Pokaż pełną wersje : Odnośnie zmiany Maila
prosze potrzebuje pomocy pomużcie mi plz !! blagam [HELP ~~!!!!![[[PRZECZYTAJCIE TO CO JEST NIŻEJ PLZ]]]]]]----CAŁY POST POMUŻCIE PLZ---------otatnio (tzn 1 miesiac temu ) kupulem postac i zmienilem maila ! i teraz jest kurcze problem bo dalem accept i pisaleo ze zmienil mi sie mail i ze musze sie zalogowac ... haslo mi nie dziala wiec dałem account lost (około 16) jest teraz 18:53 -,- nie mam jeszcze maila !. czy to możliwe że nie zmienił mi sie mail ?? i czemu cip nie przysyła mi mojego nowego hasła !!!
prosze pomużcie !!!
jesli sie nie myle to powienni przyslac nowe haslo na nowego maila
ale sprawdz na starym maily czy nic nie przyslali
Jesli kupiłeś postać to nie wykluczone że koleś cię oszukał i zmienił hasło i maila za swój a ty straciłeś kase.
jak bym miał dostęp do starego maila to bym nei zakładał posta !! martwi mnie to że jeszcze mi nei przysłali . nieraz wieczorem po niecałej minucie miałem już maila z tibia.com a tu nic . wiesz ta postac miala 41 level bohy itp wiec :( martwie sie :(
hmmm jestem słaby z angielskiego ........ :( ale wyskakuje mi to jak już poraz 4 próbuje coś naprawić :\
A request for a new account password has been already submitted.
plz pomużcie !!!!! aaa ;(
hmmm jestem słaby z angielskiego ........ :( ale wyskakuje mi to jak już poraz 4 próbuje coś naprawić :\
A request for a new account password has been already submitted.
plz pomużcie !!!!! aaa ;(
Zak.ładam sobie nowe konto, ale mail z hasłem nie doszedł jeszcze od godziny. Na wszelki wyapdek sprubowałem zakładając nowe konto i to samo. Mają chyba coś walnięte z wysyłaniem maili.
Zrobił cię z konia!! I tak na prezyszłośc edytuj posty i probuj nie klikac 2 razy odpowiedz!!
Nie wolno kupowac postaci to tak jest jak ktos nielegalnie cos robi!!
Chyba nie chcesz dostac 2 upomnienia wiec cie ostrzegam bo sam za tto dostalem!
sory za to ale jestem w wielkim stresie (chyba strzele sobie meliske) :( troszke głupio bo juz 3h nie mam maila :( beznadzieja :( a tam mi się fajnie grało ;( ojeju no .znajac moje szczescie nie wyślą mi hasła i tak sie zakończy moje granie :( a ja nie chce kończyć Ja kocham TIBIĘ ~~!!!!!!!!!!!!!!~~ aha [[[[ a może mi ktośprzetłumaczyć ten tekst "A request for a new account password has been already submitted." plz }]]]] juz 2 raz edytuje ten post ((((( jak wyskakuje mi ten napis to nad nim error ! . a jeszcze próbowałem wpisaćzły mail - wyskakuje (ze jest zly numer konta albo adres mail a tytół tak jak wyżej "error" co jest grane ? czy juz moge układać sobie życie bez tibii ?? czy straciłem postac ??? no plz przetłumaczcie Mi plz ludzie ratujcie !!
Oryginalnie dodany przez Matik
"A request for a new account password has been already submitted."
To znaczy : Prośba o nowe hasło została wysłana (złożona)
Dzięx Pawełku ! .... znowu Cip soft cosiczku zje&&&&lo ;( i se nie pogram szkoda a mialem nabic 1.5 levela ;(
Matheous
12-04-2004, 22:49
Mi sie wydaje ze to ma nieco inny sens-ze JUZ bylo takie skladane....Tzn ze probujesz meic takie samo haslo jak ktostam inny wiec wyskakuje ci 'takie haslo juz zostalo podane'<--tak ja to rozumiem...
Monoskar
12-04-2004, 23:00
A tak swoją drogą to po co wogóle grasz w Tibię, jednoczęśnie oszukując, przez kupowanie postaci ???
Chyba w każdej grze chodzi o to, żeby do wszystkiego dochodzić własnymi siałami - chyba tylko zakompleksione dzieciaki nie potrafią tego pojać...
Oryginalnie dodany przez Matheous
Mi sie wydaje ze to ma nieco inny sens-ze JUZ bylo takie skladane....Tzn ze probujesz meic takie samo haslo jak ktostam inny wiec wyskakuje ci 'takie haslo juz zostalo podane'<--tak ja to rozumiem...
ale zes przywalil jak łysy grzywa o parapet :D
Te pierwsze tlumaczenie jest w 100% dobre.
Pozatym wez to na logike czemu niby userzy by nie mogli miec takich samych hasel ?
Ganethanden
14-04-2004, 09:14
up: ja na 2 kontach miałem takie same hasło.
Ale CIPom faktycznie coś się rąbnęło. Wczoraj o 16.30 zaakceptowalem zmiane maila. Na stronie było napisane, że zostanie wysłany na mojego emaila. Zazwyczaj dochodzą do mnie mail od CIPów po maksymalnie 5 minutach (a oba konta ma na o2.pl), więc po godzinie skorzystałem z lost account. Na stronie było znowu, że zostanie wysłany na maila. Teraz jest 8.42 następnego dnia, a ja ciągle nie mam hasła ani na nowym ani na starym mailu, nie mogę też znowu zgłosić zapomnienia hasła (ten sam komunikat co wyżej).
Patrzyłem na tibia.4players.de na forum help i jeszcze co najmniej 20 innych osób ma podobny problem, a najstarsze posty z tym problemem są sprzed kilku dni.
EDIT:
sprawdziłem znowu na forum na tibia.com, jeden koleś napisał, że mu po 24h godzinach przywrócili stare hasło i maila. Mam nadzieję, że mi też przywróci za te 8 godzin (ale tak czy inaczej stracę 1 dzień mojego pacca z winy CIPów).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.