Pokaż pełną wersje : No nie... gs!
Poszłam sobie pewnego razu do Outlaw Campu. Zabiłam tam kilka Wild Warriorów. Kiedy zbliżyłam się do zabudowań wyleciał na mnie z krzaków Gigantyczny Pająk i rozwalił mnie w kilku strzałach. GSy chyba nie występują w tamtej okolicy. Czy ktoś może wie gdzie najczęściej i jakie potwory można spotkać wylurowane? Byłabym wdzięczna za każdą informację na ten temat :D.
To zależy od inwencji lurującego :P Ja np. spotkałem zerka na amazon camp koło ven.Pewnie z orc landu :P Ale ogólnie... zerk na zamku często jest lurowany, GSy w okolicach venore (radzę się trzymać ścieżki), smok przy wyjściu z dziury koło Big Old One w drodze do amazon camp no i to wszystko co pamiętam.Dopiszę jak sobie przypomnę.
Dr. Omader
12-04-2004, 23:56
Ja tam w moim Tibijskim życiu widziałem DLa w veno, GS w portalu mieszkaństwa w AB, GSa w kazoo zaraz koło wejścia do kopalni przy drabinkach bo przez drabinki jush go nie wytargali :P , wiele razy GSy koło Veno, dwarf bridge, smoka w amazo camp razem ze stadkiem orków, smoki/Dle pod veno i w ogóle w cholere tego było.
Oj dusho lurerów na tym świecie, takie ataki z nienacka często się zdażają, przynajmniej jakieś urozmaicenie Tibi jak sobie nagle uciekasz przed GSem albo smokiem na zwykłej drodze do thais 8)
Podpalacz
13-04-2004, 00:28
Szkoda ze juz sie nie da 3 GSow do Thais dociagnac:]
Wtedy to byla jazdaaaa:)
Pozdro
Sir Devilaz
13-04-2004, 01:03
Gdzie wy się plątacie że tyle gs-ów spotykacie :P
Kiedys niedaleko Venore krecilo sie pelno Mino Magow...
Nawet jeden mnie zabil :D
Gsy z poha pod venore raz dragon był między szczurami na pohu dziwne ide sobie szczurki a patrze taki wiekszy zielony :D ale dałem rade z ekipa zerki na zamq amazon camp huntery i wszystko z orc landu
Termbest_pol
13-04-2004, 16:38
Ja znam kolesia (nicka nie podam ) ktory zrollowal 5 gs pod venore :D ale byla jadka
Na outlaw camp? dziwne miejsce. Zwykle luruj pod depo żeby nooblów pozabijać...
Wiec tak...
Najczesciej spotykam:
1) Gs przy Venore.
2)GS przy dwarf bridge.
3)Zerk w zamku
Zadko spotykam:
1)Smok w Amazon Camp
2)Cala brygada Orcow w Amazon camp.
Cainghorn
13-04-2004, 19:39
Ostatnio zdarzylo mi sie spotkac w Amazon Camp huntera i 2 zerki :)) Zdziwilem sie lekko jak mi cos zaczelo ze strzal naparzac, patrze, a tutaj hunter wyskoczyl 8o Podbieglem, ubilem na pare strzalow z fsa, potem jeszcze uha na zerki zmarnowalem. A kupa ludzi siedziala sobie na gorkach :D
Wujek eustachy
13-04-2004, 19:51
Kiedyś na danubii zlurowano gsa do venore, ale była jazda na ziemii leżało chyba z 50 trupów. Niestety udało mi się znależć tylko 2 bp i kilka hmm.
hm... gs w okolicach ww to bardzo prawdopodobne, kumpel ostatni tam zginął, bo się wpieprzły go jakiejś dziury :) no ale cóż, lurowanie wg mnie to nie sport dla noobów, wręcz przeciwnie - trzeba wiedzieć jak i gdzie żeby była zabawa :D
Zluruj draga i walnij na niego e-bomb(alekiedyś tak można było;/) i poczekaj na trupy,chociaż samemu można było paść.
Gs pod dwarven bridge (kiedys 2 naraz o.0). Dziesiatki cyckow w thais. kolejny raz na dwarven bylem wylogowany... loguje sie. Z jednej strony 3 gs a z drugiej zerki. duuuzo zerkow.. musialem czekac az kumple mi pomoga:D
Petersaber
14-04-2004, 00:17
ja mialem parszywa sytuacja!
giant spider zostal zlurowany kolo dwarf bridge!
oczywiscie, nie bylo jak uciekac....
az mi zal tego GSa..... 8)
Oryginalnie dodany przez Elosie
Kiedys niedaleko Venore krecilo sie pelno Mino Magow...
Nawet jeden mnie zabil :D
kolo venore respuja sie mino magi mino arche minosy i mino guardy w jednym miejscu. trza wiedziec gdzie zeby omijac. ty szczescia nie mialas i akyrat w srodek wlazlas
Ostatnio coraz czesciej koło Dwarven Bridge jest GS. Przynajmniej na Valorii.
a ja chce wiedziec na jakich serverach gracie ze tak fajnie luruja bo bym pochodzil i pozabijal jesli hiberna :P
IMHO to lurowanie to było czeste na non PvP - nie można było zabić "własnoręcznie", to można zlurować :))
Ale teraz nawet na PvP od kiedy są czaszki lurowanie jest coraz częstsze...
Lord Skellen
16-04-2004, 15:40
To zależy na jakim grasz serverze. Na Hibernie bardzo często można spotkać gs-a pod dwarf bridge. Raz spotkałem Huntera na drodze Thais - dwarf bridge. Na hibernie zdarza się też spotkać Orc Lidery i Orc Bersekery zlurowane z fortecy orków do Amazon Camp'u.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.