zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Keyloggery wszedzie

Dzasmin
19-08-2005, 11:52
Zadziwia mnie jedna rzecz. Ludzie grajacy w tibie sa strasznie zastraszeni. Np ja wczoraj otworzylam swoje wlasnie forum a jak wiadomo na forum musza byc uzytkownicy wiec zaczelam reklamowac moja stronke a wszyscy od razu mnei pojechali ze to key logger ze to ze tamto;/ Wiec musialam sie zamknac;/ Tak sie zastanawiam dlaczego np GM nie da bana za strone z keyloggerem moze wtedy ludzie inaczej do tego by podchodzili. A moze forum to nie key logger tylko zwykle forum o roznych programach grach muzyce i o telefoni komorkowej ;/

Ellenhorin
19-08-2005, 11:59
Gm daje bany za takie linki , o ile łaskawie wpadnie...
Naszczescie na Calmere zaczal czesto przychodzic bo takie linki typu freepaccfornub.pl byly reuglarnie wyslyane na trade po 5 miutach i wlasnie przez ludzi ktorzy te gowna wyslylaja inny sa taci nie ufni do linkow puszczanych na trade =/

Pani K.
19-08-2005, 12:37
Spisek! Wszędzie spisek! Oni knują za naszymi plecami! Ukryć się... uciekać.
To normalne. Jeśli będziesz uważać nic nie złapiesz. Ale i tak wszyscy są bardzo ostrożni, z tąd "to keyloger".

Luckq
19-08-2005, 13:12
Nawet podając linka do screenów lub rapidshare można się natknąc na komentarze 'kaylogar!'. Dlaczego tak jest? sam nie mam pojęcia. Może zainstalowanie FW i jakiegoś AntyVirusa przekracza ich możliwości i wolą objechać kogoś z góry do dołu?

Thero
19-08-2005, 15:16
Zadziwia mnie jedna rzecz. Ludzie grajacy w tibie sa strasznie zastraszeni. Np ja wczoraj otworzylam swoje wlasnie forum a jak wiadomo na forum musza byc uzytkownicy wiec zaczelam reklamowac moja stronke a wszyscy od razu mnei pojechali ze to key logger ze to ze tamto;/ Wiec musialam sie zamknac;/ Tak sie zastanawiam dlaczego np GM nie da bana za strone z keyloggerem moze wtedy ludzie inaczej do tego by podchodzili. A moze forum to nie key logger tylko zwykle forum o roznych programach grach muzyce i o telefoni komorkowej ;/
A co do za problem zrobić na forum mały obrazek, który przesyła ci pocichutku keyloggera, a ty (bez dobrej ochrony) nawet się o tym nie dowiesz? Pewni lamerzy tak potrafią.

Nawet podając linka do screenów lub rapidshare można się natknąc na komentarze 'kaylogar!'. Dlaczego tak jest? sam nie mam pojęcia. Może zainstalowanie FW i jakiegoś AntyVirusa przekracza ich możliwości i wolą objechać kogoś z góry do dołu?
A dać ci link do zdjęcia z keyloggerem? Jeszcze niedawno to było nie do pomyślenia, a już takie rzeczy można robić. Co będzie następne? Pliki *.rec?;/ A prawda jest taka, że ludzie nie musieliby od razu okarżać gdyby potrafili zainstalować sobie dobrego antyvira...

@Topic
Gracze z Tibii wyzywają bo pewnie nie raz nabrały się małe lamy na fripacc.prv.pl i wolą być już ostrożni, a że lamy to wiadomo, że od razu zaczną wyzywać zamiast np. ostrzec ew. nie wchodzić na taki link.

$corcerer
19-08-2005, 23:08
Np ja wczoraj otworzylam swoje wlasnie forum a jak wiadomo na forum musza byc uzytkownicy wiec zaczelam reklamowac moja stronke a wszyscy od razu mnei pojechali ze to key logger ze to ze tamto;/
A oczywiście nienawidzisz jak przychodzi ci spam o powiekszaniu penisa na maila, co nie? Innym to można spamować a sobie nie pozwalasz.

To tak offtop, chociaż niejako związane z tematem :>