Pokaż pełną wersje : Na poczatku mielismy go zabic ... (Thoria)
Siemka mam tu kolejny Barmanski filmik ... tym razem wbrew pozorom nikt nie ginie ale loocik jest calkiem niezly ... Milego ogladnia pozdrawiam
http://rapidshare.de/files/4175222/haracz.rec.html
A no i prosze o commenty :P
atrureks
20-08-2005, 14:13
fajnie go załatwiliscie :D
i ten loocik tez ładny jak na nowy swiat... ;)
Fajno, ja bym go i tak ubił, bo skoro dał fsa i bp uh to już musi oznaczać, że miał coś czego nie chciał stracić (a odrobienie lvlu zajęło by mu góra kilka wolnych chwil). ;)
Ellenhorin
20-08-2005, 14:59
Gratz naprawde fajny film , dobre bylo jak stealh ringa zalozyl xD
Mystic Evil
20-08-2005, 15:13
Hehe, niezly noob z kolesia ;) Zamiast uciekac szybko do portu to on sobie stal i was bil :/ , a pozniej myslal ze odplynie ... i jeszcze bylo dobre z stealh ringiem :D Good job !
rotfl z tym ringiem to koles doje**ł dobrze 8o 8o
gz f-sworda B)
Dycio-Krs
20-08-2005, 16:17
Niezly Filmik,nielzy charadz jak na nowy swiat(dosyć nowy) Tak Dalej! :P
I czemu go nie zabilisice ? Btw. Tosiak ze strzalami ludzi bic ? 555 : )
Btw Utani hur ""Zydzi w Gazie"" <3
fajny filmik!
tylko zeby bys takim idiosą i stealth ringa zalozyc :P pewnie tak jak napisales w filmie, myslal ze nie wtraficie go :)
hehehe ^^ gz lootu , ale mogliscie jeszcze cos wysepic lub go zabic dla lootu ;P
Cos nie pasi do arrowow :| hehehe, no wiem, ze z arrowami i wogole mi sie juz konczyly bo wzialem tylko 450~, bo myslalem, ze bedzie tak jak wczoraj - z 2 h go szukalismy i nic :P. No a taki fsik 15k na + i jeszcze bp uh :D. Tylko bylo troche lania ;( no i nie zabilismy <cieawke ile uh mu zsotalo>. Co do comentow to by bylo troche nie fair dal fsa i jeszcze bysmy bili, no ale loot mogl by byc ciekawey np. stealh ring :|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.