Pokaż pełn± wersje : [Film] Dragon Hunt ( my first )
Ello :D
Pewnego dnia ( dzi¶ :P [13 kwietnia 2004 roku :P]) postanowlismy z kolegami Ubić Smoka :D noj poszli¶my na smoka :P a oto Film :P
Poprawka
Donwload:
Dragon (http://www.sojasip.webpark.pl/dragon.rec)
a tutaj Link do Programu TibiCAM dzięki któremu można obejżeć filmik , mam nadzieje że każdy umie go obsługiwać :D
Donwload:
TibiCAM (http://w1.838.telia.com/~u83805104/TibiCAM*****)
to tyle , Pozdro (spoko , teraz musi działać :P )
Hmm... nie dodałe¶ że film mojego autorstwa (czyt. amatorski :P)
Było 4 ludzi
Mouren - ja :P druid (17lvl)
Sojas - palek (22lvl)
Xuronpol - palek (11lvl)
i blokerek Peecha (15lvl) - skille ok. 45/40
Jakos poszło, zreszta sami zobaczcie, i komentujcie :)
Master Mazi
13-04-2004, 14:42
Weeee¶ film amatorski ;/ oskara nie dostaniesz ;P i kto cos podr±bał ?? hahaha co tam moglo wypasc ? d-shield ?? w±tpie ;/
ancient kavu
13-04-2004, 16:59
Popraw ten link bo nie działa. I nie pakuj go bo i tak jest mały( 1h filmu=1MB ).
Zgredzio
13-04-2004, 17:20
Czemu to nie działa?
1) Link z tibiaCAM nie dziala poniewaz zawsze na koncu [tak jest na tibia.pl(cenzura linkow)]jest np. zamiast .z-i-p (dla niewtajemniczonych bez myslnikow) to .to_moze_byc_trojan
2) Film nie jest zapakowany
3) w nowej tibiCAM, (jak wczesniej uzywales starej), musisz w options`ach wybrac wersje tibi
filmik nudny troszke, ale tak ogolnie to spoX,
Soja a ten hit 100 z kuszy to twoj rekord ?? :>
Nie , test hita mam większego na Guardzie miałem po 150 nieraz ... ale na Dragona 100 to chyba NICE ^^ a ten filmik to pierwsza taka zmasowana Akcja :P i pierwszy Dragon HUNT i wogule pierwsze wszystko :P
Pozdro :D
Jesli nie lapiecie jeszcze o co chodzi z cenzura na forum to zapraszam do tematu o FIlmach (przyklejony na gorze stronki) i tam jest TibiCam.
Maly offtopic: Sojas: jesli kiedykolwiek udalo ci sie walnac hit za 150 na takim lvlu to hmmmmm... n/c Pokaz ssa jakiegos, z hitem conajmniej 130 to moze uwierze.
Eternias
16-04-2004, 14:41
Tibia Cam to taki syf...
Wogóle jak tam mozna odtworzyc film? ?(
lol
Tibia to syf...Lepsze jest Survival Project International
CZemu nie działa ;( ;( ;( ;( ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.