Pokaż pełną wersje : Sov na antice
Na czym polegał bug na antice, ktory sprawil ze jest tyle Sov'ów? Wie ktoś może?
Na czym polegał bug na antice, ktory sprawil ze jest tyle Sov'ów? Wie ktoś może?
Mniemam iż chodzi o Spoconego Cyklopa.
Hory portier
19-08-2005, 21:43
jezeli chodzi ci magic sworda to raczej chyba z aninhilatora (na antice jest juz sporo graczy powyzej 100 lvl)
nie slyszalem o jakimkolwiek bugu, ale nie interesuje sie sprawami antici wiec nie przecze ze taki bug istnieje
Nie nie.. Na Antice jest tylko kilkunastudziesięciu ludzi 100+. Zaledwie CZĘŚĆ z nich podejmie się Anihilatora, z tej części zaledwie drobny odłam go wykona, a z tego odłamu nieliczni wybiorą sova.
A ja pytam o buga, ktory rzekomo mial kiedysm miejsce.. Moze to faktycznie ten cyclop?.. Odsłoni ktoś coś więcej o tej sprawie?
Nie nie.. Na Antice jest tylko kilkunastudziesięciu ludzi 100+. Zaledwie CZĘŚĆ z nich podejmie się Anihilatora, z tej części zaledwie drobny odłam go wykona, a z tego odłamu nieliczni wybiorą sova.
A ja pytam o buga, ktory rzekomo mial kiedysm miejsce.. Moze to faktycznie ten cyclop?.. Odsłoni ktoś coś więcej o tej sprawie?
Qest z tym Cyklopem polagł na tym, że przynosiłeś mu odpowiednią ilość piece of iron (żelazo), a on wykuwał ci z odpowiedniej ilości odpowiedni przedmiot, każdy wtedy mógł posiąść bezproblemowo rzadkie i mocne bronie etc., CipSoft zorientował się w końcu, że popsuli grę i sprawnie wycofali ten "qest". Co do 100+ lvli na Antice to się nieco mylisz, na Antice jest już 233 graczy z większym od 100 lvla. ;)
Ja slyszalem (nie pamietam gdzie) ze byl taki bug, ktory polegal na tym, ze jak sie wrzucalo sova do dziury, to mozna go bylo wyropac, chociaz on ciagle byl w plecaku. Po prostu mozna bylo klonowac.
Phoelerius
20-08-2005, 22:15
Bug polegał na tym, że bardzo dawno temu można było wziąć wszystkie nagrody z Anni, a nie jak jest teraz tylko jedna. Ale SoVów jest dużo, dzięki temu że na Antice ponad 250 osób ma 100+lvl, a po za tym SoV kiedyś leciał z Demona, a jak każdy wie Antica to najstarszy serwer.
Angel of Death
20-08-2005, 22:40
Na Antice jest dokładnie 249 osób z 100 + lvl'em nie jak Khan mówisz kilkadziesiąt ;-)
Potem się poprawilem na 'kilkunastudziesiąt' czyli kilkanaście * 10. To moze byc 120, 150, 180.. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.