Pokaż pełną wersje : Cipisoft Leci W Ch...... ??
tajemniczy kolo
18-08-2005, 12:25
Sprawa wygląda następująco
Qmpel postacią "druciak uszny" dla jaj napisał, że sprzeda ją i zebrał bana:
"Banished: until Sep 16 2005, 15:52:04 CET because of account trading"
Dostał go na IP.
Ja chciałem się zalogować i pograć a tu też ban..... inny qmpel też ma bana,
a to dlatego że mamy jednego dostawce netu i mamy jedno IP na całe osiedle.
Więc posłaliśmy (wczoraj) maile do cipisoftu, aby zmienili rodzaj bana, a IP na bana na konto.
Do dziś odzewu nie ma....i dalej mamy BANA !!
Co jest ? Cipisoft niedba o swoich graczy ?? po co mam kupywać pacca skoro oni banują wszystkich naraz, zamiast 1 osoby....omg
Pomózcie pls....
P.S. a niedawno o banie pisałem, a tu ***...
Yoh Asakura
18-08-2005, 12:28
Ban na IP,proste,nie ?I wiesz co ?Dobrze Wam tak.Mogliście sobie nie robić "jaj".Trzeba 2,no dobra Ty możesz 20x pomyśleć (o ile umiesz of course) zanim zrobisz coś głupiego -.-'
tajemniczy kolo
18-08-2005, 12:29
Ej No Sorry !!!! Czemu Ja Mam PŁacic Za BŁĘdy Innych ??
JA NIC GŁUPIEGO NIEZROBIŁEM !! WIĘC DARÓJ SOBIE SQUALL
Shardzik
18-08-2005, 12:31
Przestań gra w Tibie, będzie dla ciebie lepiej... poza tym jak poczekasz te, nei wiem 2miechy~ to nei zginiesz
Yoh Asakura
18-08-2005, 12:32
Nie jestem Sqall,to po pierwsze.Po drugie,skąd CIPsoft ma wiedzieć,że Wy macie takie samo IP i takiego samego dostawce neta ?Oni nie są jasnowidzami więc wybacz.
Po 3:
Czemu MY mamy odpowiadać na Twój temat ?Przecież to nas się nie tyczy ?(to się odnosi do tego:
@Gufat:
No,nie wiem.Znając takich ludzi jak on,to to jest dla niego za trudne.Po co się wysilać żeby mieć problem z głowy na zawsze ?Lepiej jest zawracać nam głowę,niech oni sie za mnie męcza.Czyż nie panie "kolo" ?
@edit2:
Aha panie "Kolo".Pan też sobie daruj.Bo "uje" się nie kreskuje -.-'
Gufat III
18-08-2005, 12:34
Wystopuj chłopcze.
Zamiast w****iac pół forum tak idiotycznym tematem, radzę Ci wykupić stałe IP, kosztuje to 10-20złotych z tego co pamiętam, ale zależy od dostawcy. Majątku nie stracisz.
Wystopuj chłopcze.
Zamiast w****iac pół forum tak idiotycznym tematem, radzę Ci wykupić stałe IP, kosztuje to 10-20złotych z tego co pamiętam, ale zależy od dostawcy. Majątku nie stracisz.
Nie stałe tylko zewnętrzne jak juz coś :P
Ja mam zewnętrzne i nie płacze to nie jest forum żeby żalic się xD
Temat do skasowania
tajemniczy kolo
18-08-2005, 12:43
Przestań gra w Tibie, będzie dla ciebie lepiej... poza tym jak poczekasz te, nei wiem 2miechy~ to nei zginiesz
No co za ludzie na tym forum są..... Zginę!! żebyś wiedział żę przez ten jeden miesiąc zginę !! zostały 2 tyg wakacji i mam zamiar sobie pograć !! jeśli masz zamiar pisać takie głupie postu po to żeby tylko mieć ich więcej, to daj se siana !
Nie jestem Sqall,to po pierwsze.Po drugie,skąd CIPsoft ma wiedzieć,że Wy macie takie samo IP i takiego samego dostawce neta ?Oni nie są jasnowidzami więc wybacz.
Po 3:
Czemu MY mamy odpowiadać na Twój temat ?Przecież to nas się nie tyczy ?(to się odnosi do tego:
1.Napisałem tak, o masz jego fotę
2.Wiedzą bo dostali maila
3.Bo chcę uzyskać pomoc
Wystopuj chłopcze.
Niewystopuje, bo jestem wkur....... na maxa i inni co mają BANA za nic także !
