zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Massssss... PK in aurera xD

Fraa Pacc
19-08-2005, 13:54
Mighty~ 24 druid 44m lvl
Lipiu 51 elite 77/75 (tyle ze z broad swordem)

http://rapidshare.de/files/4115094/mighty_lipiu.rec.html

miłego oglądania (really hardcor...)

Halp! plx!

Berni
19-08-2005, 14:02
OMG co za beznadziejny film. Padl 1 low lvl i koniec , jeszcze te czerstwe hity -.-.

Damq
19-08-2005, 14:06
Lipiu jesteś boski
to ja Damqen z otsa Dona ;P
Widziałem jak się Doneq po dp ganiał xD
Edit: @Berni
Sam jesteś beznadziejny Aurea r0x

Fraa Pacc
19-08-2005, 14:12
Berni nie znasz sie na rzeczy... po pierwsze nie padła 1 osoba... zobacz film do końca, a pierwsza osoba to przyznam, zę noobek ale potem film sie rozkręca. A po drugie ten film pokazuje moje znakomite umiejętności w celowaniu z hmm itp. tych wszystkich manewrów(napewno byś niektórych momętów nie przeżył).

Fire Elemental
19-08-2005, 14:38
padly 2 jakies noobki

nie rozumiem waszej strategi -.- po co pkowac noobkow... i tak z nich nic nie wypadnie a ci co graja tymi noobkami beda zalamani ze exp stracili

Buffon
19-08-2005, 14:48
Zabiliście tak jak moi poprzednicy mówią noobków co boicie się wyjśc we 2 na solo z jakimś lepszym lvlkiem ?!!
Rotfl żałosne...

Kellrok
19-08-2005, 15:08
i gdzie ten film o maaaaassss pk ? (-_-)......
po co zasmiecac forum ? jak ci sie nudzi, czy nawet wam to sa inne zajecia, a co do twoich umiejetnosci... to przemilcze twoj piekny komentarz...

Cromak
19-08-2005, 15:58
Mighty~ 24 druid 44m lvl

Halp! plx!

Po obejrzeniu tego shitu zastanawiam sie czy te najt mial wiecej niz baga uhow skoro szkoda mu bylo nawet na 2 handed sworda. Mogliscie sie bardziej postarac, jakis 25lvl+ chciaz mogl pasc

Tomkov
19-08-2005, 15:58
Padły raptem 2 osoby :/ Moim zdaniem nic ciekawego Dlaczego przestałeś nagrywać w trakcie polowania ?

Fraa Pacc
19-08-2005, 16:45
@up

Bo to nie są nasze postać, tylko je shakowaliśmy i wysłalismy se eq zostawilismy troche runek do pk ale w moim przypadku przerwałem film bo rl owner sie zalogował xD

Thero
19-08-2005, 17:56
@up

Bo to nie są nasze postać, tylko je shakowaliśmy i wysłalismy se eq zostawilismy troche runek do pk ale w moim przypadku przerwałem film bo rl owner sie zalogował xD
Jaką metodą go shakowałeś? Bo mi to wygląda na żałosne wykorzystywanie socjotechniki w najgorszym wydaniu (czyt. podpatrzenie passów, o ile to można socjotechniką nazwać). Piszę tak bo to by było na poziomie tego filmiku. Beznadziejny, nie wiem co w nim widzisz "hardkorowego".

Gikop
19-08-2005, 18:08
@up

Żałosne lekko mówiąć, po pierwsze, nie trzeba było zabijać noobków, a jeżeli to nie były wasze postacie to czego się baliście?!-.-

Marczio
19-08-2005, 19:00
@up

No spoko ze jestes za***ym h***em i hackerem, w tej chwili przesrales se zycie, jakbym mogl spotkac przynajmniej 1 hackera to bym go na miejscu ro***bal.
Ale zal mi ciebie i twojego noobowsta. Dlatego nie przyznaje sie ze jestem pl ani nie bronie Polski bo moze br to sa najwieksze nooby ale polacy to najwieksze h**e

Andalon
19-08-2005, 19:09
Z***any film 2 ofiary bodajze ... i w dodatku hacker...

Thero
19-08-2005, 19:31
Coś mi się wydaje, że przynajmniej część z was, bluźni na hakerów (błagam, jak już to CRACKERÓW, większość nawet nie odróżnia crackera od hackera) bo im zazdrości, wielu jest lamerów, którzy na każdej szanującej się stronce zakładają tematy "Jak shakować postać w Tibi???///", a jeżeli taki lamer już się dowie to dumnie nazywa siebie hackerem, a góvno prawda! Sam potrafię użyć perfect keyloggera tak, że bez dobrego antyvirusa nawet nie będziecie wiedzieć, ze macie coś na kompie, i co, mogę nazywać siebie hackerem jak zniszczę komuś postać (nigdy, dzięki keyloggerom, nikogo nie okradłem, zabiłem etc., i jestem z tego dumny ;))? Aaargh... jak mnie to wnerwia kiedy jeden idiota z drugim zacznie o sobie mówić hacker, gdyby wykazał choć odrobinę chęci do nauki hackowania to na tym (zupełnie prymitywnym zresztą) etapie wiedział by, że nie ma prawa tak siebie nazywać. Prędzej (trudne słowo...) crackerem-lamerem.

