Fivapo
20-08-2005, 09:02
Siema chialem wam przedsatwic gre mmrpg 2d .wiec wczoraj chodzilem sobie po necie i zanlazlem takom gre Eddess mmrpg (http://www.endless-online.com) no jesli ktos wniom gral niech napsize bo ja gram od dzisaj jak bede wiedzal co i jak dam edit :P .Narazie wiem jak sie rejetsrowac latwa rejestracaj
1)Sciagacie klijenta z stronki 7mb zajmuje
2)Podlaczacie sie pod gre i tam psize create accust tworzycie accust i gracie
3)Czy gra jest free to tego niewiem (jak ja w niom gram to chyba free :P)
Hmmmmmmmm a co do grafiki to zła nijest widac bronie itemki ale jest jeden feler tej gry hig lvl w grze ma 18 lvl ;/ ciezko sie nabija i wdotatku duzo ludu :( np:z jedeg potworka 1 exp troche przesadzili ale idze sie przyswyczaic
jesli ktos w niom gral niech da posta co i jak a jak nie to warto obadac ta gre
Acah zapomnialem dodac jezeli bys cie mieli klopoty przy tworzeniu konta to musicie sprubowac puzniej server poda chyba albo duzo ludu gra
1)Sciagacie klijenta z stronki 7mb zajmuje
2)Podlaczacie sie pod gre i tam psize create accust tworzycie accust i gracie
3)Czy gra jest free to tego niewiem (jak ja w niom gram to chyba free :P)
Hmmmmmmmm a co do grafiki to zła nijest widac bronie itemki ale jest jeden feler tej gry hig lvl w grze ma 18 lvl ;/ ciezko sie nabija i wdotatku duzo ludu :( np:z jedeg potworka 1 exp troche przesadzili ale idze sie przyswyczaic
jesli ktos w niom gral niech da posta co i jak a jak nie to warto obadac ta gre
Acah zapomnialem dodac jezeli bys cie mieli klopoty przy tworzeniu konta to musicie sprubowac puzniej server poda chyba albo duzo ludu gra