Pokaż pełną wersje : America's Army czyli połączenie Counter Strtoryike'a i ET
America’s Army jest to gra online. Jak sama nazwa mówi wcielamy się w żołnierza. Najpierw musimy odbyć specjalny trening a jak chcemy to troszkę go „dopucować”, to nic nie stoi na przeszkodzie, pamiętajmy tylko, że treningi są trudne i wyczerpujące. NP., Jeżeli chcemy być lepszym medykiem to musimy wpisać odpowiedzi na kilkadziesiąt angielskich pytań. Możemy się wcielić w: Komandosa (szturmowiec), Sniper (tzw. Kameleon śmierci), Medyk (tzw. Bóg na wojnie). Gra troszkę zajmuje, ale jest w pełni darmowa, grę nie zrobili zwykli ludzie, acz specjalni spece wojskowi, którzy znają się na karabinach, lotach pocisku itd. Macie tutaj zdjęcia.
(Kliknij, by powiększyć)
http://img129.imageshack.us/img129/1944/pass68002ep.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=pass68002ep.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/2695/sfwtreat58000em.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=sfwtreat58000em.jpg)
A ja mam pytanie skąd sciągnąć??
http://www.americasarmy.com/downloads/ Tu sobie to ściągamy. (855mb)
No No No widze ze ktos sie postaral o jakoms szczelankinke :Pale skad sciagnac ta gre mzoe bys podal linka
Ale czy moglbys podac kilka porad np.1]czy jest platna, 2]ktorom versje scaignac,3]czy trzeba sie rejestrowac,4]czy potzrebny patch
Ja zasysam AA240 seemeplayme takie cos zassysam jest to dobre
odpisz pls
No No No widze ze ktos sie postaral o jakoms szczelankinke :Pale skad sciagnac ta gre mzoe bys podal linka
Ale czy moglbys podac kilka porad np.1]czy jest platna, 2]ktorom versje scaignac,3]czy trzeba sie rejestrowac,4]czy potzrebny patch
Ja zasysam AA240 seemeplayme takie cos zassysam jest to dobre
odpisz pls
"Jakoms" i "szczelaninke" po prostu wymiata...Brawo, ze napisales "skad" bez bledu!
np 1) umiesz czytac pierwszy post? Pisze, ze jest w pelni darmowa.
2)najnowsza ;) i 4)do wiekszosci gier online sa potrzebne patche....
@Topic : eee tam, i tak counter-strike : source wymiata ^^
Vanhelsen
20-08-2005, 11:23
O LOL :D CHyba nie ten dział, chyba, enp: Blink 182 - Whats My Age Again AA jest RPG'iem :D
Najwaninp: Blink 182 - Whats My Age Again ejsze chyba pytanko, na jakie powinna znaleść się odpowiedz w 1 poscie: jakie to ma wymagania? :P
Grałem w to kiedyś, miałem 21 honor, ale mi sie znudziło :p No i się 'rookowałem' i teraz chyba mam 14 honor. Spoko gierka... ale jak się ma szybki internet.
Mystic Krupek
21-08-2005, 17:11
Super Gierka Zapraszam na www.americasarmy.pl
Świetna gra, choć nie grąłem, ale bym pograł... lecz mój słąby komp i Neska 128 nie pozwalają :(
Moj zia w aa gra i jest w 2 klanie w polsce gra nawet fajna tylko zbyt realistyczna :P
a i ja nie widze polaczenia cs i et :)
sam gram "troche" w cs i podobienstwa nie widze :)...
Ja właśnie nie wiem co to jest honor i jak to zdobyć? (tzn. no honor wiem, ale w grze są różne domysły...).
1-9 = 500 pkt = +1 honor
10-19 = 1k pkt = +1 honor
i tak dalej
gralem, kiedys wymiatalem sawem (M249) ale to juz nie te czasy, ostatnio gralem z hackami ;P
+ AImbot (to raczej jak mi sie nudziło)
+ESP (wykrywa wroga przez sciany, jaka ma bron uzywana, i odleglosc - taki jak by radar) , czyli wiesz jak co i gdzie robi ;P . (pomocne jak cholera) !
+Ammo hack 255 amunicji w magazynku (;P , dziwią się czemu ja strzelam nonstop z m16 ;P ... i przestaje na chwile udając że brak amunicji...ten wybiega i boom....is dead)
i pare pare pare innych.
po kiego ci serwer ?
