zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co sie dzieje z potworami po savie serwa

Sting
13-04-2004, 12:03
Tak jak wyzej co sie z nimi pozniej dzieje (chodzi glownie zlurowane), bo wlasnie sie wylogowalem na pohu obok zlurowanego gs'a przed savem wiec nie jestem pewien czy jak sie logne po savie to nie zobacze pieknego napisu you are dead :P. Nie wiem czy byl juz taki topic, jak byl to prosze o zamkniecie temetu i podaniu linku do wlasciwego.

Slajt
13-04-2004, 12:52
A co ty k*** zapychasz forum takimi pierdołami ;) !!! Jak mnie wylogowało przy savie to pozniej się loguje patrze a tam świątynia odrodzenia, k*** sobie mówie i na tibie wchodze patrze a tam killed by dwarf solgier :) przesadna śmierć co nie ?

Raynold
13-04-2004, 15:15
Z życia wzięte: z Wallentem byliśmy na smokach i zagapiliśmy się. Właśnie szedł na nas dragon i wyrzuciło nas (save servera). Zaraz po restarcie jak się włączyliśmy, smok pojawił się w miejscu swojego spawnu (nic nam się nie stało)

Hegemmon
13-04-2004, 18:14
z tego co wiem save serwera to inaczej wielkie sprzątanie :P
Potwory wracają na swoje pozycje żeby przywitać graczy jak się zalogują :P
większośc itemków znika ( nie wiem jak to jest ustawione bo to jedna ze słodkich tajemnic Cip-ów)
wszelkiego rodzaju "pojemniki" znikają za wyjątkiem tych, które są zapisane w mapie
Ale jest pewna nieścisłość... ty się wylogowaleś czy cię wywaliło?
bo wylogować przy potworze się nie da a jak cię wywaliło to istnieje możliwość że ty już dead zanim napisałeś ten topic :P
nie wiem jak to dokładnie się odbywa ( denerwujące są te tajemnice :P ) ale jak cię wywaliło z gry bo się nie wylogowałeś to przez jakiś czas potwór cię chyba atakuje... bo wyłanczanie serwerów jest chyba jakoś stopniowane... ale jak co i gdzie to nie wiem bo to TAJEMNICA :PPP

Raul
14-04-2004, 09:48
Możesz się wylogować przy potworze jeśli już się pojawił napis, że restart servera za 5 minut.

Sting
14-04-2004, 10:09
Wylogowalem sie sam jak byl napis save serwa za 3 minuty. Dzieki za odpowiedzi przynajmniej wiem ze jak jeszcze raz sie cos takiego zdarzy to moge sie spokojnie lognac po savie. Modkowie moga zamknac topic.