PDA

Pokaż pełną wersje : Wyszukiwark Postaci

Karielif
19-08-2005, 13:36
często trzeba szybko sprawdzić informacje o jakiejś postaci, jednak wejście na tibia.com, dział postaci, wpisanie nicku troche zajmuje. Dlatego postanowiłem napisać program, który pobiera dane o postaci z Tibia.com i je wyświetla co nam oszczędza sporo czasu. Coś takiego było napisane jako wtyczka do Firefox'a , jednak nie wszyscy urzywają tej wyszukiwarki, więc program jest wygodniejszy :)
przykładowy wynik wyszukiwania :

http://img372.imageshack.us/img372/654/setzer8jg.jpg

Link do programu : http://rapidshare.de/files/4143171/Szukanie_Postaci***********
(zmieniłem ten "lewel" :D )
Ponieważ to jest program oczywiste jest rozszerzenie ***** , ale zapewniam, że program jest czysty (zresztą możecie sprawdzić sami ) . Jeśli jakiś moderator będzie chciał sprawdzić source moge mu je wysłać (program napisany w delphi)

Walekifa
19-08-2005, 13:42
hmmmmmmm.A to nie keyloger?Czas żależy od internetu,ja mam łącze 512kbs/sec (oczywiście nie chwaląc się) i mi działa dobrze,a tibie com itak mam zawsze włączoną grając w tibie bo czasem się przydaję,jak musze coś sprawdzić.

Grajper
19-08-2005, 13:49
ja też mam zaisaną całą sesje w operze tylko o tibii , bez niej nie odpalam wogóle gry. pomysł niezły, użytkownikom firefoxa napewno nie zaszkodzi... ( chyba że kl)

Mikhalov
19-08-2005, 14:16
bardzo fajny progs, ułatwia życie ;)

aha kto mysli ze KL:
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
UNA
Found nothing
VBA32
Found nothing

Kiveev
19-08-2005, 14:24
Wygląd programu pozostawia dużo do życzenia : >

'lewel' lmao

A nie lepiej trzymać ciągle stronkę tibia.com otwartą?

Karielif
19-08-2005, 14:30
Wygląd programu pozostawia dużo do życzenia : >

Pisałem go "na szybko" :D Ja mimo wszystko wole 1 program niż wyszukiwanie tibia.com w wielu zakładkach, które mam akurat otwarte .

Arthevariel
19-08-2005, 14:32
Ja bym tam tego nie ruszal ;)
Wystarczy miec na pasku strone otwarta i wystarczy nick wpisac i wszystko masz :P

A jezeli komus jest az tak trudno otworzyc ta strone to polecam dodac ja do "Ulubione".

Link: http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters

:)

Thero
19-08-2005, 15:02
Pierw myślałem, że virus, ale nawet jeśli nie to Oracle Ownez anyway ;), pierwszy na ten pomysł nie wpadłeś.
Btw. Radzę nie ściągać tego programu z innego jak z linku podanego w tym topicu, skąd macie pewność, że ktoś nie ściągnie tego programu (czystego) i nie zbinduje z np. PK? Tak było w przypadku Oracle, mam nadzieję, że w tym przypadku tak nie będzie. I zmień ten "Lewel" ;).

Karielif
19-08-2005, 15:12
pierwszy na ten pomysł nie wpadłeś.

I zmień ten "Lewel" ;).

1. Wiem, że nie wpadłem pierwszy na ten pomysł , ale napisałem ten program przede wszystkim, żeby się czegośnauczyć , pozatym ja nie ufam programom, które stworzyły inne osoby :D
2. Już zmieniam, zapomniałem ;)