Tam masz ich w cholere -.- a na innych niż Leased (takie "O") i Official (Gwiazda) nie dostaniesz honoru... .
No ja własnie widze tylko 6 :D (z czego 2 są zajete), używam Game spy... może jakąś opcje odblokować?
No ja własnie widze tylko 6 :D (z czego 2 są zajete), używam Game spy... może jakąś opcje odblokować?
ta -.- używać tych w grze -.- tamtego wyszukiwania -.-
hhumm... Podobnoż był jakis update.. I teraz może trzeba spaczować tą gierke?
Bo ja mam tak jak Rohen, chyba trza gdzies poszperac ;)
No właśnie :/ Avager odp szybko. I Mam pytanie gdzie się sprawdza Honor?
Raiderek
24-11-2005, 21:35
@Up
Po zalogowaniu (W kliencie Gry) pokazuje ci się stasus twojego konta Hunour,Experience itd.. Tam zobaczysz
A tak wogule gra ktoś z Forum w tą gierkę?
BO z kimśbym se pograł :) Chociażto już stare czasy... Teraz rządzi ET :D
Alemoże jescze wróce do A*A
PS.
MOże sonda na ulubioną mapkę? :P
Ja głosuje na Bridge Crossing^^
(wszystkie wersje)
Acha dobra potem sprawdzę mam takie pytanie:
"JAK DO KU**Y NĘDZY PRZEJŚC 1 MISJĘ I ZESTRZELIĆ TE 36 TARCZ (CHCE BYĆ SNIPEREM)"
1Bridge Crossing
2Pipeline
@up
Przyluż broń do oka (standardowo PPM) i strzelaj. Mi sie udało za pierwszym razem :) Teraz na Bridge Crossing sniperkiem zamiatam :)
@topix
Polecam gireke zwłaszcza maniakom wojska i broni (like me). I z początku grajcie na nieoficjalnych serwerach bo czasem mozecie skonczyc z 1 honoru xD A do kolegi co z cheatami grał - jesteś lama ;) hhehe.
pozdro!
GrueTHC~ ;)
Grue mam takie pytanko mam wersję 2.1 i sci.ągam właśnie 2.5 bo chciałbym dostać troche honoru, i podobno strzelanie jest łatwiejsze (test snipera). Więc sie pytam czy klient 2.5 musi być zainstalowany czy tylk osciągnąć patch do 2.5 ?
@up.
Mi sie pytaj. Raczej tak. Ja ogolnie przez wakacje nie gralem. Po nich sciaglem calego nowego klienta (900mb) i jakos gram ;]
Pozdr!
BTW. Zaczolem grac na oficjalach xD
Raiderek
26-11-2005, 21:51
MOże jakiś Turniej? :D
Widze żeBridge Crossing cieszy się wysoką popularnością :D :D
(kocham tąmapkę z M213, poprostu masakra, każdego umiem zdjąć ^^)
JAk by ktoś pytał o hacki typu:
ECM (Czy jakoś tak - Wallhack)
Aimbot
Ammo hack
i wiele wiele innych ... ;P
to walić do mnie ;P
A teraz do topicu:
Najlepsza mapka według mnie:
to...Pipeline (w v2.3 - kiedy nie było nowszych- ja + Saw (m249) Wymiatałem :D )
Aha, jest mapka już z pojazdami (miały być jeepy w 2,5 ... jeśli nie to pewnie w 2.6 będzie :D ).
aha, takie info....
W 2.4 zostało wprowadzone OLBRZYMIE ułatwienie do strzelania podczas widoku z celownika... zostało ono podniesione prawie że 2x ! (czyli kiedyś na stojąco miałeś ledwo połowe ... no może połowe paska celności...teraz prawie że pełne ) !
Więc nie myślcie że jeśli dobrze wam pójdzie trening to wymiatacie... .
Ja trening przeszedłem w 1.7 (wtedy to był hardcore ;D ).
Avager ja trening przeszłem na wersji 1.9 (konto utworzone w marcu). Ogólnie snajper rulez :]
http://i27.photobucket.com/albums/c196/ethGrue/Americas.jpg
15 honor plx :] pozdro!
PS. Ja jestem tylko amatorem :] (Praca + szkoła = Brak czasu :(. Joł!
http://img470.imageshack.us/img470/1279/status4mw.png
Mimo że grałem prawie że codziennie...zdobyłem tylko ! 52 honor MAX ;/ (potem masowo kicki przez admina , kiedyś kick admin = -500 EXP)...
