Pokaż pełną wersje : Mail od tibii.com
Sir Devilaz
13-04-2004, 22:20
Nie przychodzą mi maile od tibia.com założyłem trzy konta na interii, wp, tlenie i nie dostaję żadnych wiadomości na wszystkich trzech. Dlaczego nic mi nie przesyłają (czekam już kilka dni) ??
Rincewind
13-04-2004, 22:26
nie wiem co sie stalo ale nie tylko do ciebie nie przychodza :(
Sir Devilaz
13-04-2004, 22:30
Oryginalnie dodany przez Rincewind
nie wiem co sie stalo ale nie tylko do ciebie nie przychodza :(
Bez sensu jak można czekać 3 dni na to żębym dostał swoje konto w tibii (a serverki się proszą tylko żeby na nie wejść) :(
L..i..S..e..K
13-04-2004, 22:33
Krótko mówiac coś sie zje****.
PS
Do mnie też od 2 dni nic nie przychodzi. ;(
Sir Devilaz
13-04-2004, 22:50
Pewnie mają jakieś problemy a przez to musimy cierpieć ;(
Nie dochodzą od nich żadne maile ani o założenie konta ani o przypomnienie hasła lub account number. A oni wiedzą chociaż, że coś jest nie tak? :P Może nikt im nie powiedział, bo każdy czeka aż sami rozwiążą ten problem...
nie po prostu porażka... odpadłem właśnie... nie wiem czy zauważyliście moi drodzy ale na forum od dwóch dni ten temat był poruszany już chyba z pięć razy... nie wiem... ale jakoś tak chyba należy sprawdzać inne tematy a nie robić śmietnik :rolleyes: X(
edit #1 :
Oryginalnie dodany przez Matik
:| TEN PROBLEM BYŁ JUŻ ZGŁASZANY CIP SOFT JAK WIDAĆ NARAZIE ICH TO ZABARDZO NIEOBCHODZI :( . WSPÓŁCZUJE TYM CO MAJĄ PACC I IM SIE TYLKO DNI MARNUJA --,-- :( KICHA ALE JUŻ KIEDYŚ BYŁ PROBLEM ALE Z PRZYPOMINANIEM HASEŁ !! --,-- TAKIE ŻYCIE A JUŻ MIAŁEM CZAS ABY ZROBIĆ 2 LEVELKI --,-- CHCE MI SIE PŁAKAĆ :(
po pierwsze wyłączaj capsa jak piszesz... nie jesteś w lesie żeby się drzeć
po drugie pisz poprawnie X(
za bardzo
nie obchodzi
współczuję
marnują
czas, aby
po trzecie wiesz, że piszesz nie na temat? co ma wspólnego awaria systemu pocztowego z kontami dla PACC ? nic X(
Ganethanden
14-04-2004, 09:19
up: prawda
Ale ja też tak mam. A co do tego, czy CIPy nie wiedzą, to na tibia.com na forum help jest już kilka tematów o tym, niektóre z wczoraj, inne pewnie jeszcze starsze.
:| TEN PROBLEM BYŁ JUŻ ZGŁASZANY CIP SOFT JAK WIDAĆ NARAZIE ICH TO ZABARDZO NIEOBCHODZI :( . WSPÓŁCZUJE TYM CO MAJĄ PACC I IM SIE TYLKO DNI MARNUJA --,-- :( KICHA ALE JUŻ KIEDYŚ BYŁ PROBLEM ALE Z PRZYPOMINANIEM HASEŁ !! --,-- TAKIE ŻYCIE A JUŻ MIAŁEM CZAS ABY ZROBIĆ 2 LEVELKI --,-- CHCE MI SIE PŁAKAĆ :(
Tomi....
14-04-2004, 17:39
Hmm...
Niewiem
co jest X(
mojemu koledze tesz nie przesyłają od paru dni:(
Pewnie mają jakieś problemy a przez to musimy cierpieć Brawo co słuszny wniosek. Jak do tego sam doszedłes to po ten post?
lol, gangrel a co ty sie tak kazdego na tym forum czepiasz, to tylko kawalek Pier****go ziemniaka :D
L..i..S..e..K
14-04-2004, 21:30
baaq - ty się tak k***a brzydko nie wyrażaj nie jesteś sam na forum.
PS
A ja juz dostałem e-mail od " tiba.com"
A co wy nie dostaliście ??
japa :D
na 6 kont z ktorych wyslalem request 2 dni temu dostalem odpowiedz dzis na jednym (wp.pl)
L..i..S..e..K
14-04-2004, 22:13
Chodzące beki zawsze mają szczęscie.. :d:d
Załużcie skrzynke na tlen.pl
wygodne i przydatne(komunikator tlen a jak przyjdzie mail od razu wiadomo{sygnal dźwiękowy} no, czasami zawodzi)
Darmowe skrzynki są beeeee....
Ganethanden
15-04-2004, 06:57
Ja mam właśnie na o2.pl
Ale już odzyskałem konto, straciłem tylko 28 godzin z mojego PACCa :(
Dobra można zamknąć temat. Maile już dochodzą :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.