Nie będę płacił za stałe IP !! Wolę już to oddać potrzebującym
NIENAPISAŁEM TEGO TEMATU, PO TO, ŻEBY SIĘ Z WAMI PODZIELIĆ MOIM PROBLEMEM .... JA CHCĘ UZYSKAĆ POMOC ... NIECH KTOŚ NAPISZE TEŻ COŚ DO CIPISOFTU, ALBO NIEWIEM....
Yoh Asakura
18-08-2005, 12:46
No co za ludzie na tym forum są..... Zginę!! żebyś wiedział żę przez ten jeden miesiąc zginę !! zostały 2 tyg wakacji i mam zamiar sobie pograć !! jeśli masz zamiar pisać takie głupie postu po to żeby tylko mieć ich więcej, to daj se siana !
1.Napisałem tak, o masz jego fotę
2.Wiedzą bo dostali maila
3.Bo chcę uzyskać pomoc
Stop.
Zostały 2 tygodnie wakacji.I co z tego ?Lepiej sobie powtórz materiały,zajrzyj do słownika.Wyjdzie Ci na zdrowie.
2.On nie napisał głupiego posta.Powiedział Ci prawdę.Popieram go.Daruj sobie tę grę,ona jest dla Ciebie zbyt złożona.
3.Takie tematy już były.W tym pomocy nie otrzymasz.Odsyłam do wyszukiwarki.
4.Dostali maila.No i co ?Myślisz,że przeczytali ?Wątpie.Tak samo jest ze mną.Dostaje 100 coś spamów dziennie.Myślisz,że je czytam ?Nie.
tajemniczy kolo
18-08-2005, 12:50
Stop.
Zostały 2 tygodnie wakacji.I co z tego ?Lepiej sobie powtórz materiały,zajrzyj do słownika.Wyjdzie Ci na zdrowie.
2.On nie napisał głupiego posta.Powiedział Ci prawdę.Popieram go.Daruj sobie tę grę,ona jest dla Ciebie zbyt złożona.
3.Takie tematy już były.W tym pomocy nie otrzymasz.Odsyłam do wyszukiwarki.
4.Dostali maila.No i co ?Myślisz,że przeczytali ?Wątpie.Tak samo jest ze mną.Dostaje 100 coś spamów dziennie.Myślisz,że je czytam ?Nie.
1.Niewidzę potrzeby powtarzania materiału....LOL co za kolo hahahaa
2.Jeśli tibia dla was to olewka to zmieńcie forum..bo to chyba jest forum tibii pl ?? czyż nie ??
3.Skąd mam wiedzieć czy były, czy nie....tibia.pl jest rekomendowana przez tibie.com więc chyba jakiś kontakt z nimi mają.....więc ....
4.No to zaraz pośle im 100 maili i zobaczymy
Światy:
Niestety,nie gram już w Tibie.
Że ty niegrasz , to nieznaczy że inni mają przestać :evul:
Yoh Asakura
18-08-2005, 12:53
1.Niewidzę potrzeby powtarzania materiału....LOL co za kolo hahahaa
2.Jeśli tibia dla was to olewka to zmieńcie forum..bo to chyba jest forum tibii pl ?? czyż nie ??
3.Skąd mam wiedzieć czy były, czy nie....tibia.pl jest rekomendowana przez tibie.com więc chyba jakiś kontakt z nimi mają.....więc ....
4.No to zaraz pośle im 100 maili i zobaczymy
1.Niewidzisz ? ?Twoja sprawa.Ty będziesz zamiatał ulice,nie ja.
2.Wiesz,że tu jest OWiON ?Nie ?To Twoja sprawa.
3.Wiesz,że jest coś takiego opcja: szukaj ?Nie ?To też Twoja sprawa.
4.Poślij.To nic nie da.Ba,wręcz pogorszysz swoją sytuacje.
5.Jeśli masz zamiar dalej ze mną polemizować,to wytocz jakieś poważniejsze argumenty.Te są mało przekonywujące.
@edit:
Czyżby panu "Kolo" zabrakło argumentów ?Hah.
Wywinąłem standardowego rotfla po tym jak to przeczytałem xD. Zastanów się co piszesz, bo mnie brzuch rozboli od śmiechu :).
tajemniczy kolo
18-08-2005, 13:07
1.Niewidzisz ? ?Twoja sprawa.Ty będziesz zamiatał ulice,nie ja.
2.Wiesz,że tu jest OWiON ?Nie ?To Twoja sprawa.
3.Wiesz,że jest coś takiego opcja: szukaj ?Nie ?To też Twoja sprawa.
4.Poślij.To nic nie da.Ba,wręcz pogorszysz swoją sytuacje.