Oraz Roe ;P (strzelałem prawie że do wszystkiego, chyba że reportowali !)
Ja wymiatam jeżeli chodzi o mapkę: Pipeline + M4a1 z garanatnikiem ummm :***. Czyli sciągnąć 2.5 + patch nie? Ale zainstalować od nowa?
Ja wymiatam jeżeli chodzi o mapkę: Pipeline + M4a1 z garanatnikiem ummm :***. Czyli sciągnąć 2.5 + patch nie? Ale zainstalować od nowa?
Full...
Bo patch upgraduje od 2.4 -> 2.5
a M4a1 - to ta miniaturka -.- ... na krótkie dystanse, na pipce masz M16a2M203 czy też M16M203 (nie pamiętam dokładnie)
Mam pytanie... na oficialach strasznie przegrywam... jestem sniperem... i takie pytanie jakaś taktyka? (i dla riflemena też).
Jezeli chodzi oczywiście o Bridge Incrossing (czy jakoś tak) i Pipeline dla riflemana...
Rumcajs :P
29-11-2005, 12:36
gra jest spox ale wole coda albo csa.America's Army jest darmowa dlatego bo ma na celu zachecenie was do wstąpienia do amerykańskiej armi :D :D :D :D :D [to nie jest żart]
ostry236
29-11-2005, 14:13
czym zasluzylo to sobie byciem w dziale o grach RPG?
America's Army jest darmowa dlatego bo ma na celu zachecenie was do wstąpienia do amerykańskiej armi :D :D :D :D :D [to nie jest żart]
Wiem o tym i z chęcią wstąpie do Armii Amerykańskiej :].
@up
Bo tak sobie. ;)
Jakieś taktuki dla Snipers?
Raiderek
01-12-2005, 13:34
Rohen jest bardzo wiele róznych taktyk...
Jako specjalista (były.. teraz ET raczej) przedstawie ci kilka..
1,
Na początku rundy zapierniczasz ile sił w nogach do: Ostatnia Blanka po lewej stronie. Rozstawaisz się i młócisz wrogów szukających osłony. Ta taktkalepiej sprawdza sie z Granatnikiem :]
2.
Raczej dla Defa,
Idziesz na schodzy rozkładasz sie na nich tak a żeby mieć lewą stronę pod obserwacją, jednocześnie w ten sposób a żeby nikt niemógł cie zdjąć z Brawych blanek (wymaga trochę prób) Celownik trzymasz na Lewej Blance. Czekasz aż RIfle manie się pozabijają najlepiej. W tym czasie spróbuj zdjąć jak najwięcej typa. Gdy widzisz już że nie ma szans w zatrzymaniu wroga( Gdy widzisz gdy wrógzajmuje pozycje strategiczne), schodzi na dół Bierzesz Rifle I starasz się obronić "budynek" cały czas zmieniając pozycje.
Wygrałem wiele razy stosując tą taktyke czasem nawet 3vs1 (nie zawsze)
Więcej taktyk na Priv lub na GG
PzdR
Ściągnąłem sobie instalke z innego mirrora i wszystko działa. Tamten był jakiś eVul.
los_hobbitos
19-06-2006, 21:46
Sory, że odświeżam ten stary temat, ale mam problem odnośnie gry.
Niedawno skończyłem ściągać AA 2.6.0 i plik który waży 900MB+ po odpaleniu odpowiada mi w następujący sposób:
Na forum AA pisali, że może być to spowodowane małą ilością wolnego miejsca na dysku, ale według mnie 8GB powinno w zupełności wystarczyć.
Może ktoś mi powiedzieć co mam zrobić, żeby ta instalka działała??
Zaprawdę powiadam ci, że to dziwne i nic z tego nie kumam ;). A tak poza tym, to napraaaawdę dziwne, że AA wylądowałe wśród RPG-ów. Może dzięki zbieraniu "expa"(honoru) :). Ale ogólnie fajna gierka(chociaż potrafi mooooocno przyciąć na moim "przepotężnym" kompie:))
Drachol'ek
25-06-2006, 10:49
moglby ktos dac link do instalki? bo na tej oficialnej stronie nizbyt kumam cokolwiek;)
Your drachol
E nawet nawet ta giera ale ja juz pozostane przy ET moim zdaniem to najlepsza strzelanka sieciowa.B)
Sokochłap
25-06-2006, 12:56
Co do instalki, sciągnij jeszcze raz z innego źródła .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.