zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Palladyn i warlocki solo

Fiszbin
19-08-2005, 00:42
Ostatnio myślałem sobie co bym robił w tibi jakbym był h lvlem :P:P i zastanawiam się czy wysoko lvlowym palladynem(100+lvl) opłacalne i w ogóle mozliwe byłoby expienie solo na warlockach(bolty+sd). Zadałem to pytanie ponieważ wiele osób ma problem z expieniem wysoko lvlowym palkiem solo. Co wy o tym sadzicie? piszcie może razem cos stworzymy :P

Koorvi
19-08-2005, 03:04
wydaje mi sie ze byloby to troche nieoplacalne :/
duzo uhow by szlo i sdkow, chyba by sie nie zwracalo. zawsze lepiej z blokiem isc ;p exp ten sam, nie musisz sie martwic o uhy ani vity, tylko loota dzielic :p

ripper
19-08-2005, 10:06
Imho jeżeli chodzi o kase, byłoby to troche nieopłacalne, za to exp genialny. Niby z blockerem lepiej, ale blocker nie zawsze jest.

Fiszbin
19-08-2005, 10:55
duzo uhow by szlo i sdkow, chyba by sie nie zwracalo. zawsze lepiej z blokiem isc ;p exp ten sam, nie musisz sie martwic o uhy ani vity, tylko loota dzielic :p

Z oglądanych filmików z Warlockami baaardzo często wypadał skull staff lub blue robe czyli o zwrot kasy bym sie nie martwił, a co do uhów to blokerowi czasem tzreba też dawać uhy , żeby zechciał się uczciwie podzielić lootem

Buffon
19-08-2005, 11:50
Nie sądził bym , że tak często coś wypada - sądze , że jest to porównywalne do wypadania z dwarfa soldiera : Kuszy , Battle Axe , Dwarven Shielda
A żeby zabić warlocka musisz stracić przynajmniej 5 sd (jak nie więcej)
chyba , że wolisz się męczyć samymi boltami co jest totalną stratą vity i uhów.
Widziałem filmik i nie dość , że koleś prawie padł to i loot mizerny.
Ja bym nie polecał raczej ;)

Xan Arcanist
19-08-2005, 12:09
@ Buffon Offtopic: Zmień avatar bo masz taki sam jak Dabek.

@ Topic: Dla mnie jest ot ewidentna strata UH. Z blokerem będzie to owiele ekonomiczniej. Loot na dwóch (oczywyiście jeśli bloker jest uczciwy ;) ) ale nie zchodzą tobie żadne UHy.

Wojen
19-08-2005, 13:30
Tavion, 168 lev RP probował zabic WL solo na pojedynczym spawnie podczas pewnego questu. Ma 2 fajne dedy w odstepie czasu ok 30 minut. Tyle zajelo mu kupno blesingow i aola.

Walekifa
19-08-2005, 13:48
Tavion, 168 lev RP probował zabic WL solo na pojedynczym spawnie podczas pewnego questu. Ma 2 fajne dedy w odstepie czasu ok 30 minut. Tyle zajelo mu kupno blesingow i aola.

170 royal padł na solo warlocku? :l To chyba niemożliwe xD no ale jednak sie stało,co do blokerów to myśle ze najsprawiedliwiej dzielić loot 3/4 dla knighta 1/4 dla palla,wkońcu on blokuję i ma z tego największe straty i najmniejszy exp......

Vil
19-08-2005, 15:56
170 royal padł na solo warlocku? :l To chyba niemożliwe xD

jak najbardziej mozliwe - warlocki leja czarami naprawde szybko ( zauwaz ze potworki nie maja exhausted ) a palek jesli chcial uzywac sd to jednak chwile tego exhausteda mial

aires
19-08-2005, 16:23
@170 pall padł na warlocku
Lag, kick, komp mu padl 2 razy. Nie widzę innej możliwości. Chyba że koleś nigdy w życiu warlocka nie widział, w co wątpie. Sam blokowałem 2 wl na raz i przeżyłem...

@Walekifa
Jak byś miał być moim blokerem powiedział bym Ci kilka ciepłych słow... 3/4 dla knighta? A co on traci? 15 bp uh? A sorc, palek 30 bp sd? Ok.. ma exp.. ale się nie zwraca.. Poza tym knight może bić z explo, sov/sca i też ma exp.

