Pokaż pełną wersje : Pytanie w zwiazku z konkursem
Mam pytanie zwiazane z konkursem tibia w rl.... czy bedzie 2 edycja?? chialbym z kumplem wygrac pacca i mamy swietny pomysl
Shein Silvershadow
20-08-2005, 12:21
Ja mam taką cichą nadzieję, że jak będzie, to nie na zdjęcie:), ale na przykład na opowiadanie, wiersz, grafikę...
Dan the Automator
20-08-2005, 12:43
Konkursy jeszcze będą, stay tuned! :-)
Ja mam pomysla na konkurs.moze teraz pokaz jakis krótkich filmków z rl zycia podobnych do tibi??
Shein Silvershadow
20-08-2005, 12:50
@up
Nie każdy ma kamerę:) Jest większe prawdopodobieństwo posiadania aparatu niż kamery(ja mam dwa aparaty, a kamery nie mam:P)
Dobo ale czy bedzie druga edycja?? bo mamy z kumplem swietny pomysl tylko niewiem czy wyjdzie ^.-
Moim zdaniem trzeba wymyślić jakiś inny konkurs bo druga edycja zawsze jest mniej ciekawa i wzbudza mniej zainteresowania od pierwszej (np: programy telewizyjne takie jak: idol, bar czy Big brother :P)
Leonardo Nik
20-08-2005, 22:31
ja bym proponowal jakis wierszyk :)
ale to programy telewizyjne a nie konkursy z tibia... moim zdaniem wiecej osob wzielo by udzial w 2 edycjii
@up:
Taaa i ściągneło by pomysły osób biorących udział w 1 edycji...
@up:
Taaa i ściągneło by pomysły osób biorących udział w 1 edycji...
to sie nazywa plagiat i na bank bylby karany (jak to plagiat, przynajmniej na tym forum). "przypadkowe" plagiaty chyba tez byly by kasowane
Knight Simon Dark lord
21-08-2005, 18:41
fajny byłby konkurs na opisanie swojej postaci eq i skilli w formie wiersza i było by ciekawe i nawet dużo osób by wzieło udział
niemusial by byc o swoim charze ale moim zdaniem wystarczyl by wiersz zwiazany z tibia...co wy na to?
a zapomnialem dodac ze moze nie tylko pacc do wygrania dlamnie taka propozycja
1.pacc (niewiem na ile)
2.jakies good itemki (tibia pl poprosila by na potrzeby konkursku ^^)
3.tez itemki ale slabsze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.