Pokaż pełną wersje : Zadyma w Ab
Kto gra na novej i mieszka w ab to pamieta mala zadyme z udzialem gildi "husar of glory" i kilku ludzi nie podobalo mi sie to ale cuz....
jakis czas temu dowiedzialem sie ze ktos z husarow nie pamietam dokladnie kto powiedzaiale cyt "to wszystko wersola wina"wiec BTF ?????? o co wam chodzi ???
hehehe widzielem ta (MALA) zadymke heheh ale cale szczescie siedzialem wtedy w depie.Niewim dlaczego uhsarzy tak sie wkurzyli ale niechial bym byc w skuze tego goscia co ich wk.....Atak wogule to wiesz moze dokladnie oco tam poszlo?? ?(
wiem o co poszlo ale nie o to chodzi bo wszystko zgonili na mnie jak ja bym ta zadyme rozpetal !!!a to calkiem inna osoba wiec czekam na odpowiedz kogos z husarow o co BTF chodzi ?
czy jest ktos chetny z gildi husar of glory do wytlumaczenia mi tego ???
Lord Yong
21-09-2003, 20:39
Hiho
Czesc WErsolku -Kiss-
Hm..
Zadyma powiadasz.. nie to ze donosze na kogos ale chyba to ja zaczolem.. :PP
Wersol jak ktos ma jakies aluzje do Ciebie msg me! hehe
Yongus..
ale mam nadzieje ze pamietasz ze jak ktos zaczyna z toba to zaczyna ze mna wiec chodzi mi o to tylko zeby husar of glory nie zganialo wszystkiego na mnie bo WTF ludzie szukacie kozla ofiarnego jak tak to zle trafiliscie.
nie chodzi mi o to zeby was tu na forum wyzywac ale o sprawiedliwosc ze cala gildia leci na 1 czlowieka hmm cos tu nie tak mam wiele znajomych w waszej gildi zawsze szanowalem wasza gildie ale po tej ostatniej akcji bardzo a to bardzo sie na niej zawiodlem i nie wiem czy tak szybko odzyskacie moje zaufanie.
wiec pamietajcie jezeli zaczyniacie z yongiem to zaczynacie ze mna
KIsS Yong :D
Zakochany Kijano
22-09-2003, 12:45
Mozecie liczyc na mojego sorca Zakichany Kijano :>
Normlanie jestem z wami chlopaki
Nie moze byc inaczej
wersol green mafia powraca
hehehe
ja czekam na odpowiedz husarow bo caly czas mnie to interesuje o co im lazi
Lord Yong
22-09-2003, 12:59
Jakies krenpacje ?
lmao yong nie martw sie bendzie dobrze a jak bendzie zle to nie bendzie juz gildi husar of glory
Lord Yong
22-09-2003, 13:02
Ja sie nie martwie ja to wiem ;)))))0
:) kocham cie za to ze jestes jasnowidzem :D
Zakochany Kijano
22-09-2003, 13:07
hmmmmmmm Lord Yong jasnowidz na Novej 20k za wrozenie z miecza za wruzenie z ciala 40k
Wersol Ty wszytko widzisz w jednym kolorze :P
Lord Yong
22-09-2003, 13:09
Kijano dla ciebie znizki beda.. ;)
Lord yong moze pojdziemy sobie razem potarmosic :D
Zakochany Kijano
22-09-2003, 13:11
jestes wielki podziwiam ciebie za twoja wielkodusznosc
moze :Dpujdzie alw krzaki
Wersol proponuje na trawke
Zakochany Kijano
22-09-2003, 13:15
moze zaczniecie pisac o tibi a nie o jakis glupotach ???
a po co pisac o tibi jak tibi nie ma :D
Zakochany Kijano
22-09-2003, 13:16
jak niema jak jest ja juz zaczolem trening
no to idziem demona w tube lac
Zakochany Kijano
22-09-2003, 13:21
niemam paca mam za maly lv ty tez wiec moze bys tak pomyslal nad czyms innym a nie na jakies glupie demony
Wersol nas w plecak wezmie :D
Wersol nie udawaj ze nie wiesz dlaczego to na Ciebie poszlo. Poszlo na Ciebie (jesli sie dalej nie domyslasz) dlatego ze broniles kolesia ktory bez powodu pojechal mojego kolege a potem chcial 2 raz. I jeszcze sie przyczepie do slow cytuje ,,lmao yong nie martw sie bendzie dobrze a jak bendzie zle to nie bendzie juz gildi husar of glory" te oto twoje slowa byly nie na miejscu. I nie udwaj glupka (chyba ze nim jestes) ze nie kumasz o co chodzi.
:] :] :] :] ;) ;) ;) ;)
Wersol ale pipek z ciebie :D
Zakochany Kijano
22-09-2003, 13:27
wersola chwilowo niema pisze pismo jak skonczy to sie wypowie
amstrong powiem tak bronilem yonga bo mial powod zeby zabic twojego kumpla ale zeby mieszac w to odrazu cala gildie to trzeba byc idiota .
jak masz zamiar mnie cytowac to ja moze zzacytuje ciebie "Jestescie banda huji i debili "pamietasz jak nas wyzwales i nie chodzi o to ze powiedzialem te slowa chodzi mi o to ze wsyzstko od poczatku do konca poszlo na mnie ze ja zaczelem a nie yong
@wersol
lmao yong nie martw sie bendzie dobrze a jak bendzie zle to nie bendzie juz gildi husar of glory
A świstak siedzi, bo sreberka były z przemytu...
jak masz zamiar mnie cytowac to ja moze zzacytuje ciebie "Jestescie banda h...i i debili "
A nie jesteście? Poprostu macie kaprysy? :)
Pozdrawiam
@ Wersol
-zajebisty był tekst do Crazy Willy'ego
"Jak jakis twoj kumpel albo ktos z twojej glidi udezy mojego kumpla albo mnie to Valhalla przestanie istniec.." nie wiem czy slowo w slowo to powiedzielm ale to bylo zajebiste <hahaha>
jaahahahahaahahahahahahahahahahahahahah
what a lol!
@ Wersol
-zajebisty był tekst do Crazy Willy'ego
"Jak jakis twoj kumpel albo ktos z twojej glidi udezy mojego kumpla albo mnie to Valhalla przestanie istniec.." nie wiem czy slowo w slowo to powiedzielm ale to bylo zajebiste <hahaha>
jaahahahahaahahahahahahahahahahahahahah
what a lol!
On mysli, ze cos znaczy... Na prawde jednak jest inaczej :) :) :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.