zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Peace, love and Rock&Roll

Minevere
12-04-2004, 23:03
Przede wszystkim peace

Zwracam sie do doswiadczonych graczy ale tylko tych co graja na serwerach NON-PVP
o wymienienie wszystkich ZA i Przeciw grania na takim serwerze :)

z Góry dzięki

she_devil
13-04-2004, 07:11
Za nie ma PK.
Jest milutko nie liczac kilku n00bow.
NIE MA SKULLI JEJEJE

Wujek eustachy
13-04-2004, 19:58
Wady:
- Thiefy
- nooby
- lurerzy
- blokerzy (ale tacy co blokują ciebie nie potwora:) )
- Utrudniony trening
Zalety:
- Brak PK

Raul
13-04-2004, 20:21
PK to jest właśnie zaleta Tibii. Zawsze jest adrenalina, że możesz być zabity przez PK.

Wujek eustachy
14-04-2004, 16:38
PK to jest właśnie zaleta Tibii. Zawsze jest adrenalina, że możesz być zabity przez PK.
No w sumie tak zwłaszcza, że ty też możesz kogoś zabić :)

Xodapi
14-04-2004, 17:24
Ja tam wole PvP. N00by się boją troche, thiefow jest mniej. Zdobywając lvl myslisz o tym, że im masz większy lvl tym mniej ludzi ci podskoczy... Reszte sam wymyśl :)

Fallorian Thennars
15-04-2004, 18:31
Dziwię sie ludziom, którzy grają na nonPvp. To jakby cały czas siedzieć na Rookgaardzie - n00by, złodzieje i blokerzy są całkowicie bezkarni. Nie można mieć lootbaga nawet, bo okradną. Ale za to możesz sie czuć bezpieczny, bo nie ma PK. Chociaż to jest raczej wada, bo każdy z nas ma listę ludzi do zabicia. Niektórzy długą, niektórzy małą, ale musicie przyznać - na pewno siedząc na Rookgaardzie ktoś wam zablokował droge i żądał pieniędzy za przejście. Albo spamował zasłaniając cały ekran. I zapisaliście jego imię na kartce przyklejonej do monitora.

Podsumowując, nonPvP jest nudne. I jest tam pełno n00bów. I złodziei. I są bezkarni.

Vemlekos
16-04-2004, 20:01
ja grałem na securze isarze i gram na danubii

jeśli sie zrobi wysoki lvl to na pvp jest super

ale czeba pierw zrobić ten lvl

Adaras
16-04-2004, 20:41
Pvp vs. NoN Pvp ? Blah.

Każdy z tych wymienionych wyżej ma swoje zalety i wady.
Wybierzesz PvP ? Jesteś narażony na huntowanie, wojny, PK'ing etc. Musisz wziąść się w garść, trenować, nabijać lvl i wtedy gra staje się przyjemna.
Jeśli nie możesz wytrzymać - idz na NoN-PvP...lecz ? Co tam znajdujesz - Zbierasz pół godziny lootbaga, warty jest on 2k+, biegniesz do sklepu, podbiega byle jaki koleś i Ci go bierze z przed nosa. Klikasz odruchowo atak (jeśli ma mniejszy lvl) i widzisz ładny napis: "You may not attack this person". Cholera bierze. No, ale cóż. Twój wybór.

Btw. Chciałbym zauważyć, że zabijanie PK'erów na PvP to świetna zabawa =] i ma się z tego ogromną satysfakcję.

Vemlekos
17-04-2004, 18:33
ja założyłem nawet o tym temat

Michal-Michal
17-04-2004, 19:36
Ja tesz sondze ze pvp jest lepsze :D