Marczio
19-08-2005, 19:35
Berni nie znasz sie na rzeczy... po pierwsze nie padła 1 osoba... zobacz film do końca, a pierwsza osoba to przyznam, zę noobek ale potem film sie rozkręca. A po drugie ten film pokazuje moje znakomite umiejętności w celowaniu z hmm itp. tych wszystkich manewrów(napewno byś niektórych momętów nie przeżył).

Juz nawet mi sie nie chce komentowac ale uhauhauhauahuahuahuahua twoje zdolnosci pvp mnie uhauhauhauhauha rozwalily uhauhauhauhauh bylo wyraznie widac te hmmy:
<poff>
<poff>
<poff>
Hit
<poff>
<poff> itd

Twoje zdolnosci pvp sa na poziomie zwyklego br noobie -.-

Coś mi się wydaje, że przynajmniej część z was, bluźni na hakerów (błagam, jak już to CRACKERÓW, większość nawet nie odróżnia crackera od hackera) bo im zazdrości, wielu jest lamerów, którzy na każdej szanującej się stronce zakładają tematy "Jak shakować postać w Tibi???///", a jeżeli taki lamer już się dowie to dumnie nazywa siebie hackerem, a góvno prawda! Sam potrafię użyć perfect keyloggera tak, że bez dobrego antyvirusa nawet nie będziecie wiedzieć, ze macie coś na kompie, i co, mogę nazywać siebie hackerem jak zniszczę komuś postać (nigdy, dzięki keyloggerom, nikogo nie okradłem, zabiłem etc., i jestem z tego dumny )? Aaargh... jak mnie to wnerwia kiedy jeden idiota z drugim zacznie o sobie mówić hacker, gdyby wykazał choć odrobinę chęci do nauki hackowania to na tym (zupełnie prymitywnym zresztą) etapie wiedział by, że nie ma prawa tak siebie nazywać. Prędzej (trudne słowo...) crackerem-lamerem.

I co powiesz jeszcze o sobie moj cyber mistrzu. Opowiedz jak wlamales sie do bazy danych Pentagonu plz musze to wiedziec. Ile jeszcze razy bede pisal tak niepotrzebne posty bo do czerwonosci z nerwow doprowadza mnie jakis gowniarz ktory sam nic nie zrobi tylko do rodzicow lata a ma sie za wielkiego doroslego bo pedalowe skonczyl.

Jasiex
19-08-2005, 20:22
Pierd***** Hakerze :[ qr** !!

"***e z was" Tyle mam do powiedzenia, to jest moj komentarz!!
Pomysleliscie jak druga strona musiala sie czuc ;/? Kiedy ja ob***aliscie :[ Za takie cos na forum bym dawal BANA :[ i jesce sie przynajesz;/

Thero
19-08-2005, 20:24
I co powiesz jeszcze o sobie moj cyber mistrzu. Opowiedz jak wlamales sie do bazy danych Pentagonu plz musze to wiedziec. Ile jeszcze razy bede pisal tak niepotrzebne posty bo do czerwonosci z nerwow doprowadza mnie jakis gowniarz ktory sam nic nie zrobi tylko do rodzicow lata a ma sie za wielkiego doroslego bo pedalowe skonczyl.
Qrva, widzę, że ty nic, a nic nie zrozumiałeś mojego postu. Idioto (ta, zaraz się oburzysz i zaczniesz pisać, że "gówniarz od razu musi wyzywać") przeczytaj mój post i zrozum co w nim jest napisane. Czy ja gdzieś się "chwalę"? Piszę, że potrafię zbindować PK z *.jpg. Czy naprawdę dla ciebie, jak ktoś napisze, że to potrafi to uważa się za tru mastaha (swoją drogą, przeczytaj mój post i mistrzu spróbuj zrozumieć dlaczego to napisałem)? Zastanów się lepiej zanim coś jeszcze napiszesz bo mi z kolei opadają ręce na takich jak ty.

-Res-
19-08-2005, 20:34
Twoje zdolnosci pvp sa na poziomie zwyklego br noobie -.-
Jesteś rasistą ?

Son Gohan
19-08-2005, 21:17
O jaaaaaa!!! Człowieku! To miał być mass pk, a nie męczenie się z zabiciem 2 low lv. Beznadzieja przez duże B i E i Z i N i A i D i Z i I i E i J i A!!!!!!!

kaczi
19-08-2005, 23:12
Marczio:
Tępy jakis czy co?
Thero wyjaśnił, żeby ludzie którze włamują się na czyjeś konto w Tibi nie nazywali się hakerami. I ja go popieram. Bo haker, to osoba, która potrafi złamać miliony szyfrów, studiuje pełno kodów itp.
A nie że shakuje postać Tibijską i podnieta na sto dwa.