@Expienie palkiem solo na wl
Szybki exp, dobry loot jeżeli ma się szczeście. 15 bp uh, 20 bp sd wystarczy. Jak wypadnie g arm/rots mamy cash spowrotem ;] Nie opłaca się chodzić wcześniej niż jak 120lvl. Wtedy sd zaczynają jakoś działać...

Marixon
19-08-2005, 16:24
@offtopic:

blokerowi czasem tzreba też dawać uhy , żeby zechciał się uczciwie podzielić lootem

Jak będzie chciał oszukać to i tak oszuka. Najlepiej niech nagra filmik z huntu i puści na necie to będziesz miał 100% pewności :) . No chyba, że jest to jakis super kumpel z rl do którego masz ogromne zaufanie, ale o takich przeważnie trudno...

@topic:

Jakbyś miał dobre skille, pełno UH-ów i SD to byś raczej ubił (nie byłem ,ale trochę się znam, bo widziałem filmy z huntów), ale by Ci się to chyba nie oplaciło...

Ozon18
20-08-2005, 01:37
Argh... Oplacalnie od lvlu 150 mlvl 21... Dosc proste chyba ze ma sie wyjatkowego pecha i nic nie poleci ;pp
A exp genialny

Khad
21-08-2005, 12:15

Widziales żeby porządny knight tylko stał przed wrl i nic nie robił, z blokerem dostaniesz dużo mniej expa:P bo wrl to jedno z najlepszych miejsc dla h lvl knightow do expienia ;> Za runy ci si enie zwroci jednak exp astronmiczny:P

Walekifa
22-08-2005, 20:31
@170 pall padł na warlocku
Lag, kick, komp mu padl 2 razy. Nie widzę innej możliwości. Chyba że koleś nigdy w życiu warlocka nie widział, w co wątpie. Sam blokowałem 2 wl na raz i przeżyłem...
I to sa chyba jedyne rozwiązania,jakie hity ludzie przyjmują na anihilatorze wiemy :)(nieczepiać się,zawsze zapomnę jak to się pisze)
a przecież niespotkał go idąc z thais do carlin.....więc musiał być przygotowany....
@Walekifa
Jak byś miał być moim blokerem powiedział bym Ci kilka ciepłych słow... 3/4 dla knighta? A co on traci? 15 bp uh? A sorc, palek 30 bp sd? Ok.. ma exp.. ale się nie zwraca.. Poza tym knight może bić z explo, sov/sca i też ma exp.
słucham ja ciebię? 30 bp,no chyba przesadziłeś.....Warlock ma ponad 2x mniej hp niż demon,na którego zejdzie max 8bpków+
bełtynawet jeżeli leczył by sie z 3x szybciej niż demon to wyszło by mniej wiecej na to samo

dagothar
22-08-2005, 21:34
I to sa chyba jedyne rozwiązania,jakie hity ludzie przyjmują na anihilatorze wiemy :)(nieczepiać się,zawsze zapomnę jak to się pisze)
a przecież niespotkał go idąc z thais do carlin.....więc musiał być przygotowany....

słucham ja ciebię? 30 bp,no chyba przesadziłeś.....Warlock ma ponad 2x mniej hp niż demon,na którego zejdzie max 8bpków+
bełtynawet jeżeli leczył by sie z 3x szybciej niż demon to wyszło by mniej wiecej na to samo
Jakos nie zrozumialem twojej wypowiedzi :) Kto komu zabroni wziasc 30 bp sd ze soba na hunta? To chyba lepiej niz brac po 1 i wracac co chwile?
Na demona solo bez blokera zeszlo mi 88 royalem 2 bp sd. Fe sa uciazliwe:S

Walekifa
22-08-2005, 21:49
Jakos nie zrozumialem twojej wypowiedzi :) Kto komu zabroni wziasc 30 bp sd ze soba na hunta? To chyba lepiej niz brac po 1 i wracac co chwile?
Na demona solo bez blokera zeszlo mi 88 royalem 2 bp sd. Fe sa uciazliwe:S
Zaćma? xD aires napisał że blokerowi zlatuje 15 bp uhuw a pallowi/sorcowi 30 sd..(albo to ja mam zaćmę) a to chyba nieprawda...Chodziło mi o to że przesadził ;)

-=Melon=-
22-08-2005, 22:29
http://i6.photobucket.com/albums/y224/Smooth-ness/Witori/Hunts%20and%20loots/Demona0025.jpg
http://i6.photobucket.com/albums/y224/Smooth-ness/Witori/Hunts%20and%20loots/Demona0022.jpg
wyglada nawet zachecajaco
screeny znajomego z serva :p