Pokaż pełną wersje : Throwing Stars
Jak wiecie trening pallem po update jest bardzo trudny , wyczytalem na tibia.pl ze mozna kupic Throwing Stary u npc . Jednak to nie jest prawda .
Pisze a tu nic :/ Moze wiecie jak to kupic?
$corcerer
18-08-2005, 18:42
Można je kupic w Thais, ale gdzie, to już musisz poszukać (jak ja grałem to był na -1, teraz nie wiem)
Nie wiem też przypadkiem, czy nie trzeba do niego jakiś inaczej zagadać, ale na 100% dało się je kupić
Zdzichoo
19-08-2005, 11:42
Ale w ab się nieda, chyba że tak jak mówisz inaczej ... ale to byście mogli chyba powiedzieć jak ;)
$corcerer
19-08-2005, 22:59
@up
Można je kupic w Thais, ale gdzie, to już musisz poszukać (jak ja grałem to był na -1, teraz nie wiem)
Chyba wyraźnie napisałem, że w Thais. To znowu nie jest takie wielkie miasto żebyć nie mógł ruszyć tyłka i zamiast głupio AFKować czekajac na mane pochodzić sobie i porozruszać kości (dla zdrowia)
$corcerer to może sam sprawdź i nam powiesz ? Ten NPC u którego można było kupić starsy już ich nie sprzedaje, nawet jak do niego powiesz "offer" to też ich nie wymienia (co ciekawe, bezpośrednio po update mówił, że sprzedaje, ale ich nie sprzedawał :S). NPC sprzedający amunicję dla Palków też nie ma ich w swojej ofercie :/
Zdzichoo
20-08-2005, 14:29
@up
Chyba wyraźnie napisałem, że w Thais. To znowu nie jest takie wielkie miasto żebyć nie mógł ruszyć tyłka i zamiast głupio AFKować czekajac na mane pochodzić sobie i porozruszać kości (dla zdrowia)
1. Napisałeś i co dalej?
2. Najwieksze miasto w Tibi oO
3. Nie afkuje bo trenie skille -.-
4. Chodze i za c***a znaleźć nie mogę >.<
$corcerer: Jesli masz namyśli Gamela, tego na -1 pietrze w thais na pólnoc od dp, on tez juz ich nie sprzedaje ;[
to moze usuniecie z dzialu "ceny w sklepach" ze mozna je kupic... cwaniaki...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.