Pokaż pełną wersje : Dominator muj kuzyn bax sho
michal1987
17-08-2005, 19:16
http://i5.photobucket.com/albums/y192/gajohope/Anhillator/jazkuzynkiemBaxSho.jpg
A tu padlem :( za 3 razem 2 razy zdazylem sie uhac ale za 3 razem nie zauwazylem nawet ze mie atakuje ale co tam zyje sie dalej
http://i5.photobucket.com/albums/y192/gajohope/Anhillator/ja.jpg
a tu chatka byla mojego kuzynka i jego bylego kolegi niestety niem juz go znami odszedl nazawsze..:(
http://i5.photobucket.com/albums/y192/gajohope/Anhillator/domekBaxshoiNeuter.jpg
Skomentuje to tak: Ivul cziter! Takich tu nie lubimy i bijemy!
Btw. pisze się mój a nie muj -.-"
Bykom-stop!
Sa tylko 3 screeny wiec za bardzo nie ma czego komentowac. Pozatym na 1 screenie widac na dole napis: Full light:ON czy cos takiego :] a na 3 screenie sa normalne cienie xd
Daj wiecej screenów bo jak tu Hupe powiedział "za bardzo nie ma czego komentowac " :D a te 3 to takie sobie nudne nic sie nie dzieje takie przeciętne :P
tymon samuraj
17-08-2005, 19:47
,,cziter'' i ,,paker'' topic w cebrzyku zanim zaczna szkodzic
add:
takich tu nie lubimy
Cieszysz sie z własnego deda!! Ja p******e... ;(
Ale co tam zyje sie dalej (boshe)
Screeny nic specjalnego nie przedstawiają...
Apropo cheatów to nieznam palla który nieużywa TibiaGG (sam używałem lecz skońćzyłem z tą grą), ale coż będzie mieć haka to trudno, jego wina...
Pozdro
Ahh, do właściciela tematu, słowo "mój" bo "moje" pisze sie przez "ó" zamknięte.
Niema co komentowac, tylko 3 ss? 8o Daj więcej!! B)
Ja bym sie niemógł sie cieszyć ze sfego deda. ;(
PierDzacy
17-08-2005, 20:20
Demon helmet i mss a zaraz obok p-legi? ;dddddd
Buehehehe ale sie usmialem ;F, nie uwazasz, ze te 3 ss'y mowia duzo o twoim qzynq? (ironia jak cos :F)
Inoss666
17-08-2005, 20:23
@Eranid
Wypraszam sobie, ja nie uzywam zadnych cheatow i nie mam zamiaru.. nie chce stracic eq/postaci.
@topic
Malo ss.. wiec nie ma co comment :p
@Eranid
Wypraszam sobie, ja nie uzywam zadnych cheatow i nie mam zamiaru.. nie chce stracic eq/postaci.. X(
ehh to co robi ten napis n dole ekranu "Full light: on!"? zreszta mi to wisi czy ktos tego uzywa...^^
Inoss666
17-08-2005, 20:28
@morwi
Mi tam wisi czy ta osoba uzywa cheatow.. ale Eranid powiedzial ze nie zna pallka co nie uzywa cheatow.. a ja jestem palladynem i nie uzywalem.
@morwi
Mi tam wisi czy ta osoba uzywa cheatow.. ale Eranid powiedzial ze nie zna pallka co nie uzywa cheatow.. a ja jestem palladynem i nie uzywalem.
Ok, zwracam honor ale i tak 90% (all moi kumple) palków uzywa cheatów, takie jest moje zdanie.
; d
Ps. mi też wisi czy ta osoba używa cheatów >.>
Skomentuje to tak: Ivul cziter! Takich tu nie lubimy i bijemy!
Btw. pisze się mój a nie muj -.-"
Bykom-stop!
Lol no i co z tego że używa jakiś Cheatów? To chyba jego sprawa nie? Pisząć "Takich tu nie lubimy i bijemy!" kogo mialeś na myśli? X(
michal1987
18-08-2005, 16:48
poniewasz tych plate legow bylo pelno i nie bylo co znimi zrobic a nioby kupowaly w calrin ale musialy byc na widoku poniwasz nie chialo sie mu jzu pisac sell !!!! poczekajcie dzis wieczorem mi dosle scriny all a jest tego troche to sobie pogladacie :P :evul:
A czemu się tak chwalisz tym, że jesteś kuzynem Baxa Sho? W każdym screenie " Mój kuzyn Bax Sho", co podnieca Cię to czy jak?
A niestety:
Screenów już nie zobaczymy. Ban :)
Down:
Masz mnie na myśli?
huh, kiedyś kolega mi powiedział, że jak chce sie pośmiać to wchodzi na onet.pl
Ja, jak chce sie pośmiać to wchodze na Tibia.pl :s
Naprawde, autor inteligencją sie nie popisał skoro daje screeny z dowodem używania 'wspomagaczy' przez siebie samego ;c zresztą, co te screeny miały ukazywać? twój dead? ;<
A co do postów poprzedników to n/c (moge sie tylko domyślać, iż wasze IQ ni eprzekracza 100 ;c)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.