Pokaż pełną wersje : questy !!
dawid mag
19-08-2005, 11:05
Chciałem zwrucici uwage że niepiszecie gdzie można zrobici lub koło czego piszecie na przyklad w famili brooch dzięki niej można dostaci sie na statek niehodzi oto zebysicie muwili jak wykonaci itp hodzi oto żebysicie ludzi naprowadzili na quest tylko naprowadzici
Dan the Automator
19-08-2005, 11:12
Jeśli napiszesz to po Polsku, jest szansa, że Ci odpowiem.
Zdzichoo
19-08-2005, 11:38
Chciałem zwrucici uwage że niepiszecie gdzie można zrobici lub koło czego piszecie na przyklad w famili brooch dzięki niej można dostaci sie na statek niehodzi oto zebysicie muwili jak wykonaci itp hodzi oto żebysicie ludzi naprowadzili na quest tylko naprowadzici
Język polska nie być trudna -.-
Moje tłumaczenie (Chyba dobre :P)
Chciałem zwrócić uwagę, że niepiszecie gdzie zrobić quest lub koło czego, tylko piszecie co można zrobić z itemem z questa, niechodzi oto żebyście mówili jak wykonać quest itp. Chodzi tylko abyście naprowadzili na niego.
Btw. Jak czytałem za głowę się chwyciłem ;/
Mniej więcej rozumiem o Ci chodzi. I odpowiedź brzmi tak:
Tutaj jest zakaz pisania o całkowitych rozwiązaniach questa, możemy mówić dla przykładu że Family Brooch jest schowana gdzieś w podziemiach ghoustlandu, a pilnują jej nieumarli - to jest ok. Ale mówienie, że Family Brooch znajduje się na mapie w miejscu 2b, idziesz tam korytarzem,zabijasz ghoule, potem schodzisz w dół mówisz do NPC xx hi,brooch,yes i on daje Ci klucz który otwiera drzwi za którymi leży Family Brooch - to już jest quest spooling.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.