.pl znowu przyjdą i będzie... ;< Nie mam na myśli wszystkich, bo normalni ludzie też tam są, ale pewnie będzie tak samo jak z projektem Tibia.pl sprites...

Dan the Automator
16-08-2005, 23:33
Ale nupki z Tibia.org.pl znowu przyjdą i będzie... ;< Nie mam na myśli wszystkich, bo normalni ludzie też tam są, ale pewnie będzie tak samo jak z projektem Tibia.pl sprites...
Ale przecież koszulki to będzie nowość na polskich fansitach, więc...?

Descartes
16-08-2005, 23:39
Znając tych typów to pewnie powiedzą "my mieliśmy kubki to oni zrobili koszulki". Dam sobie głowę uciąć, że tak będzie. Zresztą drobny gadżet typu podkładka pod mysz, kubek właśnie, czy długopis albo zeszyt - nie ma problemu, ale ja bałbym się z taką koszulką wyjść na ulicę... (wiecie, nie wszyscy lubią Tibię) :D

@Down: O właaaśnie.

Yoh Asakura
16-08-2005, 23:41
Jakbyście sprzedawali koszulki ze zdjęciem Droma to bym zamówił dla całej rodziny :P (j/k,kto by takiego twarzowca chciał :P (j/k)

A tak poważnie,moglibyście zacząć sprzedawać przybory szkolne z logiem Tibia.pl.Choćby nawet głupie zeszysty,nawet nie wiecie jak szybko by się to sprzedało !

Dr. Omader
16-08-2005, 23:45
Znając tych typów to pewnie powiedzą "my mieliśmy kubki to oni zrobili koszulki". Dam sobie głowę uciąć, że tak będzie.

I wtedy pokaze im zdjecie z dzialu modkow z poczatku roku 2004~ jak ktos u nas o tym napisal ;)
Te sprawy "org.pl byla pierwsza!" sa zalosne, jakbysmy byli tacy jak niektorzy userzy i nowi modkowie stamtad to bysmy im powiedzieli w ich stylu: tibia.pl byla przed tibia.xx.pl, wiec oni ukradli nam pomysl ;)
Zalosni sa niektorzy, a my wszyscy sie tylko smiejemy, lacznie z normalnymi modkami z xx.pl, bo bez problemu sie z nimi dogadujemy. ;)

Khan
16-08-2005, 23:48
Wiesz, ja bym chetnie nosil koszulke z wielkim logo Cywilizacji Sida Meiera, albo z logo X-Comu i napisem Microprose ;) Tylko ze takich nie sprzedaja, a samemu nie chce mi sie robic :(

ZŁOTEM ZAPŁACE ZA ORYGINALNĄ KOSZULKĘ X-COM!!
Jedna z moich najza***istszych gier..

Black Warior
16-08-2005, 23:54
naprzykład 1 koszulka to 1 cegiełka wspierająca działalność strony tibia.pl ;)

Yoh Asakura
17-08-2005, 01:30
Nikt nie skomentuje mojego pomysłu dotyczącego przyborów szkolnych ?

Rybzor
17-08-2005, 02:25
Ja to bym sie napil z kubka tibia.pl, a moze tak by wprowadzic literatki tibia.pl ? :D:D:D

Hjotszn
17-08-2005, 11:48
/ciach/edit

hoomik
17-08-2005, 11:56
Wino polwytrawne Tibalico Peelico... koszt - 3,50 pln. I wtedy ph34r teh l33t ;]

Yoh Asakura
17-08-2005, 11:57
No to mogliby zrobić piuriniki,zeszyty,długopisy,teczki,linijki i co jeszcze ?Może buty ?Nowa firma:
Tibiajki.pl :P
@Hallabard:
To już lepiej niech zrobią firme budowlaną :P

Hallabard
17-08-2005, 12:00
I takie hasło reklamowe na kubeczku :
"Herbatka z pól herbacianych prosto z okolic Thais"

A może kufelki do piffka ?
"You see a beer (2 promile). It is Royal Beer"

Org.pl nie miała pomysłu z zawieszkami. To może z zawieszki na drzwi a'la Tibia.pl :D ?
"You see a door. It is locked."
"You are not invited"

Thero
17-08-2005, 12:33
A co powiecie na kubki tibia.pl z logiem Tibia.pl i napisem "you advanced in drinking"? :)

EDIT: Albo przybory szkolne i logo "Z nami nawet nauka jest przyjemna" hyhy... ;d.