5.Jeśli masz zamiar dalej ze mną polemizować,to wytocz jakieś poważniejsze argumenty.Te są mało przekonywujące.
1.Wszystko pamiętam, więc odwal się kolo. Miłego zamiatania
2.3.4.5.
******* SIĘ ŁAMASIE I POLEMIZUJ Z WŁASNYM ODBYTEM
Wywinąłem standardowego rotfla po tym jak to przeczytałem xD. Zastanów się co piszesz, bo mnie brzuch rozboli od śmiechu
I PO C***A PISAŁEŚ TEGO POSTA DEBILU ! JAK CIE BRZUCH BOLI TO IDŹ DO OKULISTY HYHYHYHY
WIDZĘ ŻE OPRÓCZ KILKU GÓWNIARZY NIKT TU NIC NIENAPISZE....WIĘC ****A MAĆ OFICJAJNIE ZAMYKAM TEN TEMAT !!!! *******CIE SIĘ MUŁY ZA***ANE !!!!!!!! ŻEBYŚCIE TEŻ BANA ZA NIC DOSTALI !! ALBO HACKA !! I KTOŚ WAS ZROKOWAŁ !!!!!
p.s. dzięki za punkty karne, albo usunięcie z forum... ***ie mi to !
p.s.2. chyba tylko administrator z którym kiedyś pisałem w innym temacie, mógł by tu pomóc, ale jeśli go nie ma to trudno.
TEMAT ZAMKNIĘTY *******ONE NOOBY !! FORUM POWINNO BYĆ OD 18 LAT !
Cover Sorcerer
18-08-2005, 13:11
I dobrze wam tak.Sprawiedliwosc jest na tym swiecie :)
tajemniczy kolo
18-08-2005, 13:13
Ciesz SiĘ Że Grasz Na Innym Świecie Bo ByŚ ZostaŁ Zrokowany ! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Ellenhorin
18-08-2005, 13:17
ROTFL!!
Kolejne zdesperowane dziecko ktore nie widzi nic poza tibia, nikt Ci tutaj nie pomoze wystarczylo by troche pomyslec a to ze nie gra w tibie to jego sprawa i nie przeszkadza to wcale w wypowiadaniu sie na forum
I Cipsoft nie leci w "Ch.." bo niby skad maja wiedziec ze takie samo IP macie ? To tylko i wylacznie wina twojego niezykle inteligentnego kumpla
Yoh Asakura
18-08-2005, 13:18
Jakież to typowe.Zachowałeś się jak gówniarz.Poprawka.Ty JESTEŚ gówniarzem.Gówniarzem który myśli,że jak wytoczy pare bluźnierstw to będzie "tha mastah",że będziesz szanowany.Mylisz się.Jeżeli chcesz polemizować na swoim poziome (czyt. na poziome neandertalczyków,zdołasz to przeczytać ?Wątpie),to idź do swoich kolegów,pewnie są tacy sami.
******* SIĘ ŁAMASIE I POLEMIZUJ Z WŁASNYM ODBYTEM
Wiesz co to jest łamas ?Wiesz co to znaczy "Polemizować" ?Jasne,że nie.
I PO C***A PISAŁEŚ TEGO POSTA DEBILU ! JAK CIE BRZUCH BOLI TO IDŹ DO OKULISTY HYHYHYHY
Czym się ima okulista do bulu brzucha ?Widać wysoko rozwinięta inteligencję.Ucz mnie mistrzu !
WIDZĘ ŻE OPRÓCZ KILKU GÓWNIARZY NIKT TU NIC NIENAPISZE....WIĘC ****A MAĆ OFICJAJNIE ZAMYKAM TEN TEMAT !!!! *******CIE SIĘ MUŁY ZA***ANE !!!!!!!! ŻEBYŚCIE TEŻ BANA ZA NIC DOSTALI !! ALBO HACKA !! I KTOŚ WAS ZROKOWAŁ !!!!!
Jedyny gówniarz jakiego tu widze to ty.
Myślisz,że my się przejmiemy jak ktoś nas zrokuje ?My nie traktujemy Tibii jako drugie życie,tylko jako gre.Zresztą,beznadziejną gre.
tajemniczy kolo
18-08-2005, 13:31
ROTFL!!
I Cipsoft nie leci w "Ch.." bo niby skad maja wiedziec ze takie samo IP macie ?
BO ZOSTALI POINFORMOWANI JAK JUŻ PISAŁEM SZYBCIEJ !!
RESZTY NIE KOMENTUJE
Temat zamykam i zostawiam żeby inni mogli zobaczyć jak wielkim idiotą można być.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.