Pokaż pełną wersje : Mount Sternum
Nirets Knight
19-08-2005, 16:31
EJ możecie mi napisać jakie potwory są w MOUNT STERNUM. Bo chcemy z kumplem iść z Venore do Thais i nie wiemy co tam jest. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje. :)
chcemy z kumplem iść z Venore do Thais i nie wiemy co tam jest.A co ma z tym wspolnego 'Mount Sternum'? Przeciez trakt wiedzie obok gory...
W samej gorze sa glownie cyklopy. W podziemiech skeletony, ghoule, giant spider, dwarf geomancer (guardy chyba tez).
Lord Dreathan
19-08-2005, 17:43
EJ możecie mi napisać jakie potwory są w MOUNT STERNUM. Bo chcemy z kumplem iść z Venore do Thais i nie wiemy co tam jest. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje. :)
Mozna przejsc obok gory, ale jak berdzo chcesz isc przez Mount... i jezeli znasz droge to spotkasz Cycklopy
Nirets Knight
19-08-2005, 20:04
A to nie wiedziałem że można iść koło. A po drodze z Venore do Thais są jakieś silne potwory??
Ellenhorin
19-08-2005, 20:06
Nie , tylko wilki snake'i itd.
Na polnoc od "MS" sa 'Huntery'. Raczej nikt ich nie luruje, ale nie zaprosz sie tam.
Na polnoc od "MS" sa 'Huntery'. Raczej nikt ich nie luruje, ale nie zaprosz sie tam.
Przy zachodznim wejściu plątają się także elfy.
@Topic
Jeżeli będziesz szedł wyznaczoną drogą to nie spotkasz żadnego silnego potwora, chyba, że pomyślisz, że zboczysz z drogi i pójdziesz na skróty to możesz zawędrować nawet na POH (Plains of Havoc). Tam są cyklopy, minotaury, Giant Spidery i wiele innych, więc gorąco polecam żeby jednak iść prosto po wyznaczonej drodze ;).
@Down
Poprawione, małe niedopatrzenie ;p.
Summoner_Drut
20-08-2005, 11:33
@Magus
Gdzie ty tam widziałeś guardy??
@Thero
chyba przy zachodnim wejscie są elfy? (2 lub 3 zwykle i 3 scouty)
@topic
tą postacią lepiej nie idź (no chba że chcesz zobaczyć napis: "u r dead"
@Magus
Gdzie ty tam widziałeś guardy??Razem z Geomancerem, ale napisalem 'chyba' bo w moim wieku pamiec zawodzi ;)
Paznokcia sobie za to nie dam uciac.
Nirets Knight
20-08-2005, 14:24
Dzieki wam! Szedłem z kumplem wyznaczoną droga i spotkaliśmy tylko pająka, węże i wilki. :D
Razem z Geomancerem, ale napisalem 'chyba' bo w moim wieku pamiec zawodzi ;)
Paznokcia sobie za to nie dam uciac.
Są dwa guardy z geo. I nawet quest jest :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.