Queena
26-08-2005, 18:13
Rzeczywiście zaje....e! X( Zwlascza, ze na tym filmiku padlam ja... I wiesz rzeczywiscie bylam dla ciebie idealnym przeciwnikiem 51 elite knight vs 17 sorcerer. To tak samo jak bym ja zabila 8 lvl, ktory dopiero co wyszedl z rooka...
Mam tesz pytanie do innych ppl, ktorzy odpowiedzieli w tym poscie: To ze mam niski lvl tzn ze juz jestem noobem? Wydaje mi sie, ze to naduzywanie tego slowa...

PS: Liczyles, ze co ze mnie wypadnie? Blue Robe, Skull Staff? Wypadly plate legi i itak Cie podnieta za dupe chwycila...

sisza
26-08-2005, 20:12
padly 2 jakies noobki

nie rozumiem waszej strategi -.- po co pkowac noobkow... i tak z nich nic nie wypadnie a ci co graja tymi noobkami beda zalamani ze exp stracili
chyba że gościu zabrał im expa tak jak miał mój kumpel weszedł w trutke szedł za nim gościu i jak deadoł powiedział że expa mu zabrał i pisał mu żeby odał :D

Kamlot De'Kapy
26-08-2005, 21:23
OMFG
Jakos niewidziałem tych twoich Super Extra Zajhefane trafienia z HMM -.-. Rzadko co trafiałeś i do tego tak wolno strzelałeś... Nie polecam oglądania strata czasu....;/

boorex
26-08-2005, 22:15
Marczio:
Tępy jakis czy co?
Thero wyjaśnił, żeby ludzie którze włamują się na czyjeś konto w Tibi nie nazywali się hakerami. I ja go popieram. Bo haker, to osoba, która potrafi złamać miliony szyfrów, studiuje pełno kodów itp.
A nie że shakuje postać Tibijską i podnieta na sto dwa.

Ty rozumujesz tak...ze jak ktos wlamie sie na cos malego to nie jest hakerem ale jak uczyni cos wielkiego wtedy jest hakerem ...a to nie prawda...cracker to ktos taki ktory lamie hasla i wogole wyrzadza SZKODY a haker nie zawsze....hm czy cos takiego..;) troche o tym czytalem ale nie pamietam duzo ;) pZdR filmik kiczowaty juz ja lepsze robie moim knightem solo na 20 lvl -.-

mlodyx
27-08-2005, 00:51
Mighty~ 24 druid 44m lvl

Halp! plx!

1. co? Hardcore? gdzie?
2. Dowiedz się, co znaczy "Mass pk", a następnie użyj tego zwrotu.

1. Każdą osobę z low lvlem nazywasz "noobem"? Może to second char high lvla? Wziąłes pod uwagę, że Queena może np. grać od kilku lat w Tibie lub wiedzieć więcej niż jesteś w stanie pojąć o tej grze? Najpierw myśl, potem mów.
2. Twoje pvp... człowieku litości! Nie widziałem gorszego.
3. Mam 113 lvl i zastanawiam się, których momentów bym nie przeżył...
4. Z Twoją ortografią popełniłbym samobójstwo.

Coś mi się wydaje, że przynajmniej część z was, bluźni na hakerów (błagam, jak już to CRACKERÓW, większość nawet nie odróżnia crackera od hackera) bo im zazdrości, wielu jest lamerów, którzy na każdej szanującej się stronce zakładają tematy "Jak shakować postać w Tibi???///", a jeżeli taki lamer już się dowie to dumnie nazywa siebie hackerem, a góvno prawda! Sam potrafię użyć perfect keyloggera tak, że bez dobrego antyvirusa nawet nie będziecie wiedzieć, ze macie coś na kompie, i co, mogę nazywać siebie hackerem jak zniszczę komuś postać (nigdy, dzięki keyloggerom, nikogo nie okradłem, zabiłem etc., i jestem z tego dumny ;))? Aaargh... jak mnie to wnerwia kiedy jeden idiota z drugim zacznie o sobie mówić hacker, gdyby wykazał choć odrobinę chęci do nauki hackowania to na tym (zupełnie prymitywnym zresztą) etapie wiedział by, że nie ma prawa tak siebie nazywać. Prędzej (trudne słowo...) crackerem-lamerem.

1. Popieram, bardzo dobrze powiedziane.
2. Nie zdziw się, jeśli ktoś nadal tego nie rozumie, tak jak "Marczio".
3. Ludzie zanim walniecie totalną głupotę, zróbcie to, co powiedział Thero- poczytajcie trochę, dowiedzcie się jaka jest różnica między hacker'em a cracker'em.
4. Z pewnością cracker-lamer. :)

@Topic: Gorszego badziewia nie widziałem, odkąd gram w Tibie. Naprawdę masz powód do dumy...