Pokaż pełną wersje : Notki
Radek 666
19-08-2005, 22:36
Notki, od czasu zlikwidowania "plusów i minusów" czyli sytemu reputacji stają się one popularne. Ale jest jeden problem, nie da się ich edytować. Czy nie dało by się zrobić aby dało się zedytować? Bo czasem albo się coś źle napiszę, albo czegoś zapomni. Jest opcja "Edytuj", ale wydaje mi się, że mogą jej używać tylko moderatorzy, bo u mnie nie działa. Zatem proponuje, o ile to jest możliwe, dodanie opcji edytowania swoich notek.
Vanhelsen
19-08-2005, 23:03
Notki, od czasu zlikwidowania "plusów i minusów" czyli sytemu reputacji stają się one popularne. Ale jest jeden problem, nie da się ich edytować. Czy nie dało by się zrobić aby dało się zedytować? Bo czasem albo się coś źle napiszę, albo czegoś zapomni. Jest opcja "Edytuj", ale wydaje mi się, że mogą jej używać tylko moderatorzy, bo u mnie nie działa. Zatem proponuje, o ile to jest możliwe, dodanie opcji edytowania swoich notek.zawsze możesz:
A ) napisać modowi PW by edytnoł ;)
B ) Napisać druga notkę i w niej napisać co chcesz zmienić :D
Ellenhorin
19-08-2005, 23:26
Napisać druga notkę i w niej napisać co chcesz zmienić :D
No niby tak ale dwie notki pod rzad od jednego usera wyglada conajmniej nie estetycznie :S
To tylko doda modkom nie potrzebną robotę wyobraź sobie grupę zapominalskich, zmieniających swe opinie jak spamują "skrzynkę" każdemu z modów.
Btw. jestem za tym pomysłem ;)
Tak, też właśnie chciałem poruszyć ten temat, bo to trochę bez sensu. Jedna gafa i ludzie już nową notkę piszą...
Bardzo dobry pomysl bo jak sie czegos zapomni napisac trzeba napisac nastepna notke a jak ktos powiedzal bedzie to wygladac nieestetycznie.
Vanhelsen
20-08-2005, 11:08
To tylko doda modkom nie potrzebną robotę wyobraź sobie grupę zapominalskich, zmieniających swe opinie jak spamują "skrzynkę" każdemu z modów.
Btw. jestem za tym pomysłem ;)A wyobraz sobie grópę n00bów... najpierw ciebie szanują, piszą ciekawy koment, potem im nagle czymś podlecisz, jakimś jednym, kiepskim zdaniem na temat ich faków/grafik/itp i ju np: One-T Cool-T - The magic key "The One-t ODC"lecą masowo edytować wpisy w notkach...
Radek 666
20-08-2005, 12:17
A wyobraz sobie grópę n00bów... najpierw ciebie szanują, piszą ciekawy koment, potem im nagle czymś podlecisz, jakimś jednym, kiepskim zdaniem na temat ich faków/grafik/itp i ju np: One-T Cool-T - The magic key "The One-t ODC"lecą masowo edytować wpisy w notkach...
Ale mogą też masowo pisać beznadziejne notki i wyklinać tego co ich wkurzył :).
IMO, to będzie jeszcze gorsze...
Tak jak napisał Wieszok. Kiedyś na przykład napisałeś komuś, że jest "spoko, elo, pozdro ziom" i zmieniłeś zdanie i edytujesz wcześniejszą notkę na to, że "nie jest spoko, elo, pozdro ziom". Lub na odwrót. A bez edytowanie to przynajmniej każdy widzi, że kiedyś miałeś do niego taki stosunek, a teraz masz inny. A co do literówek i pomyłek to zawsze można napisać do moderatora żeby to zmienił, lub napisać dwie notki pod sobą. Sam jak czasami sprawdzam notki niektórych użytkowników i zobaczę dwie pod sobą żeby coś zmienić i je połączyć to to robię.
@up
Fajny podpis.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.