Rybzor
17-08-2005, 17:27
Ta, a zamiast sie uczyc beda dzieci sobie na lekcjach myslaly, ze jak wroca musza szbyko nabic ten 20 lvl i na deserta isc:P

kaczi
17-08-2005, 18:35
Szaliki, czapki itp. :)
Wierni fani tibia.pl by było :)

Vanhelsen
17-08-2005, 19:00
Jak już zachaczamy o wywieszki na drzwiach, przybory szkolne to i załapmy się na condomy.... Kto by nie chciał mieć durexa w kolorze zielonym z napisem "Tibia.pl" i "You advenced to level 18".....

Ok, koszulki rozumiem, kubki jeszcze jako tako ale przybpory szkolne?! To by była siara... kreślisz na matmie funkcje przy użyciu linijki z napisem "Tibia.pl" ew "You advenced in matematyka..."

Blah

Kubki, koszulki to no problem, jest masa stron zajmująca się tym na poważnie (np: butik.pl) ale brak nam jednego... ciekawego pomysłu.... ale tak na prawde ciekawego, nie to co na org.pl, smoczek i napis. Dobry kubek/koszulka musi mieć logo humorystyczne (najlepiej jeszcze przesiąkniete sexem, sex się ostatnio sprzedaje ;)) i będzie git :)

aVe

Yoh Asakura
17-08-2005, 19:04
@Wieszok:
Nie chodzi mi o linijki,ołówki itp. tylko o np. zeszysty i/lub piórniki.

Thero
17-08-2005, 20:09
Mam wizję na koszulkę! Statua wolności ala kaczor Donald z "legalem" w łapie (wszyscy chyba wiemy o co mi chodzi i jak to ma mniej więcej wyglądać ; )) i napis z dymku: "lepiej będzie ci tylko na www.tibia.pl". Murowany hit sezony, ja bym taką koszulkę kupił ;p. A jeśli chodzi o drętwe pomysły i przynudzanie to może produkujcie poduszki? ;-))

Oxygane
17-08-2005, 20:37
Jak już zachaczamy o wywieszki na drzwiach, przybory szkolne to i załapmy się na condomy.... Kto by nie chciał mieć durexa w kolorze zielonym z napisem "Tibia.pl" i "You advenced to level 18".....

Wez pod uwage, ze srednia wieku na tibia.pl wynosi 12 lat, a w tym wieku nie ma sie tak duzego przyrodzenia aby zmiescil sie caly ten napis na condomie :P

Parys
17-08-2005, 20:56
@Oxyś
W Twoim przypadku, jest podobnie, napis też pewnie sie nie zmiesci ;p
@Topic
Może jeszcze stringi i skarpetki? ;p Albo bokserki w demony ;p lol ;D

Vanhelsen
17-08-2005, 21:16
Wez pod uwage, ze srednia wieku na tibia.pl wynosi 12 lat, a w tym wieku nie ma sie tak duzego przyrodzenia aby zmiescil sie caly ten napis na condomie :PDla nich specialnie stworzy się takie, gdzie napis będzie naskrobany z urzyciem fonta 1, ewentualnie 0,5 ;)
A ty co? Juz na fonta 72 się czaisz? 8o

@Gohan-san: i co niby? piurnik w kształcie runy UH?! DO tego juz trzeba powaznej "zabawki"... koszulki, kubki, boxerki (lol?!) to jeszcze da radę, poniewa np: In-Grid - Milord jusz takie strony, wyrabiające takie "cacka" się znajdują... ale o piurnikach, zeszytach to jeszcze nie słyszałem :P

@down: wychodzi na to samo...

Yoh Asakura
18-08-2005, 09:54
@Gohan-san: i co niby? piurnik w kształcie runy UH?! DO tego juz trzeba powaznej "zabawki"... koszulki, kubki, boxerki (lol?!) to jeszcze da radę, poniewa np: In-Grid - Milord jusz takie strony, wyrabiające takie "cacka" się znajdują... ale o piurnikach, zeszytach to jeszcze nie słyszałem :P
Nie.Piórniki w normalnym kształcie tylko,że z logiem Tibia.pl -.-'