Pokaż pełną wersje : Pking na Berylia
-=DanieL=-
20-08-2005, 15:06
Nie gram na Berylia więc postanowałe popkować charem o name Daniel'Green 27 ms i z knightem 16 lev 63/64 troche osób padło fajna końcówka jak 5 osób leje knighta i niemoże zabić :) oto link: http://rapidshare.de/files/4176843/Green_pking.rec.html
Comments please.
90 minut filmu, a bardzo mało ofiar. Za szybko opduszczaliście moim zdaniem.
..::QRAS::..
20-08-2005, 15:38
zgodze sie z popszednikiem , jak klepac to klepac do konca i gleba a nie do reda i ucieka ... -.- ale ogolnie film dobry :P
-=DanieL=-
20-08-2005, 15:43
Dzięki za komenty tych low leveli to tylko straszyliśmy bo poco fraga marnować :) jutro może też będziemy pkać jakiś większych leveli najbardziej mi sie podobało jak 5 osób 16 knajta ganiało i niemogło go zabić :)
Dla mnie ten film jest zupełnie do niczego... nie dośc że low lvle to jeszcze każdy wam uciekł i myślałem że sie pożygam jak to oglądałem bo moimi ukochanymi filmami sa filmy z PK a ten był tak daremny że jeszcze tak daremnego w życiu nie widziałem, nie dośc że żadkie ataki to jak już dorwią kogoś na 13 lvlu to ten im jeszcze ucieknie.
Koles ma strong haste a użył go pare razy a many miał dość.
Przy wielu akcjach leciałeś za gostkiem i nie wiadomo po jaką cholere bo i tak go nie waliłes dopiero pod koniec z FGB do niego zacząłeś walić i wtedy zrobiłeś kolejny głupi błąd, zostawiłeś kolesia na redzie pewnie po to bo myślałeś że go knight ubije i co i w tym czasie już bys go z GFB albo HMM zzarąbał a tak to sie koleś uhnął.
No nic dla mnie filmik żałosny i musialem 3 minuty przed końcem wył.ączyć bo myślałem że mnie potarga.
-=DanieL=-
20-08-2005, 17:04
co za lol niezabijałem wtedy ja bo bym miał reda była kolejka na zabicie mojego qmpla zebysmy mieli regularne pkanie a nie ze ja reda a on 1 fraga dopiero miał jakbym chciał t bym za***ał tego łebka :] chocby z sd
Dzięki za komenty tych low leveli to tylko straszyliśmy bo poco fraga marnować :) jutro może też będziemy pkać jakiś większych leveli najbardziej mi sie podobało jak 5 osób 16 knajta ganiało i niemogło go zabić :)
Moze jutro cie za***ie? :>
Beznadzieja !!!!OMG pozwoliles uciec tylu osoba .... wiesz po co sa gfb?? Najbardziej nie udane pk jakie widzialem
-=DanieL=-
20-08-2005, 22:08
Moze jutro cie za***ie? :>
Spróbuj :) pożyjemy zobaczymy czy dasz rade ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.