zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najlepsze Polskie Pvp

rr_pwned
17-08-2005, 18:11
Niech każdy wytypuje swoją 5'tke najlepszych polskich Graczy
w Kategorii PVP.

1.Mevar (Sekator)
2.Drrakon
3.Psychopata
4.Hastorion
5.Fast'Molt

Angel of Death
17-08-2005, 18:16
Głupi temat ..., jak dla mnie to do kasacji : )

Filipyo'vel sisig
17-08-2005, 18:27
glupszego niedalo sie wymyslec?

pabloxxl
17-08-2005, 18:29
Może jescze 5 najlepszych Polaków w fast hand? ;)

rr_pwned
17-08-2005, 18:30
Głupi temat ..., jak dla mnie to do kasacji : )

do kasacji to powinienes isc ty 14 letni brzdacu, lec pozabijac raty i nie chce cie tu wiecej widziec

napisze jeszcze raz wyraznie, chodzi mi o 5'tke graczy z polski ktora waszym zdaniem posiada najlepsze pvp, reszta waszych rosterek zyciowych mnie nie interesuje, naprawde

Avager
17-08-2005, 18:32
do kasacji to powinienes isc ty 14 letni brzdacu, lec pozabijac raty i nie chce cie tu wiecej widziec

To ty ile masz?
Więcej niż 15?
JEśli tak to jesteś strasznie nie dorozwinięty jeśli zakładasz tak durnowate topici.

Mikelp
17-08-2005, 18:33
Lol...Mevar=Sekator? Nie wiem...ale na pewno Mevar=Nemtor i to Nemtor jest mistrzem pvp. A przynajmniej najlepszym znanym mi.

rr_pwned
17-08-2005, 18:34
To ty ile masz?
Więcej niż 15?
JEśli tak to jesteś strasznie nie dorozwinięty jeśli zakładasz tak durnowate topici.

21, co do ciebie slownik polskiego sie klania
lec pokozaczyc w tibi bo tu krucho cie widze

Angel of Death

Śmiem twierdzić że to Ty jesteś brzdącem. Zazdrościsz, że mam 14 lat huh ? Aa i to raczej Ciebie nikt nie bedzie chciał tu widzieć. ROTFL 21 lat, może 12, ojj cyferek sie nie zna co :( ...

Wkurzony
a gdzie Masakrowiec?? On powinien sie znajdowac w pierwszej 5, nie widzieliscie jego filmików??

rr_pwned
17-08-2005, 18:35
Lol...Mevar=Sekator? Haha! Chyba Mevar=Nemtor i to Nemtor jest mistrzem pvp. A przynajmniej najlepszym znanym mi.

Mevar, a dokladnie jego czesc to rowniez sekator... napisalem tak bo myslalem ze starsza czesc tego forum sie odezwie ale z tego co widze sam burdel
nie che mi sie nawet was czytac

Avager
17-08-2005, 18:36
21, co do ciebie slownik polskiego sie klania
lec pokozaczyc w tibi bo tu krucho cie widze

Lol sam se idź... tylko kretyni grają i troche normalnych, niestety ty sie zaliczasz do tych pierwszych (patrz twój pierwszy post w tym temacie oraz cel tego topica).

rr_pwned
17-08-2005, 18:37
Śmiem twierdzić że to Ty jesteś brzdącem. Zazdrościsz, że mam 14 lat huh ? Aa i to raczej Ciebie nikt nie bedzie chciał tu widzieć. ROTFL 21 może 12, ojj cyferek sie nie zna co :( ...

wy********j trutniu komputerowy

Angel of Death
17-08-2005, 18:38
Mevar, a dokladnie jego czesc to rowniez sekator... napisalem tak bo myslalem ze starsza czesc tego forum sie odezwie ale z tego co widze sam burdel
nie che mi sie nawet was czytac

Nam również niechce się Ciebie czytać, powiedziałbym coś jeszcze ale neichce sie zniżać do twojego poziomu :s
Topic już reported

Thero
17-08-2005, 18:39
@rr_pwned
Skoro zakladasz takie durnowate topici to się nie dziw, że ci się "brzdące" buntują zamiast pokornie ucalować w pupcię i wypisywać nicki, taka dyskusja do niczego nie prowadzi, a ty - zdaje mi się - znalazles sobie topic do nabijania postów, a na 21 lat z pewnością nie wyglądasz, daję ci, najwyżej z 10...

rr_pwned
17-08-2005, 18:39
Lol sam se idź... tylko kretyni grają i troche normalnych, niestety ty sie zaliczasz do tych pierwszych (patrz twój pierwszy post w tym temacie oraz cel tego topica).

ocb, sorry a jak to zdanie zabrzmi po polsku?

spider-bialystok
17-08-2005, 18:40
Jesli to jest glupi temat to wy dziwni jestescie... Uwazacie, ze to zly topic? Wysylacie raporta i czekacie na reakcje moderatora bez rozpoczynania wiesniackich klotni.
I nie wiem po co rozpaczeto te klotnie. A co do tematu.. Mi sie bardzo podobaly filmiki pk zamieszczane na forum niegdys przez Itheliosa [sorki jesli przekrecilem nick].

rr_pwned
17-08-2005, 18:42
@rr_pwned
Skoro zakladasz takie durnowate topici to się nie dziw, że ci się "brzdące" buntują zamiast pokornie ucalować w pupcię i wypisywać nicki, taka dyskusja do niczego nie prowadzi, a ty - zdaje mi się - znalazles sobie topic do nabijania postów, a na 21 lat z pewnością nie wyglądasz, daję ci, najwyżej z 10...

dawac to ty mozesz coNAJWYZEJ dupy, posty bha
lezec.

Sais
17-08-2005, 18:42
@up
Zgadzam sie. Masakrowiec i Nemtor maja najlepsze znane mi PVP wsrod Polakow.
Temat jak temat... Moze robi sobie prywatne statystyki. Nie chcecie to sie nie wypowiadajcie a jak cos do niego macie to piszcie na priv a nie tu -.-'

Pinky
17-08-2005, 18:45
Temat który miał na celu zupełnie co innego zamienił się w temat do obrażania i wyzywania się nawzajem :D Bijcie się tak bedzie najlepiej a skoro nawzajem wyzywacie się od brzdąców i innych to wykarzcie sie odrobina rozsądku i przestancie :P bo dojdzie do tego że temat zostanie zamknięty...

Topic:
Trudno mi wybrac 5-ciu najlepszych graczy pvp :D wiec jak sie zdecyduje to dam edita :P