zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Podwodny Świat ?

tajemniczy kolo
16-08-2005, 22:36
Jak wiadomo świat tibii staje się coraz większy większy i większy
Mamy lodowe wyspy, dżungle itp
Ale mi brakuje jednej rzeczy ...

PODWODNEGO ŚWIATA :D
Czyż nie było by pieknie założyć nowy specjalny hełm, dzięki któremu można by było oddychać pod wodą (np. dzięki zawartemu w nim speacjalnemu kamieniowi, który wydobywa z wody tlen ^^ żeby nie było że inna era XD)Nowe zbroje, tarcze, bronie (harpuny, kusze itp)
Nowe czary (wiadomo że ogień pod wodą niezadziała, a używanie prądu, groziło by samobujstwem hhehehehehe), typu wodnego ^^ (jakieś wiry z wody itd, pociki z lodu)
No i oczywiście nowe potwory :D Rekiny, Płaszczki, Ośmiernice, Kraby i wszystke inne cudy natury co w morzu pływają XD.

Rzecz jasna że były by nowe miasta, zamieszkałe przez eeeee syreny ? :P albo jakieś istoty ludzio podobne XD

Ciekawe jak by się z nimi rozmawiało hehehehehehe skoro pod wodą :P ale to mały szczegól

Wejścia pod wodę były by w każdym mieście i nie tylko ^^

Ja czekam, aż ktoś zaskoczy z takim pomysłem (problem z pływaniem rozwiązany by był, lekkim lewitowaniem postaci nad dnem morza, żeby nie było że chodzi)

Co o tym myślicie ?

Kusznik
16-08-2005, 22:41
Był już temat mój "robimy własne update" oraz nie mój "co chcielibyście aby cipsoft dodał przy następnym update" tam mogłeś się pochwalić swoimi głębszymi przemyśleniami
Pozdro.

Hegemmon
16-08-2005, 22:43
Już ludzie dawno o tym myśleli, jednak narazie nie zapowiada się na taką techniczną innowację w grze. Następny update prawdopodobnie nie będzie nastawiony na nowe tereny, tylko na system gry (aż strach się bać).

Angel of Death
16-08-2005, 22:46
Może to i nienajgorszy pomysł ale mało prawdopodobne żeby w najbliższym czasie coś takiego zrobili. Tak jak Hegemmon powiedział teraz zapewne zajmą sie systemem gry, po tym update rzeczywiście strach sie bac :s ciekawe co im (CipSoftowi) może uderzyć do głowy ...

Fiszbin
16-08-2005, 23:10
@up
co masz na mysli mówiąc "system gry" ?

Neaniver
16-08-2005, 23:13
@up
Chyba mniej wiecej zmiany w systemie gry :) Czyli wszystko to, co zwiazane jest z systemem gry. No nie da sie tego wytlumaczyc. Moze sposob gry? Albo to co i jak sie w Tibii dzieje? Cos moze jak SP, albo wprowadzenie opcji niemozliwosci atakowania nieoznaczonych czaszka graczy?