PDA

Pokaż pełną wersje : Znalazlem Buga

Gold'Ciaper
18-08-2005, 15:45
Więc tak trenuje sobie dokładnie 10minut temu z kumplem na party i podchodzi red skull drut z sumowanym archerem zabil mnie wlogowalem sie w swatyni a w tym czasie ten drut zabił kumpla a mi sie pokazął komunikat 14:31 Warning! The murder of Fast Paul was not justified.. czyż to nie jest bug? ja nikogo nie zabiłem a mam cierpieć a jak by mi red wyskoczył , trzeba cos z tym zrobić.

kołbaś
18-08-2005, 15:48
a atakowales czyms tego pk bo jak walnoles f bomb albo e bomb to liczy sie jako ty bo ostatni hit byl twuj albo cos takiego albo nie zrozumiany bug

szeFo
18-08-2005, 15:50
To nie bug. Zadales mu wiecej hitow.

Shein Silvershadow
18-08-2005, 15:50
@down

Trudno ciebie zrozumieć, bo piszesz trochę pobieżnie:)

Gold'Ciaper
18-08-2005, 15:59
:/ Post do usunięcia, tak to jest jak się wypowiada osoba z non-pvp o pvp:P

Edit3: Chociaż to po części też jest twoja wina w tym, że się pogubiłem, bo napisałeś to dosyć pobieżnie:P
Wy mnie chyba niezrozumieliscie ja niezdazylem zaatakowac pkera bo juz padlem poprostu trenilem ale na party!! więc niepowinienem miec zaliczone ze ja zabilem ze skullem.Tyle

Thimburd
18-08-2005, 17:10
Eeee... Ty i Twój kolega treniliście, przyszedł PK, zabił Cie, zabił kolege Twojego w momencie kiedy ty byłeś w Tample i Ty miałeś Warninga? Dziwne... ale treniliście tak, że Ty go klepałeś i zabierałeś dużo życia??? Ale to by tego nie wytłumaczyło... To jest żeczywiście dziwne...

Nevemu
18-08-2005, 18:06
No widać że taki jest bug , nawet ja tego doświadczyłem...
Wszytko chodzi ,że robisz asyste w Pekowaniu.... No jest to nie uczciwe i powinni to naprawić.

Gold'Ciaper
18-08-2005, 18:12
No widać że taki jest bug , nawet ja tego doświadczyłem...
Wszytko chodzi ,że robisz asyste w Pekowaniu.... No jest to nie uczciwe i powinni to naprawić.
Koniecznie naprawic bo jzu drugi raz padłem w takich samych okolicznosciach i ze ja zabiłem...eh zaraz reda jak tak dalej pojdzie dostane za nic.