Pokaż pełną wersje : dwa drobne problemiki
problemiki są rzeczywiście błahe... żeby nie rzec że wręcz n00bowe... ale co tam :D kto pyta nie błądzi ;)
1. znalazłem 'small diamond' - co to jest... domyślam się że można to jakoś spieniężyć ;) jesli tak... to za ile i gdzie?
2. troszke off-topik jeśli chodzi o ten dział... ale wolę zapytać dwa w jednym niż robić śmietnik na całym forum dwoma bądź co bądź durnymi pytankami :D : o co chodzi z questami... słyszałem że coś trzeba z czaszkami kombinować... ale co jak gdzie... i jakie są te questy :D?
TheNatoorat
13-04-2004, 14:13
Postaram się dopowiedzieć na te "nOObowskie" pytania :P .
1. Kamienie szlachetne sprzedasz u jubilera np. w Ab'Dendriel.
2. Questy to są takie skrzynki, z których można wyciągnąć jakiś przedmiot raz jedną postacią. Zwykle pilnują ich jakieś silne potwory. Jest też parę questów, gdzie ktoś zleca jakieś zadanie, ale jest ich bardzo niewiele.
Nie było ąz tak trudno... :P
Re down down: Skrzynki z lootem też nazywa się questami.
1. Small Diamond można sprzedać u jubilera w kazz za 300 gp (chyba)
2. I don't know.
Do 2:
questy to nie są skrzynki, tylko zadania.
Są nadawane przez boty.
Podchodzisz, i pytasz się "quest".
Na tym forum zabronione jest opisywanie questów.
...
2. Czaszki mogą być pewnymi elementami niezbędnymi do wykonania jakiegoś questa, nie wiem ?( . No i te lepsze, bardziej wartościowe questy wymagają odpowiedniego levelu, przejścia czasem długiej drogi, szukania kluczów, kopania dziur etc. I zasadniczo kończą się w pokoju/komnacie, w której są skrzynie z nagrodami. Po drodze więcej lub mniej mocniejszych lub słabszych potworków do zabicia. To ogólnie są questy.
@limenu: często rzeczywiście słowo "quest" powiedziane do bota to początek questa, ale słowa kluczowe mogą być różne. Nie tylko takie.
questy to nie są skrzynki, tylko zadania. Skrzynki również więc nie wciskaj kitu choć zlecane przez NPC to też questy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.